Moj popolni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Zame je vsak dan lahko popoln, če si le naredim takega... Če delam stvari, ki me razveseljujejo, se kam odpravim s svojim dragim, če ni v bližini nikogar, ki me zna hitro spraviti v slabo voljo in podobno...
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Jaz tud mislim da je vsak dan lahko popoln, če se potrudiš in si takega narediš. Lahko si v družbi s kom, lahko sam, važno je, da delaš nekaj, kar te veseli, in da v tem uživaš. Al pa da nič ne delaš.
Meni je popoln dan, ki ga preživim s fantom, ali pa s sošolkami s faksa, ne glede na to, kaj delamo, kje smo.
Meni je popoln dan, ki ga preživim s fantom, ali pa s sošolkami s faksa, ne glede na to, kaj delamo, kje smo.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Uh, moj popoln dan bi bil pa to:
Zjutraj bi se zbudila in poleg mene bi bil lubi. Potem bi vstala, šla do psa in ga mal pocartala. Potem bi se vsedla v Land Rover in se skupaj s scenarijem in vsemi pripomočki odpeljala na prizorišče snemanja.
Ko bi pršla zvečer domov, bi me pa čakala večerja +lubi
Druga vrjanta je podobna, samo brez tipa
Zjutraj bi se zbudila in poleg mene bi bil lubi. Potem bi vstala, šla do psa in ga mal pocartala. Potem bi se vsedla v Land Rover in se skupaj s scenarijem in vsemi pripomočki odpeljala na prizorišče snemanja.
Ko bi pršla zvečer domov, bi me pa čakala večerja +lubi
Druga vrjanta je podobna, samo brez tipa
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
trenutno bi rekla sam to..
da moj popoln dan bi bil, če bi vsaj še 1x ga preživela z njim.. pa ja, vem da že nakladam, sam res.. ni važno kje..
da moj popoln dan bi bil, če bi vsaj še 1x ga preživela z njim.. pa ja, vem da že nakladam, sam res.. ni važno kje..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Moj popolni dan bi bil tak, ki bi bil poln adrenalina, ali pa romantike.
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
muffin napisal/-a:Uf, js in moj nekje na samotni plaži Bahamov z ene par seksi strežaji k bi nama nosil koktejle....pol bi zvedla, da sm zadela miljarde pa še čarobna vila bi pršla in prnesla neskončn zdravja zame in za vse okol mene
Hahahahaa optimist ok jst zame je tud to popoln dan hehehe
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov