motorji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
No ja, so tud obratni primeri, ko avtomobilisti podcenjujejo motoriste na cestah,
sem že doživela eno tako očitno izsiljevanje prednosti, ko me je res stisnilo - k sreči sva se še lahko dokaj normalno ustavila pred nekim fotrom, ki je meni nič tebi nič speljal na glavno cesto s tem, da je bila cesta ravna in motor dobro viden.
sem že doživela eno tako očitno izsiljevanje prednosti, ko me je res stisnilo - k sreči sva se še lahko dokaj normalno ustavila pred nekim fotrom, ki je meni nič tebi nič speljal na glavno cesto s tem, da je bila cesta ravna in motor dobro viden.
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
motorji so ql, adrenalina pouno pa tud hudo mi je, ko me kak res hitro prehiti al pa kej... stara cesta proti morju je res mega .
vozu sm že krosko, čoperja in cestno aja pa skuterja sm mel usak je po svoje zanimiv. če bi se zdle odloču za kak motor, pa bi si najraj umislu kej tazga...
pa zvok tehle mi je čist najhujši
vozu sm že krosko, čoperja in cestno aja pa skuterja sm mel usak je po svoje zanimiv. če bi se zdle odloču za kak motor, pa bi si najraj umislu kej tazga...
pa zvok tehle mi je čist najhujši
-
Petra5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2005
- Kraj: štajerska
Joj škoda gume , jaz najinega nebi tako uničevala .
Drugače pa sa se je meni ful užitek hitro vozit, mi adrenalin požene, sam moram priznat da me je zadnjič malo stisnilo, ko sva šla 180 v ovinek, pa kolena do tal . Ampak se ful naučiš ovinke polagat, tak da zdaj več ni panike .
Drugače pa sa se je meni ful užitek hitro vozit, mi adrenalin požene, sam moram priznat da me je zadnjič malo stisnilo, ko sva šla 180 v ovinek, pa kolena do tal . Ampak se ful naučiš ovinke polagat, tak da zdaj več ni panike .
Qualis vita finish ita
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Js sem čist nora na motorje. Honde so mi zakon.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ja čist navdušena nad motorji.
Trenutna želja Ducati 996, al pa 998
Ducati 996
Ducati 998
Včasih smo se pa naokoli prevažali s KTM-jem 125, hard enduro
Trenutna želja Ducati 996, al pa 998
Ducati 996
Ducati 998
Včasih smo se pa naokoli prevažali s KTM-jem 125, hard enduro
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Muckica* napisal/-a:Brez veze popolnoma nič me ne brigajo
mam rajši avte
jaz tudi ..
letos sem se prvič vozila z motorji (s prdavci sem se že prej, sedaj sem se z tamočnimi) in to s tremi različnimi, različnih firm ... vem, da je bil en Yamaha, drugi ducati (no, srčki niso zarad motorja, ker je spuščal čudne zvoke ... še vedno ne vem, kako je prispel 1400km daleč z njim ), za tretjega pa ne vem ...
sej je bilo super fajn probat, pa hud filing je sedet na njemu, pa se vozit počasi,ampak vseeno to ni zame ...
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Men so motorji ful všeč, čeprav se jih kr mal bojim. Nimam neke ful želje se vozit, razen tko bolj počas. Moja starša imata Chooperja Kawasaki in tist mi je še kul, ker motor pač ni namenjen za dirkanje. Kolega ima pa cestnega, mi je pa kot motor full lep, sam to je pa tut vse.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Js sovražm motorje, odkar mi je ne 216kilski na gležen padu, pika na i je bla pa par mescov nazaj, ko je en ful dobr kolega s tatežkim padu in so ga sam na urgenco pelal, en drug kolega, k tm dela, mi je pa po tel. reku da je umru... ker je zamešov podatke... Od takrt me vsakič kr strese...
Always look on the bright side of life!
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
mily napisal/-a:Men so motorji ful všeč, čeprav se jih kr mal bojim. Nimam neke ful želje se vozit, razen tko bolj počas. Moja starša imata Chooperja Kawasaki in tist mi je še kul, ker motor pač ni namenjen za dirkanje. Kolega ima pa cestnega, mi je pa kot motor full lep, sam to je pa tut vse.
moj ima tud kawasakija chooperja..pa je blazno lep...jaz sicer nisem nek navdušenec nad motorji..ampak včasih blazno paše kaka umirjena turistična vožnja...pa sonček pa to...in zna bit fajn..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov