Na plaži zgoraj brez?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mah j sej na kopališče mi je kr mal bedno hodt ker zgorej nemorm bit brez 

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Odvisno od okoliščin, pa razpoloženja.
Lansk let, k sva bla v Grčiji, je blo polno takih neobljudenih plaž in sm bla sam v tangicah al pa še to ne. Mi je ful lepo zgledal, k sm bla cela rjava, tud joške in rita.
Letos v Kalabriji je blo pa prepovedano bit topless, tko da mam zdj res bele joške, v primerjavi z ostalim
. Sm si pa naramnce zmer dol snela, da se mi vsaj od tega črte ne poznajo.
Lansk let, k sva bla v Grčiji, je blo polno takih neobljudenih plaž in sm bla sam v tangicah al pa še to ne. Mi je ful lepo zgledal, k sm bla cela rjava, tud joške in rita.
Letos v Kalabriji je blo pa prepovedano bit topless, tko da mam zdj res bele joške, v primerjavi z ostalim

-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
jasmina1 napisal/-a:Na plažah seveda zgoraj brez, v kopališčih pa ne, saj je itak prepovedano, čeprav se najdejo izjeme, ki se tega ne držijo.
V kopališčih je prepovedano?

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- Š3TOF - UPOKOJENEC TVS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
- Kraj: Parmova - Ljubljana
Sem vedno zgoraj brez.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Ko sm hodila s starši na morje, nisem bla nikol brez. Letos sm šla prvič sama na morje in ni šans, da bom še kdaj mela zgornji del kopalk gor. Je preveč luštno brez 

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
Sanja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2007
Yazmeen napisal/-a:
Meni so tudi najbolj všeč take divje plaže, kjer se lahko kopam in sončim naga in sem potem cela rjava, brez belih lis.
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Vedno sem zgoraj brez(na plaži), saj smo itak nekje za sebe zaradi psičke.
Na bazenih (razen v domačem) pa imam vedno kopalke gor, saj ponavadi obiskujem le pokrite bazene, ker sem poleti raje v domačem.
In če bo vse po sreči, bom letos dala vgradit ogrevanje vode, tako, da me sploh ne bo beč na javna kopališča.
Na bazenih (razen v domačem) pa imam vedno kopalke gor, saj ponavadi obiskujem le pokrite bazene, ker sem poleti raje v domačem.
In če bo vse po sreči, bom letos dala vgradit ogrevanje vode, tako, da me sploh ne bo beč na javna kopališča.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
kr.ena napisal/-a:jasmina1 napisal/-a:Na plažah seveda zgoraj brez, v kopališčih pa ne, saj je itak prepovedano, čeprav se najdejo izjeme, ki se tega ne držijo.
V kopališčih je prepovedano?Od kdaj pa to? A odkar imamo desno vlado?
čaki zdej da še Peterleta za predsednika dobimo... bodo še kopališča prepovedana...

Always look on the bright side of life!
-
*nAughTykA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
Js bi se ful rada sončla zgoraj brez k mam tok lepe joške
...sam raje ne tvegam k vem kok je sonce nevarno in ne bi rada mela čez 10 let čist uničeno kožo, tko da raje uporabim kr samoporjavitveno kremo...

***i LovE All mEn WhO ThiNk, eVeN thOsE wHo tHinK oTheRwIse tHaN mYseLf...***
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja ene mamo lepe joške NIA, ki se lahko z njimi pohvalmo ane
sploh če so lepo zagorele...

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], haley