motorji

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si navdušena nad motorji?

Navdušena (ga bom imela)
27
36%
Navdušena (ga ne bom imela)
14
19%
Srednje navdušena (ga ne bom mela)
8
11%
Nisem nevem kaj navdušena ampak vseeno ga rada pogledam
12
16%
Brez veze popolnoma nič me ne brigajo
14
19%
Skupaj glasov : 75

Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 17. Mar. 2008 17:25

joj joj joj ... kje sem te jaz prej hodila, da še nsiem opazila te teme???

nora na motorje jap... sicer še premlada, da bi delala izpit za težki motor, no ap tudi če bi izpit narelda si verjetno ne bi mogla motorja privoščit, ampak če bom le nekoč imela dovolj keša, si bom kupla enga tak malo za lasten užitek...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
pufica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pufica » 17. Mar. 2008 17:28

thebest napisal/-a:Slika Slika Slika

Yamaha R1...moje sanje...upam da enX uresničene ;)

Tokrat sem sama pomanjšala slike, naslednjič se izbriše celotna objava in se ti pripiše kršitev.
Tamala`

Waaaa bravo punca! :D :)
Sam da je Yamahca R1... se mi zmeša :D
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 26. Mar. 2008 21:02

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 26. Mar. 2008 23:02

Jst sm bla svoje cajte tud motoristka, oz. sopotnica :D
Bivši je imel najprej chopperja, Yamaho Virago 1100. Je bil kr orng stroj, glas je mel tak, da si skor oglušel zravn! No s tem chopperjem se ful nism bala furat, čeprov sva šla enkrat mal čez 180 z njim po avtocest! Pol je kupu pa cestnga, Suzukija, 900 kubičnga, z unmu me je blo pa ful strah se vozt. No sj pol se je po kšnmu mescu, k ga je kupu, stegnu z njim in ga je mel ful dolg na popravilu, k ga je dubu nazaj, sva pa midva nehala in se je moja kariera sopotnice motoristke končala :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 27. Mar. 2008 10:13

Motorji so mi všeč, ampak samo tok časa dokler se mi ni treba usest gor. Imela bi zeleno Ninđo, ampak v garaži. :D Moj si namerava drugo leto spet kupit en motor, in je reku da al se bom vozila z njim al pa (ne) .. ;) No ja, ne razume pač da me je strah.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 27. Mar. 2008 10:23

bolj kot nad motorji sem navdušena nad 4kolesniki. :tanz: fant ima kymco mxu 250

kymco mxu 250

komaj čakam, da bo spet lepo vreme, da ga peljeva na sprehod. pretekle nedelje, ko je blo lepo vreme, ni minala niti ena, da se ne bi kam odpeljala. včasih se peljem tudi sama. noro dober občutek.
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2005
Kraj: Zasavje

Neprebrana objavaNapisal/-a tinchy18 » 14. Jun. 2008 9:33

obožujem motorje :D za vse je kriv pa moj brat, ki me je vedno vlačil s seboj na razne motocross dirke, pa mi vseskozi razlagal o teh pa o drugih motorjih, seveda smo tudi doma imeli/imamo celo zbirko motorjev od endurov do športakov... trenutno imamo kawasaki ninjo zx-10r in zaenkrat mi je ta tudi najlepša... ne morem si pomagati da na cesti če se mimo pelje kak dober motor ne pogledam za njimi... :cool:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Jun. 2008 10:31

jst pa ne maram motorjev :tot:
sploh kakšnih ninđ variant.to so zame krste na kolesih.Niti enga pametnega dejavnika, niti varnega ne vidim v motorjih.

svoje čase, smo se vozil s skuterji, ok to ni blo panike, ker itak ne gre neki preveč hitro, pa od fotra kolega je imel čoperja in sva se parkrat peljala, ampak tud čoper ne gre neki preveč hitro, poleg tega je pa itak model dost počas vozu.
da bi se pa usedla na kakšno cestno mašino ki nese krepko čez 200, pa nikoli in nikdar.Niti nočem slišat besede o tem, niti da si dec kupi kej tazga ne.No hvalabogu on tud ne mara motorjev.

edino še krosi bi bli zanimivi za po kakšnem blatu in hribčkih se ganjat.ampak spet lahko zahtevajo svoj davek, tko da rajš motorje kar lepo gledam od delč :)

da mi pa sin prpelje motor..Ne, na mojem dvorišču bognedej da vidm kakšen motor!kakšnega skuterja bi še preživela, ampak kšne velke marcne pa tud slučajno ne!

aja 4kolesnika, bi pa mella ja :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 14. Jun. 2008 10:51

ne, ne maram jih. ravno zaradi tega, ker je vsako leto toliko smrtnih primerov. tudi iz istega kraja sta se dva ponesrečila že pred par leti in nikoli več ne bosta čist ok. sta pa mlada, en je star 25, drug pa tam okrog 30. mislim, a ju ni škoda :roll: :(

sem pa jezna tudi na bratranca, ki hoče na vsak način delat izpit za motor in si ga potem tudi omislit. :evil: in povrhu vsega je še pravi štor in se bo kmalu kam prevrnil :roll:

itak je pa to stvar vsakega posameznika, samo se mi zdi avtomobil veliko bolj varen kot pa motor.

vam pa ne bom krajšala užitkov tistim, ki vas to veseli.

samo moje mnenje pač!
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmalaa » 14. Jun. 2008 13:32

Sama motorja ne bi mela, sam se mi je pa tko dobro vozit.. uff..
No ja pač.. Odvisno s kom.. So bli časi, ko sm se vozila na motorju z enim frendom tud na ma daljše razdalje in je blo res super.. Sm se pa enkrat z enim sošolcem vozila in nikol več.. Pač bedno je če divjaš in ne znaš divjat, se delaš jacka pa si v bistvu sam en kreten, k se hoče pokazat pred puncami.. :evil:
Drugač mi gre pa najbl na živce, ko vidim kakega "motorista", k se vozi po recimo glavni cesti (ja ok.. sej gre sam od doma do Špara, ampak vseen) brez čelade.. :roll:
To leto pa bl slabo kaže, ker nimam več nič od te opreme kokr sm jo sploh mela.. ne čelade, ne rokavic, ne ledvičnega.. :?
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
h3x0r89
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a h3x0r89 » 14. Jun. 2008 14:29

Mah jaz ne.
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 14. Jun. 2008 14:41

tmalaa napisal/-a:Sama motorja ne bi mela, sam se mi je pa tko dobro vozit.. uff..
No ja pač.. Odvisno s kom.. So bli časi, ko sm se vozila na motorju z enim frendom tud na ma daljše razdalje in je blo res super.. Sm se pa enkrat z enim sošolcem vozila in nikol več.. Pač bedno je če divjaš in ne znaš divjat, se delaš jacka pa si v bistvu sam en kreten, k se hoče pokazat pred puncami.. :evil:
Drugač mi gre pa najbl na živce, ko vidim kakega "motorista", k se vozi po recimo glavni cesti (ja ok.. sej gre sam od doma do Špara, ampak vseen) brez čelade.. :roll:
To leto pa bl slabo kaže, ker nimam več nič od te opreme kokr sm jo sploh mela.. ne čelade, ne rokavic, ne ledvičnega.. :?

Ja tut men grejo na živce taki "frajerji" ki jih vidiš na motorju v kratkih hlačah, brez čelade in v majci brez rokavov :roll:

No midva z mojim sva letos kupila motor in jz sem čist navdušena :D
Od vedno so mi bili motorji všeč, samo zdej, ko ga zares imava sem pa čist nora :D

Tko, da ja, motorji so zakon, samo po pameti je treba :wink:
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 14. Jun. 2008 18:19

motorji jaaaa :) vedno bla navdušena nad njimi ... so pa moji starši ful proti temu, uff ni šans da bi mi dovolili it delat izpit ko sm to hotla (zej mi ni več tolko do tega), bratu tudi zdej ne pustijo, pa si ful želi ... mama tudi ne mara da bi se s kom drugim vozla, sploh brez čelade pa to ..
sm bla pa zdej par mescev nazaj pri cimri za par dni in je prišu njen bratranec s temle lepotcem ... in sm se šla itak peljat :) uživala do konca :) ... ko sm prišla domou sm pa mami sliko pokazala od motorja pa povedala da sm se peljala s tem 190 dol po Krški vasi pa se začuda ni nič razburjala .. ker ona je pa res, res ful proti motorjem, še bolj kot fotr ... :D

drugače pa tmalaa & majaoko - meni grejo tudi na žiuce taki tipi ... pri nas se je en delau frajerja v kratih hlačah in kratki majci in brez čelade pa .. no sam si je kriv, smili se mi samo tista uboga punčka ki bo mela zdej pomojem za vedno travme, ker je vidla kako ga je na kose razsekalo :?
jst če grem na motor - obvezno čelado gor, brez nje ni šans da grem na motor!!
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 14. Jun. 2008 20:20

tut jz sm čist upalena na motorje...fotr ma dva, hondo cbf600 pa še enga bmw-ja letnik 82.baje bo hondo menu za hujšo drug let...jz pa nameravam nrdit izpit pa vse...in seveda tut met motor, čeprov je mami proti, je moj proti...vsem gre ta moja ideja na živce.ampak mislm d mojga bom že prepričala in sčasoma bo tut on navdušen, ker neke začetke že ma :P itk pa če se jz odločm mi noben nč ne more....ohja, kok je zdej lepo k se furajo....sam škoda k se ne morm furat s fotrom ker se morm za maturo učit :evil:
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmalaa » 14. Jun. 2008 21:35

Libido. napisal/-a:motorji jaaaa :) vedno bla navdušena nad njimi ... so pa moji starši ful proti temu, uff ni šans da bi mi dovolili it delat izpit ko sm to hotla (zej mi ni več tolko do tega), bratu tudi zdej ne pustijo, pa si ful želi ... mama tudi ne mara da bi se s kom drugim vozla, sploh brez čelade pa to ..
sm bla pa zdej par mescev nazaj pri cimri za par dni in je prišu njen bratranec s temle lepotcem ... in sm se šla itak peljat :) uživala do konca :) ... ko sm prišla domou sm pa mami sliko pokazala od motorja pa povedala da sm se peljala s tem 190 dol po Krški vasi pa se začuda ni nič razburjala .. ker ona je pa res, res ful proti motorjem, še bolj kot fotr ... :D

No sej jst mami ful nerada pravim, da sm se vozila z motorjem.. Ok tko sm se vozila s bivšim sestrinim tipom in je blo vse uredu, tud če sm povedala, da smo se ful hitr vozili.. S sošolci pa mi ful ne zaupa..
Ah ful mi je bedno, k si je kupla sestra zdej nov motor Honda VTR1000F (Firestorm).. prej je mela SV 600s.. Pa me noče pelat.. Pač mati je ful proti, ker če se bo kao nek zgodilo, se bo obema in zdej me posledično sestra noče pelat.. :?

Libido. : A ti si z obale? To sm gledala tud jst slike od tistga tipa s tam, k je bil čist razkosan po nesreči.. Sam so mi itak pravli, da se je tud drugač ful rad delal frajerčka in da so vsi vedli, da se bo kej tazga enkrat zgodilo..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov