Na plaži zgoraj brez?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sime
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
Glede Štritofa, ki je zelo aktiven na vašem forumu priporočam ogled njegovih zapison na izbris pod nickom samos,spanheim
na izbris, na izbris (š3tof) in še na recimo izbris Na teh forumih je že blokiran zaradi ustvarjanja ego tripov in zavajanja ljudi!!
na izbris, na izbris (š3tof) in še na recimo izbris Na teh forumih je že blokiran zaradi ustvarjanja ego tripov in zavajanja ljudi!!
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
^^reklamiranje ostalih forumov na Cosmopolitanovem je strogo prepovedano!
Nikogar ne zanima, kaj on piše po drugih forumih, dokler na našem ne začne na veliko žalit ljudi in prezirat navodil ... ti si z enim obiskom prekršil vsa pravila foruma in zato si tudi s foruma izključen ... za nekaj časa
Nikogar ne zanima, kaj on piše po drugih forumih, dokler na našem ne začne na veliko žalit ljudi in prezirat navodil ... ti si z enim obiskom prekršil vsa pravila foruma in zato si tudi s foruma izključen ... za nekaj časa
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Jaz sem bila cel dopust spet zgoraj brez, razen v bazenu pred hotelom.
Smo bili bolj na samem zaradi psičke, ker je en folk prefin, da bi se kopal v vodi, kjer plava kuža.
A ko iztrebki( človeški) plavajo mimo njih, pa je ok?
Smo bili bolj na samem zaradi psičke, ker je en folk prefin, da bi se kopal v vodi, kjer plava kuža.
A ko iztrebki( človeški) plavajo mimo njih, pa je ok?
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Hehe, jst sem na začetku te teme rekla, da nikoli nisem brez, no letos sem pa bila. Ampak samo zato, ker smo naletele na tako fajno plažo, da smo bli praktično sami gor. Tko da zdej vsaj vem kako zgledajo rjave prsi
Am Satan ne vem kako lahko tako posplošuješ. Jst načeloma nimam nič proti psom. Tudi letos smo bili v kraju, kje so bili psi dovoljeni na plaži. Gre se zato, da nekateri lastniki psov nimajo sami pri sebi pošlihtanih določenih stvari. Ne vem kako lahko enim uspe, da je pes lepo pri njihovi brisači, drugim pa kar uide in brska po naših stareh. LAstniki se derejo in ga kličejo (niti slučajno se ni noben spomnu, da bi prišu po njega), on pa rine v nas (smo glih malicali).
Am Satan ne vem kako lahko tako posplošuješ. Jst načeloma nimam nič proti psom. Tudi letos smo bili v kraju, kje so bili psi dovoljeni na plaži. Gre se zato, da nekateri lastniki psov nimajo sami pri sebi pošlihtanih določenih stvari. Ne vem kako lahko enim uspe, da je pes lepo pri njihovi brisači, drugim pa kar uide in brska po naših stareh. LAstniki se derejo in ga kličejo (niti slučajno se ni noben spomnu, da bi prišu po njega), on pa rine v nas (smo glih malicali).
-
Pina_colada - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
OK tako nekje na samem, bolj v stilu "robinzonsko" bi jaz tudi bila zgoraj brez, magari kar cela naga. S tem, da bi se seveda namazala s kremo, da ne bi opeklin dobila.
Live blonde or die trying.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:eno vprašanje:
zakaj večina žensk, ki se sonči topless, obleče zgornji del kopalk, ko gre v vodo?
Zaradi tega, ker se sprehajaš blizu drugih ljudi, pa ker je v vodi precej ljudi z masko. Meni je malo čudno, da bi šla v vodo brez modrca, sončim se pa vedno brez.
Ne vem, nekako mi je samoumevno
Pa ful se mi zdi razlika
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
mily napisal/-a:
Evo, nisem kar na pamet govorila ampak iz izkušnje!
Psica je bila ves čas lepo z nama na brisači, ko sva pa šla v vodo je logično šla z nama!
In nakar mi je povedal natakar, ki nas je stregel na plaži( zasebna plaža hotela), da sta se dve nemški družini pritožili, češ, da pes plava v morju!
Ni mi želel povedat, kdo je bil to, ker bi jima 100% povedala svoje!
Kar se pa tiče moje psice, ki ima mimogrede opravljena izpita A in BB-h, kar ti lahko pove, da je izredno poslušna. Celo si upam trditi, da je bolje vzgojena kot marsikateri otrok, ki sem ga imela "čast" spoznat/videt na tisti plaži!
In vem, kako ignorantski so lahko nekateri lastniki. Jaz sem imela težave z enim lastnikom psa pasme argentinska doga, ki kar ni mogel dojet, da pes ne more prosto tekat okoli in ovohavat mojo psico, če tega ne želi!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Mah, eni ljudje so ful nestrpni glede psov. Mi smo bli letos tut na morju s psičko in smo se vedno hodili kopat malo proč od ljudi, da ja nebi kdo težil...Pa se je vseeno najdu nek hrvat ki se je prišel dret na nas, da bo poklical policijo. Pa smo mu rekli, naj jo. In ni blo nič. Drugače pa tudi mene zelo moti, da mi tuj pes taca po rečeh in rine vame, lastnik pa po možnosti niti migne ne.
Aja, drugače se pa občasno sončim tut zgoraj brez, čist odvisno od situacije.
Aja, drugače se pa občasno sončim tut zgoraj brez, čist odvisno od situacije.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
satan28 napisal/-a:Kar se pa tiče moje psice, ki ima mimogrede opravljena izpita A in BB-h, kar ti lahko pove, da je izredno poslušna.
To ti ne pove nujno, da je pes poslušen...midve s psičko sva tud nardile A in BB-h izpit. In je kar pridna. Če jo pa primerjam s sosedovim, ki ma prav tako narjene te izpite, je pa njihov totalno podivjan in nesocializiran. Ker pač v šoli niso bili dovolj dosledni, ko je pes enkrat imel izpit pa tudi ne.
Hočem sam rečt, da če ima pes narjen izpit BB-h še ne pomeni, da je poslušen...
Pri vsem tem pa ne mislim nič govorit čez poslušnost tvojega psa, ker sem iz tvojih postov razbrala, da znaš bit kar stroga avtoriteta . In verjamem, da je pod vplivom tvoje vzgoje psička poslušna . /OT
Na plaži pa kjer se le da zgoraj brez...I love it!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov