motorji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 107 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
OBOŽUJEM motorje ampak zarad mojih ubogih 155cm, počasi izgubljam upanje in sanje da ga bom nekoč imela
drugače sm pa usekana na cestake, predvsem ducati 999r/s,suzuki gsx,pa seveda r1 paa nackedbikei so mi vedno bolj ušeč... TNT,z750 ... ampak NAS je pa nekaj nepopisljivo vročega definitivno my favorite!
drugače sm pa usekana na cestake, predvsem ducati 999r/s,suzuki gsx,pa seveda r1 paa nackedbikei so mi vedno bolj ušeč... TNT,z750 ... ampak NAS je pa nekaj nepopisljivo vročega definitivno my favorite!
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Men so tut te športni motroji ušeč ... Sploh ne vem zakaj, ampak ubistvu mi predstavljajo nek adrenalin in izziv ... Peljala se sploh še nisem, bi se pa fuuuuuuuuuulll rada enkrat ... res to pa ful, ampak s kkšnim človekom k mu bom lahko 100% zaupala, ker drugač me je kr mal groza zarad vseh teh prometnih nesreč ...
Da bi ga pa sama kdaj mela ... ne tok pa nism frik
Da bi ga pa sama kdaj mela ... ne tok pa nism frik
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Mene so po prvi vožnji na motorju (celo popoldne) neznosno bolele roke, ker sem se ga tolk trdno držala,
res, če en dober teden po tistem nisem mogla roke normalno vzdignit, ampak samo nekje do višine ramen, ker so ble čist ohromljene, groza!
Pa las si nisem spravila vseh pod čelado, ker sem imela takrat še dolge in so bli totalno zapleteni in zavozlani od vetra, nikakor si jih nisem mogla razrešt potem
Tud mene je blo strah ovinkov, bolj polaganja kot samih ovinkov, no, ker se nisem mogla navadit.
res, če en dober teden po tistem nisem mogla roke normalno vzdignit, ampak samo nekje do višine ramen, ker so ble čist ohromljene, groza!
Pa las si nisem spravila vseh pod čelado, ker sem imela takrat še dolge in so bli totalno zapleteni in zavozlani od vetra, nikakor si jih nisem mogla razrešt potem
Tud mene je blo strah ovinkov, bolj polaganja kot samih ovinkov, no, ker se nisem mogla navadit.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst sm tut čist nora na motorje in vožnjo na njih . Grem tut izpit delat...sem hotla že lani it sam pol je pršl neki umes...upam, da mi letos rata
Je pa res, da morš bit na motorja navajen...mene so tut na začetku ful roke bolele k sem se skos na tank naslanjala z rokam in nasledn dan me je tooook vse bolel
Ful mi je všeč hitra vožnja...sam sm pošinla, da velik raj jst vozm k nekak mam bolš občutek. K sem se vozila z drugimi mi nekak tist ovinki in polaganje ni blo glih took pr srcu...verjetn tut zato k morš tisti oseb res 100% zaupat.
Evo to so pa moje sanje
no pa tut tole bi vzela, če bi že glih mogla
Je pa res, da morš bit na motorja navajen...mene so tut na začetku ful roke bolele k sem se skos na tank naslanjala z rokam in nasledn dan me je tooook vse bolel
Ful mi je všeč hitra vožnja...sam sm pošinla, da velik raj jst vozm k nekak mam bolš občutek. K sem se vozila z drugimi mi nekak tist ovinki in polaganje ni blo glih took pr srcu...verjetn tut zato k morš tisti oseb res 100% zaupat.
Evo to so pa moje sanje
no pa tut tole bi vzela, če bi že glih mogla
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Huh jst pa nisem nič navdušena nad motorji. Me je tut strah, ko ji sam vidim, pa ker je tolk nesreč pa vsega.
Sam sej kdor je pa nor na motorje, pač je. Ne moreš nič narest, da bi ga odvrnil od tega.Vsak ima svojo zabavo.
Sam sej kdor je pa nor na motorje, pač je. Ne moreš nič narest, da bi ga odvrnil od tega.Vsak ima svojo zabavo.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
skinny napisal/-a:100 v ovinek?? mene je že 20 v ovinek strah!
Odvisno, kok je oster, a veš...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ah pa kaj, si pa varna, to je tut pomembno. Jaz sem rabla nesrečo, da sem ugotovila, da je treba včasih malo pazit, pa da brzina ni sam užitek.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Applebitecc napisal/-a:Ah pa kaj, si pa varna, to je tut pomembno. Jaz sem rabla nesrečo, da sem ugotovila, da je treba včasih malo pazit, pa da brzina ni sam užitek.
joj, meni so te nesreče tako grozne. upam, da se ti več ne bo zgodilo kaj podobnega !
raje od motorjev pa mam skuterje wiii.te pa mam res rada!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Ne maram motorjev, ker se bojim prevelikih hitrosti,..to ni zame,..najbolj pa se bojim teh idiotov ki mislijo da je cela cesta njihova, in potem vozijo kot da se jim nič ne more narest,..potem pa nesreča pa vsi jokajo
če se vsedeš na motor si že napol mrtev
če se vsedeš na motor si že napol mrtev
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Prvi neprebran prispevek • 107 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov