motorji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
tud to je dobr ampak sem večja navdušenka nad večjo hitrostjo in bolj močnim motorjem...
Hvala:D
Hvala:D
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
ok zmenjen
20.5 sem tk al tk v MBju
20.5 sem tk al tk v MBju
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Se globoko iz srca opravičujem ampak to sem zdele v enem dnevu nardila že 2x nebo se ponovilo:D
-
avalon - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Ljubljana
jaaaa, mal sprobamo jest sem se sam enkrat peljala z enim kolegom, sam je mal prf****n, pa je hotu đek izpast in je mal pretiraval. sej jest nisem vedla, sam pol mi je povedu k sem že na tleh stala da je mal bla kriza na enem ovinku... sam je blo pa toooooook hudo....
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
moj lubi ma pa tale motor
ima ga približno eno leto in sem bla ful jezna ko si ga je kupil peljala sem se pa z njim samo dvakrat ker me je mal strah.. in upam da ga bo čimprej prodal čeprav ne verjamem..
ima ga približno eno leto in sem bla ful jezna ko si ga je kupil peljala sem se pa z njim samo dvakrat ker me je mal strah.. in upam da ga bo čimprej prodal čeprav ne verjamem..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz nisem frik za motorje, se pa rada vozim z njimi, dokler ne gre ful prehitro.
Izpita nimam, ga ma pa moj lubi, pa sva si že parkrat sposodla mal težji motor in šla na kakšen daljši izlet. Sam pol me rit boli, pa nimam prave opreme... Bova pa 1x v prihodnosti nabavla en cool motor, pa vso opremo in to in se bova furala na izlete.
Izpita nimam, ga ma pa moj lubi, pa sva si že parkrat sposodla mal težji motor in šla na kakšen daljši izlet. Sam pol me rit boli, pa nimam prave opreme... Bova pa 1x v prihodnosti nabavla en cool motor, pa vso opremo in to in se bova furala na izlete.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Applebitecc napisal/-a:Jaz nisem frik za motorje, se pa rada vozim z njimi, dokler ne gre ful prehitro.
se strnijam! mene je hitrosti strah!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hihi... Mene ni strah it 200, strah me je pa it 100 v en ovinek.
No ja...Včasih me sploh ni blo nič strah, sam od moje prometne nesreče znam bit pa na momente panična.
No ja...Včasih me sploh ni blo nič strah, sam od moje prometne nesreče znam bit pa na momente panična.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov