Naj avatar na forumu #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
benjaminie, to da so Louboutine ni pomembno, ampak rdeč podplat zgleda hot, in peta je prave višine...
Zadnjič spremenil amark31, dne 09. Apr. 2010 16:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
jaz vas sploh vec ne prepoznam, ker tolko menjujete te avatarje... ostanite vsaj mesec pri enem no
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Fay napisal/-a:Si ze povedal. Jaz pac brskam in ko najdem enega zanimivega, ga zamenjam. In ce se 100x napises, da naj nehamo avatarje menjat, mi nebo nic zaleglo In ce nas ne prepoznas, pa preberi nick...
Hvala joy in sirova
ne saj sem ze uredil to. pac vas z temi skoraj istimi avatarji (punce v razlicnih pozah), ki se nonstop menjavajo ne berem. Berem samo tiste z enakimi avatarji. zal vas je prevec, da bi se vas lahko po nicku zapomnil in zato se vas po avatarju. Vem katera je sirova, emanuela, Evelyn pa tud *mala* ze ma dolgo istega pa floribunda pa se nekatere... In ne, nisem tolko butast, da si nic ne zapomnim ampak tak je pac moj sistem branja forumov...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov