Lunin mrk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Bila sem v Ljubljani in se je prav lepo vidu ta lunin mrk...
Lepo je blo...
Nasledni lunin mrk bo viden enkrat avgusta ampak ne pri nas v Evropi...
Lepo je blo...
Nasledni lunin mrk bo viden enkrat avgusta ampak ne pri nas v Evropi...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Jst sem pa včerej zvečer dobila sms od kolegice, naj nehodim spat, naj čujem in gledam v nebo, kajti narava bo zopet uprizorila brezplačno predstavo, da se bo luna v tišini mudila v zemljini senci in spreminjala svojo nedolžno obličje v barvo. In jst sm ač misla da mi je to poslala zato, ker je vedla kje sem, in da to kao pomeni, naj uživam(ja, blond sem). In potem sem šla ven na cigaret in smo zunej opazovali tole luno, in se spraševali, kakšna je, da ponavadi ni taka. POtem smo šli pa spat, in sem se enkrat zbudila in mi je blo jasno, kako smo bli blond, da je to sporočilo to pomenilo. In sem hotro tekla ven, da bi še kej vidla, pa nisem vidla več 

-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ah, mene je pa oči na to opozoru, pa sem pol čist pozabla .. So I didn´t see it.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja je blo zlo zanimiv pogledat kako se narava poigra...
Mi smo ga glih žgal v Ljubljani
Mi smo ga glih žgal v Ljubljani

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima