Na plaži zgoraj brez?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si na plaži zgoraj brez?

DA, vedno
27
19%
Odvisno, včasih
46
33%
NE, nikoli
68
48%
Skupaj glasov : 141

Uporabniški avatar
Geja.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Geja. » 05. Avg. 2007 21:04

hm... zakaj nebi blo zdravo? koža je, tko kot drugje... če uporabš primern zaščitni faktor ni nobenih problemov.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Avg. 2007 23:25

Tigi napisal/-a:Ja mogoče zaradi tebe...
Nikdar nism jst samovšečna...prej samokritična...sam ti morš špikat ane? Sej oranžna barva je in :cool: :twisted:

oranžna je res in :lach:
*nAughTykA....misliš da samoporjavitvena krema dan na dan s časoma pusti joške lepe in krasne...pomoje se mal motš...sicer sonce unič na svoj način, kremce pa seveda na svoj :wink:

če ne pa topless zmaga :D
Uporabniški avatar
Pina_colada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pina_colada » 06. Avg. 2007 6:35

Geja. napisal/-a:hm... zakaj nebi blo zdravo? koža je, tko kot drugje... če uporabš primern zaščitni faktor ni nobenih problemov.

Ja OK vsi nimamo želje izpostavljati tega predela telesa soncu, ker je bolj občutljiv itd. Sončim se kjer se jaz hočem. :roll:
Live blonde or die trying.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 06. Avg. 2007 9:14

Nikoli zgoraj brez. Ne bi bla sproščena :oops:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Š3TOF - UPOKOJENEC TVS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2007
Kraj: Parmova - Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Š3TOF - UPOKOJENEC TVS » 06. Avg. 2007 9:32

Sproščena ali sploščena? :eek:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 06. Avg. 2007 9:37

Jejhata, kok je smešn :roll: . Enim gre pa res za nohte, da se pr teh letih vlačjo po babjem forumu.

Js tut nikol zgori brez, učas sm bla ful preveč sramežliva za take podvige, dons pa moje joške niso več take k nekoč in jih ne bi preveč izpostaulala :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Pina_colada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pina_colada » 06. Avg. 2007 12:16

Š3TOF - UPOKOJENEC TVS napisal/-a:Sproščena ali sploščena? :eek:

:roll: A zdaj če ženska pač raje nekaj skrije in nosi tudi zgornji del kopalk, to pomeni, da je sploščena ali kaj? :roll: Koliko žensk pa vidim, ki imajo pač kopalke, ker jim je to kul in se nočejo razgaljati, pa niti pod razno niso sploščene - daleč od tega.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 06. Avg. 2007 12:43

ignoririte take komentarje ;)

jaz nisem skoraj nikoli zgoraj brez, ker so stvari, ki jih nočem deliti s celo plažo Čehov, Poljakov itd.
letos sem bila samo 2x zgoraj brez, pa še to sem sramežljivo stekla v vodo ... ampak sam občutek plavanja zgoraj in spodaj brez je pa neverjeten ... to pa prakticiram, ampak samo ponoči ;)
me pa en qrc briga, če je moja rit bela in če mam joške bele ... če pa kerga tipa to blazno noti, pa ve kje so vrata, bejb, ki si sončijo riti, je dovolj ;)
no, raje pa zgoraj brez kot pa v tangicah, ker večjih polomov kot so pa bejbe v tangicah na plaži, resnično ni ...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 06. Avg. 2007 12:47

eno vprašanje:
zakaj večina žensk, ki se sonči topless, obleče zgornji del kopalk, ko gre v vodo?
limoncaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a limoncaa » 06. Avg. 2007 12:47

Jaz sem zgoraj brez edino če je tud kdo zraven mene... če ne bi blo nobene punce zgoraj brez, tud jaz ne bi bla... :D
Uporabniški avatar
Pina_colada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pina_colada » 06. Avg. 2007 12:48

bejbika napisal/-a:ignoririte take komentarje ;)

jaz nisem skoraj nikoli zgoraj brez, ker so stvari, ki jih nočem deliti s celo plažo Čehov, Poljakov itd.
letos sem bila samo 2x zgoraj brez, pa še to sem sramežljivo stekla v vodo ... ampak sam občutek plavanja zgoraj in spodaj brez je pa neverjeten ... to pa prakticiram, ampak samo ponoči ;)
me pa en qrc briga, če je moja rit bela in če mam joške bele ... če pa kerga tipa to blazno noti, pa ve kje so vrata, bejb, ki si sončijo riti, je dovolj ;)
no, raje pa zgoraj brez kot pa v tangicah, ker večjih polomov kot so pa bejbe v tangicah na plaži, resnično ni ...

Nočno kopanje (po možnosti čisto gol) je pa itak zakon. :D
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 06. Avg. 2007 13:06

Jochie napisal/-a:eno vprašanje:
zakaj večina žensk, ki se sonči topless, obleče zgornji del kopalk, ko gre v vodo?

da jih ne bi ribice ugriznile v bradavičko ali pa bi se kak sumljiv moški, s kakim čudnim nagnjenjem k materinim joškom, prisesal na bradavičke in začel mousti le-te
men tut to ni blo nikoli jasno .. čudne so babe, ti rečm ;)

nočno zmaga ;)
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 06. Avg. 2007 13:35

Men pa ni problem odvršt zgornji del kopalk :D Se dobro počutim če sem brez
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Avg. 2007 14:36

Jochie napisal/-a:eno vprašanje:

jah pri meni je zarad tega, če je pač plaža polna firbčnih in pubertetnih otrok ki potem za tabo lazjo in z masko pod vodo buljo v tvoje joške :roll: takrat ponavad dam modrc gor, če pa ni otrok ga pustim pa dol...
sej vem da na plaži tud gledajo mladiči, ampak se mi je že nekejkrat zgodil da so se pač elegaqntno naokoli gibal in podvodo bulil :roll:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 06. Avg. 2007 14:49

Jst sm zmeri zgori brez. Ne vem zakaj ampak mi je čudno, če mam zgori kopalke. Me preveč omejuje al kaj...Pojma nimam....Za ostale me pa briga kaj si mislijo.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov