Na plaži zgoraj brez?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Uf jaz sem obvezno kjer koli in kadar koli zgoraj brez. Mi je čisto vseeno seveda ko ležim in se sončim. Čeprav sem šla tudi lepo do tušev zgoraj brez če nisem šla slučajno v vodo sem se šla pa pač osvežit.
Tako da je VEDNO ZGORAJ BREZ
Tako da je VEDNO ZGORAJ BREZ
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
nameravam vedno, ampk nekak nimam dost poguma da bi to nrdila. To pa zato hočem bit zgorej brez da mam sa barvo ne pa trikotničke na joškicah.. drugač pa lih nočem, tud če me ne poznajo pa sm nek u tjin, da mi usak u joške gleda
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Sej ni fora, da maš neki z apokazat in si potem zgoraj brez. S šolo smo šli v Portorož pa smo meli potem frej in smo se šli kopat...ble smo 4 sošolke in samo jaz edina sm dala dol ko sem se sončala no potem se je le sošpolka tudi opogumila...ko so pripli sošolci sem se lepo obrnila na trebuh in ni blo nobenega problema tuki...
Ja meni je zelo grdo če se ti štriki vidijo od kopalk...
Ja meni je zelo grdo če se ti štriki vidijo od kopalk...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
*vilinka* napisal/-a:tigrica napisal/-a:za kaj takega sem preveč sramežljiva, tak da sem kr zvesta kopalkam
enako.
Tud jaz.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
Sanja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2007
Tigi napisal/-a:Ja meni je zelo grdo če se ti štriki vidijo od kopalk...
Mene tudi ful motijo bele lise od kopalk.
Naslednji teden greva z mojim in še dvema paroma na Silbo, kjer ima en kolega vikend in se samotnih plažah kopajo kar nagi.
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
Tigi napisal/-a:Ja meni je zelo grdo če se ti štriki vidijo od kopalk...
ja veš za letos sm se odločla da bom kr po tistih "trikotničkih" pa po spodnjem delu (ritka) šla čez s samoporjavitveno, da ne bo tok razlike, itak se mi pa e bo barva obdražala dolg časa.. gadno je bit pred tipam z belo ritko kt srnca, joške že potrpim
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Skoraj vedno. V kakem tujem kraju najprej poškilim okrog, ker nočem biti ravno edina in zbujat javnega zgražanja. Ampak do zdaj še ni bilo nikjer problema.
Enostavno mi gre na živce zgornji del kopalk ...
Enostavno mi gre na živce zgornji del kopalk ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov