Moje ime je...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lil_boo - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Il.bistrica - koper
Ne boste verjeli jaz sem pa ksenija, ni kej unikat ime
drugač me kličejo lily, claudia (ker si eni ne morejo zapomnit mojega imena pol pa ugibajo)ali pa anja (ker mi je to ime tko ušeč):gut:
če bi bla fantek bi bla tomaž
drugač me kličejo lily, claudia (ker si eni ne morejo zapomnit mojega imena pol pa ugibajo)ali pa anja (ker mi je to ime tko ušeč):gut:
če bi bla fantek bi bla tomaž
Here we, go here we go again, now you tellin me that she is just a friend
Then why she's callin you at 3 o'clock in tha mornin, I cant take this no more...
Then why she's callin you at 3 o'clock in tha mornin, I cant take this no more...
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
jst sm pa Jerneja za nekatere nejka, nejči... s svojim imenom sm pa čist zadovolna... ampak nč ne vem o pomenu mojga imena... mogoče kdo kj ve??
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
- *cream*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2005
- Kraj: Claymoore
meni je ime SABINA ampak mi je tak grozno ime...včasih so me klicali sabi, bina, saba, ampak zdaj je že bolje so se navadli da me ne klivejo več tak ampak npr. ko je ful razpoloženje pa vse ko smo s kolegi pol pa me kdo pokliče sabinaaaa sovražim to...
mi je pa všeč ime v kombinaciji z ALLMIGHTY in tako mi je na msn ju in povsod ime: Sabina Allmighty
mogoče si bom dala za srednje ime LIA
mi je pa všeč ime v kombinaciji z ALLMIGHTY in tako mi je na msn ju in povsod ime: Sabina Allmighty
mogoče si bom dala za srednje ime LIA
Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]