Na plaži zgoraj brez?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 123 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Tigi napisal/-a:Ja mogoče zaradi tebe...
Nikdar nism jst samovšečna...prej samokritična...sam ti morš špikat ane? Sej oranžna barva je in
oranžna je res in
*nAughTykA....misliš da samoporjavitvena krema dan na dan s časoma pusti joške lepe in krasne...pomoje se mal motš...sicer sonce unič na svoj način, kremce pa seveda na svoj
če ne pa topless zmaga
-
Pina_colada - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
Geja. napisal/-a:hm... zakaj nebi blo zdravo? koža je, tko kot drugje... če uporabš primern zaščitni faktor ni nobenih problemov.
Ja OK vsi nimamo želje izpostavljati tega predela telesa soncu, ker je bolj občutljiv itd. Sončim se kjer se jaz hočem.
Live blonde or die trying.
- Š3TOF - UPOKOJENEC TVS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
- Kraj: Parmova - Ljubljana
Sproščena ali sploščena?
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jejhata, kok je smešn . Enim gre pa res za nohte, da se pr teh letih vlačjo po babjem forumu.
Js tut nikol zgori brez, učas sm bla ful preveč sramežliva za take podvige, dons pa moje joške niso več take k nekoč in jih ne bi preveč izpostaulala .
Js tut nikol zgori brez, učas sm bla ful preveč sramežliva za take podvige, dons pa moje joške niso več take k nekoč in jih ne bi preveč izpostaulala .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Š3TOF - UPOKOJENEC TVS napisal/-a:Sproščena ali sploščena?
A zdaj če ženska pač raje nekaj skrije in nosi tudi zgornji del kopalk, to pomeni, da je sploščena ali kaj? Koliko žensk pa vidim, ki imajo pač kopalke, ker jim je to kul in se nočejo razgaljati, pa niti pod razno niso sploščene - daleč od tega.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
ignoririte take komentarje
jaz nisem skoraj nikoli zgoraj brez, ker so stvari, ki jih nočem deliti s celo plažo Čehov, Poljakov itd.
letos sem bila samo 2x zgoraj brez, pa še to sem sramežljivo stekla v vodo ... ampak sam občutek plavanja zgoraj in spodaj brez je pa neverjeten ... to pa prakticiram, ampak samo ponoči
me pa en qrc briga, če je moja rit bela in če mam joške bele ... če pa kerga tipa to blazno noti, pa ve kje so vrata, bejb, ki si sončijo riti, je dovolj
no, raje pa zgoraj brez kot pa v tangicah, ker večjih polomov kot so pa bejbe v tangicah na plaži, resnično ni ...
jaz nisem skoraj nikoli zgoraj brez, ker so stvari, ki jih nočem deliti s celo plažo Čehov, Poljakov itd.
letos sem bila samo 2x zgoraj brez, pa še to sem sramežljivo stekla v vodo ... ampak sam občutek plavanja zgoraj in spodaj brez je pa neverjeten ... to pa prakticiram, ampak samo ponoči
me pa en qrc briga, če je moja rit bela in če mam joške bele ... če pa kerga tipa to blazno noti, pa ve kje so vrata, bejb, ki si sončijo riti, je dovolj
no, raje pa zgoraj brez kot pa v tangicah, ker večjih polomov kot so pa bejbe v tangicah na plaži, resnično ni ...
-
bejbika napisal/-a:ignoririte take komentarje
Nočno kopanje (po možnosti čisto gol) je pa itak zakon.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Jochie napisal/-a:eno vprašanje:
zakaj večina žensk, ki se sonči topless, obleče zgornji del kopalk, ko gre v vodo?
da jih ne bi ribice ugriznile v bradavičko ali pa bi se kak sumljiv moški, s kakim čudnim nagnjenjem k materinim joškom, prisesal na bradavičke in začel mousti le-te
men tut to ni blo nikoli jasno .. čudne so babe, ti rečm
nočno zmaga
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Men pa ni problem odvršt zgornji del kopalk Se dobro počutim če sem brez
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Jochie napisal/-a:eno vprašanje:
zakaj večina žensk, ki se sonči topless, obleče zgornji del kopalk, ko gre v vodo?
jah pri meni je zarad tega, če je pač plaža polna firbčnih in pubertetnih otrok ki potem za tabo lazjo in z masko pod vodo buljo v tvoje joške takrat ponavad dam modrc gor, če pa ni otrok ga pustim pa dol...
sej vem da na plaži tud gledajo mladiči, ampak se mi je že nekejkrat zgodil da so se pač elegaqntno naokoli gibal in podvodo bulil
Prvi neprebran prispevek • 123 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov