Moj popolni dan

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 28. Apr. 2005 9:53

Moj popolni dan sem že doživela...Z lubijem sva bila na Phi Phi-ju, pod palmami, sredi zime na vročem sončku, s koktejli v roki, kjer sva se pogovarjala o svoji prihodnosti in uživala v vsakem trenutku posebej. Tistega dne ne bom nikoli pozabila, saj sva bila skupaj, daleč stran od vseh težav in resničnega življenja...In tisti dan je bil zame res popoln...
kimmy02
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kimmy02 » 28. Apr. 2005 10:15

Moj popolen dan je da sva jaz in moj lubi nekje na toplem, peščena plaša, morje, palme in da sva cel dan popolnoma sam. :love:
(s)mejte se
Starlet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2005
Kraj: po cesti mal levo,mal desno pa si tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Starlet » 28. Apr. 2005 10:39

no....my perfect day bi bil pa nekak takle.....

zjutri bi se zbudila.....pa bi ugotovila da je sobota in loh spim še par urc.....in pol bi šla nazaj spat in bi se zbudila še enkrat.....takrat bi mi lubi prpravu romantičen zajtrk....po tem pa bi se dobila s frendicami u enem nakupovalne središču...kjer bi ble akcije v vseh trgovinah,pa nikjer nobene gužve...in vse kar bi mi blo všeč bi mi pristajalo kt ulito :wink:

po tem pa bi z lubijem preživela en lep romantičen večer...... :P

oh i wish........ :(
lajf se mi v pravo smer vrti in praw dobr se mi zdi, če iz tirow kdaj zleti!!!!!!
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 28. Apr. 2005 13:52

Ne morem opisati nekega klišejskega popolnega dne. Popolni dan je lohk zelo različen zame. Recimo, če kam grem, če koga vidim, če kaj dobim, če komu kaj podarim, če kaj doberga pojem, če kaj fajnega poslušam in se vozim...uf, vse je lahko popolno-odvisno kaj te razveseli.
Uporabniški avatar
jess
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 11. 2004
Kraj: ljutomer

Neprebrana objavaNapisal/-a jess » 28. Apr. 2005 14:30

hmm....ko bi se zbudila in nebi zgledala kot da me je povozu traktor, in bi potem cel dan nakupovala, potem pa šla v diskač in bila z popolnim tipom :D jah kaj moreš sanjati je lepo :)
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
Uporabniški avatar
manck
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a manck » 28. Apr. 2005 14:53

moj popoln dan je biv pa kašn let nazaj...k sm šla prvič h mojmu lubiju...sva bla sama in se je on zelo zelo potrudu zame (an muck)...uglavnm svečke pa moja najljubša voda in te zadeve...men so se učke kr zarosile...
Uporabniški avatar
baby girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: ko bi biu vsaj los angeles

Neprebrana objavaNapisal/-a baby girl » 28. Apr. 2005 14:54

del mojega popolnega dne se ze dogaja wiiiiiii
z mamo(ok vem d niso frendice pa whatewa) smo sle zjutri mal po sopingu pa je za mene zapravla ze 24 cukov zj gremo pa spet u soping, bo pa se ati mau prispevu jeeejjj
pa se full kjuti majcko za valeto sm nasla
pa se vesela sm k mam MSN koncn(torej folk piste mi :wink: ) pa sm si z enim kjuti tipckom pisala(ja sj vem ni moja simpatija, je pa bliz hehe :P )
ahhhhhh lep dan je dons ja :ja:
can you keep up
baby boy
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 28. Apr. 2005 14:55

Emina napisal/-a:Ne morem opisati nekega klišejskega popolnega dne. Popolni dan je lohk zelo različen zame. Recimo, če kam grem, če koga vidim, če kaj dobim, če komu kaj podarim, če kaj doberga pojem, če kaj fajnega poslušam in se vozim...uf, vse je lahko popolno-odvisno kaj te razveseli.

Ej samo cista resnica. Tudi jaz se ne morem spominiti nic dolocenega.. :)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 3. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a *tamalla* » 28. Apr. 2005 15:23

moj popolni dan bi bil cel dan z mojo simpatijo... :nixweiss:
Uporabniški avatar
Chica Guapa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2005
Kraj: skoraj Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Chica Guapa » 28. Apr. 2005 15:30

||MuCkAa napisal/-a:
Emina napisal/-a:Ne morem opisati nekega klišejskega popolnega dne. Popolni dan je lohk zelo različen zame. Recimo, če kam grem, če koga vidim, če kaj dobim, če komu kaj podarim, če kaj doberga pojem, če kaj fajnega poslušam in se vozim...uf, vse je lahko popolno-odvisno kaj te razveseli.

Ej samo cista resnica. Tudi jaz se ne morem spominiti nic dolocenega.. :)

Se strinjam, zato sm pa jst napisala, da bi...sori, bo moj popoln dan tisti dan, ki ga bom preživela z mojim Portugalcem :D
HASTA LUEGO
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 28. Apr. 2005 18:30

vsi dnevi ki sva jih preživela v egiptu na poročnem potovanju.
zjutraj zajtrk,potem skupno tuširanje, pa priprava na potepanje v bistvu na izlet z ladjico. vožnja z ladjico, kopanje in šnorklajnje med pisanimi ribicami in okoli koral, v kristalno čisti vodi, potm kosilo na ladjici, pa spet šnorklanje,pa nazaj v hotel, večerja in barantanje v mestu, kajenje vodne pipe-šiše seveda brez tobaka zraven pa najboljši mrzli čaj- karkade z suhimi jagodami. zvečer pa še mečkanje v najboljši postelji.

ali izlet z4 kolesniki v puščavo,jahanje kamel, kosilo pri beduini, vožnja u džipom po puščavi,... barantanje v mestih, nepozabna je tudi vožnja z taxijem,...
v glavnem ko greš domov zapuščaš čudovit kraj in je že v planu da greva še vsaj enkrat-ker je bilo nepozabno
Uporabniški avatar
baby girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: ko bi biu vsaj los angeles

Neprebrana objavaNapisal/-a baby girl » 28. Apr. 2005 18:49

vau larika u go girl :gut:
can you keep up
baby boy
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 29. Apr. 2005 10:37

Popolni dan: da bi bili vsi srečni in se zabavali.
Don't worry, be happy!!!
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 16. Avg. 2006 10:02

moj popolni dan je, če so sodelavci v službi kolikor toliko dobre volje, ali pa recimo da naredim izpit na faxu-za katerega se seveda tudi učim in - popolni dan je zame vsak vikend!!! nisem izbirčna :D
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objavaNapisal/-a greyangel » 16. Avg. 2006 12:07

Moj popolni dan:
Začeti se mora kot popolnoma vsakdanji in dolgočasni doma v postelji, nato pa moram že čez nekaj ur nepričakovano biti nekje povsem drugje, v dobri družbi, kar se mora stopnjevati da zvečer pristanem nekje kjer si zjutraj niti v sanjah nebi predstavljala :D
Angels fall first...

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]