Limoncella
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
majarončk - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Ne ne...prav je Limoncella! Imam dokaz! Sem zraven rastline vse dobila, tak da, ne vem kdo je zdej tle neki...eh, bom raje nehala.Hotela sem pa samo res vaše izkušnje in nč druzga.Pa zgleda da je nekaterim še to preveč! Žalostno!
Popravljen naslov
Popravljen naslov
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
napisan si mela LimonceLLa
to je hotla povedat..sicer pa itak je že mimo...
Mi smo mel enkrat limonco, pa nam je crknla..nevem, rab dost toplote, pa je drugam kot na hodnik na stopnišče nismo mogl dat ine je verjtno zarad mraza šla v cugrunt...a se te limoce pol sploh užitne, tko ko uzgojiš doma?da ni kšna okrasna varianta?

Mi smo mel enkrat limonco, pa nam je crknla..nevem, rab dost toplote, pa je drugam kot na hodnik na stopnišče nismo mogl dat ine je verjtno zarad mraza šla v cugrunt...a se te limoce pol sploh užitne, tko ko uzgojiš doma?da ni kšna okrasna varianta?
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
mi doma imamo limono, sem moj ati s tem bl ukvarja. Je kr velka po moje okol dveh metrov. Je pa non stop na toplem, pa dost sončka mora imet. Valda da so užitne limone. Pr nas so full dobre pa še dost velki sadeži ratajo 

-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, svoje cajte sm se šla mal vrtnarke, med drugimi sm u lončku na okenski polici zasadila tut limonco in lubenico, nardila posebno tabelco, u kero sm zapisvala stanje moje rastlinice in si obetala uspešno vrtnarsko-sadjarsko kariero ... Well, do stojnce na ta glauni tržnci nism uspela prit, tut do domače košarce ne, zalivala sm in ji pela, pa razn zelenga stebelca in listkou, plodou nism nikol dočakala.
Drgač mamo pa zdej na terasi dva kivija (rastlini, ne ploda), k sta se pa lan nesrečno posušila in letos bo senčko najbrž dejala neka druga plezalka ...
Drgač mamo pa zdej na terasi dva kivija (rastlini, ne ploda), k sta se pa lan nesrečno posušila in letos bo senčko najbrž dejala neka druga plezalka ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov