Na plaži zgoraj brez?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si na plaži zgoraj brez?

DA, vedno
27
19%
Odvisno, včasih
46
33%
NE, nikoli
68
48%
Skupaj glasov : 141

sime
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sime » 07. Avg. 2007 7:46

Glede Štritofa, ki je zelo aktiven na vašem forumu priporočam ogled njegovih zapison na izbris pod nickom samos,spanheim
na izbris, na izbris (š3tof) in še na recimo izbris Na teh forumih je že blokiran zaradi ustvarjanja ego tripov in zavajanja ljudi!!
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 07. Avg. 2007 8:16

^^reklamiranje ostalih forumov na Cosmopolitanovem je strogo prepovedano!
Nikogar ne zanima, kaj on piše po drugih forumih, dokler na našem ne začne na veliko žalit ljudi in prezirat navodil ... ti si z enim obiskom prekršil vsa pravila foruma in zato si tudi s foruma izključen ... za nekaj časa ;)
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 07. Avg. 2007 9:47

Jaz sem bila cel dopust spet zgoraj brez, razen v bazenu pred hotelom.
Smo bili bolj na samem zaradi psičke, ker je en folk prefin, da bi se kopal v vodi, kjer plava kuža.
A ko iztrebki( človeški) plavajo mimo njih, pa je ok? :roll:
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 07. Avg. 2007 11:23

Hehe, jst sem na začetku te teme rekla, da nikoli nisem brez, no letos sem pa bila. Ampak samo zato, ker smo naletele na tako fajno plažo, da smo bli praktično sami gor. Tko da zdej vsaj vem kako zgledajo rjave prsi :D

Am Satan ne vem kako lahko tako posplošuješ. Jst načeloma nimam nič proti psom. Tudi letos smo bili v kraju, kje so bili psi dovoljeni na plaži. Gre se zato, da nekateri lastniki psov nimajo sami pri sebi pošlihtanih določenih stvari. Ne vem kako lahko enim uspe, da je pes lepo pri njihovi brisači, drugim pa kar uide in brska po naših stareh. LAstniki se derejo in ga kličejo (niti slučajno se ni noben spomnu, da bi prišu po njega), on pa rine v nas (smo glih malicali).
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 07. Avg. 2007 13:59

Zgoraj brez sem samo, kadar grem s fantom na morje. Pa še to le, kjer je malo ljudi.

Se mi je pa drgač ful fajn kopat v morju zgori brez, kr ko pridem z vode, mam tak fajn trde bradavičke...obožujem ta filing :zustimm:
Uporabniški avatar
Pina_colada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pina_colada » 07. Avg. 2007 14:03

OK tako nekje na samem, bolj v stilu "robinzonsko" :D bi jaz tudi bila zgoraj brez, magari kar cela naga. :lach: S tem, da bi se seveda namazala s kremo, da ne bi opeklin dobila. :?
Live blonde or die trying.
chica bella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a chica bella » 07. Avg. 2007 16:47

sm preveč sramežljiva
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 08. Avg. 2007 14:28

Jochie napisal/-a:eno vprašanje:
zakaj večina žensk, ki se sonči topless, obleče zgornji del kopalk, ko gre v vodo?

Zaradi tega, ker se sprehajaš blizu drugih ljudi, pa ker je v vodi precej ljudi z masko. Meni je malo čudno, da bi šla v vodo brez modrca, sončim se pa vedno brez.

Ne vem, nekako mi je samoumevno :D

Pa ful se mi zdi razlika :D
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 08. Avg. 2007 18:30

mily napisal/-a:

Am Satan ne vem kako lahko tako posplošuješ. Jst načeloma nimam nič proti psom. Tudi letos smo bili v kraju, kje so bili psi dovoljeni na plaži. Gre se zato, da nekateri lastniki psov nimajo sami pri sebi pošlihtanih določenih stvari. Ne vem kako lahko enim uspe, da je pes lepo pri njihovi brisači, drugim pa kar uide in brska po naših stareh. LAstniki se derejo in ga kličejo (niti slučajno se ni noben spomnu, da bi prišu po njega), on pa rine v nas (smo glih malicali).

Evo, nisem kar na pamet govorila ampak iz izkušnje!
Psica je bila ves čas lepo z nama na brisači, ko sva pa šla v vodo je logično šla z nama!
In nakar mi je povedal natakar, ki nas je stregel na plaži( zasebna plaža hotela), da sta se dve nemški družini pritožili, češ, da pes plava v morju!
Ni mi želel povedat, kdo je bil to, ker bi jima 100% povedala svoje!
Kar se pa tiče moje psice, ki ima mimogrede opravljena izpita A in BB-h, kar ti lahko pove, da je izredno poslušna. Celo si upam trditi, da je bolje vzgojena kot marsikateri otrok, ki sem ga imela "čast" spoznat/videt na tisti plaži!
In vem, kako ignorantski so lahko nekateri lastniki. Jaz sem imela težave z enim lastnikom psa pasme argentinska doga, ki kar ni mogel dojet, da pes ne more prosto tekat okoli in ovohavat mojo psico, če tega ne želi!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 08. Avg. 2007 20:28

Nekak se ne počutim lagodno zgoraj brez.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 13. Avg. 2007 13:57

Mah, eni ljudje so ful nestrpni glede psov. Mi smo bli letos tut na morju s psičko in smo se vedno hodili kopat malo proč od ljudi, da ja nebi kdo težil...Pa se je vseeno najdu nek hrvat ki se je prišel dret na nas, da bo poklical policijo. Pa smo mu rekli, naj jo. In ni blo nič. ;) Drugače pa tudi mene zelo moti, da mi tuj pes taca po rečeh in rine vame, lastnik pa po možnosti niti migne ne. :roll:

Aja, drugače se pa občasno sončim tut zgoraj brez, čist odvisno od situacije.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 13. Avg. 2007 14:08

satan28 napisal/-a:Kar se pa tiče moje psice, ki ima mimogrede opravljena izpita A in BB-h, kar ti lahko pove, da je izredno poslušna.

To ti ne pove nujno, da je pes poslušen...midve s psičko sva tud nardile A in BB-h izpit. In je kar pridna. Če jo pa primerjam s sosedovim, ki ma prav tako narjene te izpite, je pa njihov totalno podivjan in nesocializiran. Ker pač v šoli niso bili dovolj dosledni, ko je pes enkrat imel izpit pa tudi ne.

Hočem sam rečt, da če ima pes narjen izpit BB-h še ne pomeni, da je poslušen...

Pri vsem tem pa ne mislim nič govorit čez poslušnost tvojega psa, ker sem iz tvojih postov razbrala, da znaš bit kar stroga avtoriteta :) . In verjamem, da je pod vplivom tvoje vzgoje psička poslušna :D . /OT

Na plaži pa kjer se le da zgoraj brez...I love it! :jump:
Uporabniški avatar
Katie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Katie » 18. Avg. 2007 21:44

Redko sem zgoraj brez. Ko se sončim sam naramnice dol dam pa je.
Uporabniški avatar
mgerdevi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mgerdevi » 25. Nov. 2007 8:43

jaz se pa tudi ne nameravam ker sem sramežljiva pa še kaj...
Uporabniški avatar
stalky
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a stalky » 25. Nov. 2007 19:45

jaz nikoli nisem zgoraj brez...nevem no,
taki čuden občutek mi je, da bi bla zgoraj brez :lol:
...vsaka solza pokaže smrtnikom eno resnico...

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov