moja beležka...=))
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
@ *janch*: glede na to, da je odgovorila za mano, sem sklepala da leti to name. naj pa sama pove, na koga je letelo.
no, da ne bom glih OT in da ne bodo rekli da smetim temo, bom vseeno neki napisala v beležko, čeprav sem že dost jasno izrazila svoje mnenje o teh stvareh.
-kupit škornje,
- it k frizerju
no, da ne bom glih OT in da ne bodo rekli da smetim temo, bom vseeno neki napisala v beležko, čeprav sem že dost jasno izrazila svoje mnenje o teh stvareh.
-kupit škornje,
- it k frizerju
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
ribicaX napisal/-a:@ *janch*: glede na to, da je odgovorila za mano, sem sklepala da leti to name. naj pa sama pove, na koga je letelo.
-kupit škornje,
- it k frizerju
bravo... no saj vidiš da gre...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
*poiskat darilo za mamo in sestro
*pospravit stanovanje
*ucit se za izpit
*pospravit stanovanje
*ucit se za izpit
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
* veliko učenja
* dokončati zapiske
* dokončati seminarsko
* nujno iti po nakupih (rabim nekaj novih cunj) + sestri kupit majčko, ki sem ji jo obljubila
* nujno se dobiti s kolegico - že pred novim letom sva se menile za pijačo, tudi za pico smo (midve + oba fanta) zmenjeni že od novembra... Jooooj! Treba to spelat!
* dokončati zapiske
* dokončati seminarsko
* nujno iti po nakupih (rabim nekaj novih cunj) + sestri kupit majčko, ki sem ji jo obljubila
* nujno se dobiti s kolegico - že pred novim letom sva se menile za pijačo, tudi za pico smo (midve + oba fanta) zmenjeni že od novembra... Jooooj! Treba to spelat!
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
frizerju!!!!!!
sobo pospravt...
kiklco kupt...
sobo pospravt...
kiklco kupt...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov