Moje ime je...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
včera nism mela kaj za delat in sm zbrala vsa imena na forumu
torej ženska:
Anita 2x, aneta, ariana, aljana, aneja, aleksandra, ana 26x, anja 43x, alina, amadea, alma in ajda
Blanka, barbara 22x, bernarda, biljana in breda
Carmen, claudia
Danijela 2x, deja, daša, diana, dajana, dora 2x, darja 3x, doris, doroteja in damijana
Emanuela, eva 11x, evelin in elvira
Gaja, gabrijela in gita
Hana in helena 2x
Ines 3x, iris 2x, iva, ivana, irena 2x, ingrid in ilia
Jerneja 6x, jessica, jasna 4x, judita, jana, janja 5x, jelena 2x in jasmina 3x
Katja 11x, katra 2x, klavdija 8x, kaja 7x, kristina 5x, katarina 10x, ksenija in karmen
Lara 7x, lea 2x, lela, lina, leann, larisa3x, leonida, laura, lorena, lucija5x, lena, larika, lidija, lejla in luciana
Meta 3x, marjana 2x, manuela 4x, mihaela, maruša 2x, mirijam, mirjana 2x, maša 4x, monika, mirrela, maja 28x, mojca 11x, mateja 25x, martina 12x, manca in miša
Neli, neža 3x, nika6x, nuša 3x, nataša 4x, nikolina, nastja, neja, nina 29x, nana in natalija
Pia polona 11x, patricia 3x, pina in petra 16x
Sara 18x, sandra 8x, sonja, staša4x, sanja 4x, sana, saša 3x, stela, sanela 2x, suzana, simona 3x, sabina in stanka
Špela 7x
Tamara 17x, tina 20x, tanja 13x, taja 3x, tajda, tea/teja 13x, tadeja 4x, tjaša 22x, tajana2x, tinkara, tonja, tara in tatjana 2x
Urša/urška 26x in ula
Veronika 2x, verena, varja, viktorija, valerija, vita 2x, vesna 3x, violeta in vanessa 2x
Zala in zita
Živa 4x in željka
in kdo bi si mislo, da mamo na forumu tud tolko moških:
Aleš, andraž, ali in amando
Boris in boštjan
Drago, dušan in darko
Fredrik-filip
Gašper
Iztok
Jan in janez
Kevin
Lenart
Marko 3x, miha 2x, mitja in martin
Peter
Rok
Samo
Tomaž/Tomi 4x
Uroš
če pa sm koga izpustila, se opravičujem
torej ženska:
Anita 2x, aneta, ariana, aljana, aneja, aleksandra, ana 26x, anja 43x, alina, amadea, alma in ajda
Blanka, barbara 22x, bernarda, biljana in breda
Carmen, claudia
Danijela 2x, deja, daša, diana, dajana, dora 2x, darja 3x, doris, doroteja in damijana
Emanuela, eva 11x, evelin in elvira
Gaja, gabrijela in gita
Hana in helena 2x
Ines 3x, iris 2x, iva, ivana, irena 2x, ingrid in ilia
Jerneja 6x, jessica, jasna 4x, judita, jana, janja 5x, jelena 2x in jasmina 3x
Katja 11x, katra 2x, klavdija 8x, kaja 7x, kristina 5x, katarina 10x, ksenija in karmen
Lara 7x, lea 2x, lela, lina, leann, larisa3x, leonida, laura, lorena, lucija5x, lena, larika, lidija, lejla in luciana
Meta 3x, marjana 2x, manuela 4x, mihaela, maruša 2x, mirijam, mirjana 2x, maša 4x, monika, mirrela, maja 28x, mojca 11x, mateja 25x, martina 12x, manca in miša
Neli, neža 3x, nika6x, nuša 3x, nataša 4x, nikolina, nastja, neja, nina 29x, nana in natalija
Pia polona 11x, patricia 3x, pina in petra 16x
Sara 18x, sandra 8x, sonja, staša4x, sanja 4x, sana, saša 3x, stela, sanela 2x, suzana, simona 3x, sabina in stanka
Špela 7x
Tamara 17x, tina 20x, tanja 13x, taja 3x, tajda, tea/teja 13x, tadeja 4x, tjaša 22x, tajana2x, tinkara, tonja, tara in tatjana 2x
Urša/urška 26x in ula
Veronika 2x, verena, varja, viktorija, valerija, vita 2x, vesna 3x, violeta in vanessa 2x
Zala in zita
Živa 4x in željka
in kdo bi si mislo, da mamo na forumu tud tolko moških:
Aleš, andraž, ali in amando
Boris in boštjan
Drago, dušan in darko
Fredrik-filip
Gašper
Iztok
Jan in janez
Kevin
Lenart
Marko 3x, miha 2x, mitja in martin
Peter
Rok
Samo
Tomaž/Tomi 4x
Uroš
če pa sm koga izpustila, se opravičujem
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:45, skupaj popravljeno 2 krat.
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
Libido. napisal/-a:boom_boom*¸ napisal/-a:Martina sm prčakvala da bom edina tuki gor...
očitno nas je kar 12
ja je skor mal šok tole za mene... ker u osnouni sm bla sploh edina, u srednji sm pa skor edina Martina in tud nasploh poznam poleg mene sam še dve
sam mi pa tud vsak drgač pove od kje moj ime izvira... mami prav da je pristno slovensko, en američan je enkrat reku da je francosko, znanka iz nemčije prav da je nemško... človeka kr zmede.
Ampak glede na Wikipedio je ime "izpeljanka iz latinskega Martius v pomenu »Martov« oziroma »pripadajoč bogu vojskovanja Marsu«" in nej bi pomenlo tud "bojevit". Mami fajn zbrala
-
supeLLka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2008
- Kraj: MB ;3
Liefde napisal/-a:Sandra 8x...velik nas je
A ti si tud Sandra?
Jas sem pa misla da sem edina.
Moj priimek pa ma sam 17 ljudi v Sloveniji. hah.
ne čakaj na jutri če lahko storiš že danes...
- fashion.freak
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2009
Evo, jas sem pa trideseta Nina. (:
Priimek pa nas ma 104 enakega (:
Priimek pa nas ma 104 enakega (:
- fashion.freak
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2009
^^ čisto možno
je prva črka K? (:
je prva črka K? (: