Naj avatar na forumu #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
PeggySue*
Anja je res čudovita v tem editorialu.
Anja je res čudovita v tem editorialu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Trenutno positive vibration. Sama imam na enem drugem forumo to slikico za avatar že ene par let in mi je še vedno carska
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
se definitivno strinjam, da je Jack pač jack
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Naj avatar mi je vsak ki ostane isti za dlje casa, ne pa, da se spreminja vsaki drugi dan samo zato, da bi se cimveckrat znasla v tej temi... Jaz osebo na forumu pepoznam po avatarju...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Dioniz napisal/-a:Naj avatar mi je vsak ki ostane isti za dlje casa, ne pa, da se spreminja vsaki drugi dan samo zato, da bi se cimveckrat znasla v tej temi... Jaz osebo na forumu pepoznam po avatarju...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Tearjerker napisal/-a:Trenutno positive vibration. Sama imam na enem drugem forumo to slikico za avatar že ene par let in mi je še vedno carska
thank you Še Marlboro Gold ležijo poleg (my favourite poleg Lucky strike, ko sn še kadila). Po štirih letih je res bil že čas za spremembo.
Meni je pa všeč avatar od Jele.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov