Letni casi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 112 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
x_nika_x - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 5. 2005
- Kraj: Domžale
men sta najbolš poletje pa zima....(jeseni pa pomladi ne maram k mam vedno kšne alergije pa skos me kej zdravje matra )
poletje itaq zato k je toplo pa na morje gremo pa sladoled pa ni ti treba bit ful oblečen....
zima pa sam zato k je sneg pa gremo smučat
poletje itaq zato k je toplo pa na morje gremo pa sladoled pa ni ti treba bit ful oblečen....
zima pa sam zato k je sneg pa gremo smučat
Če jočeš, ker je iz tvojega življenja izginilo sonce, ti solze preprečujejo, da bi videl zvezde...
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
poletje- kratke majčke.. al pa še posebi ko si na plaži & gledaš tipe u kopalkah.. yeaa..
drgač je pa itk usak letni čas nek posebnga (usaj men) .. poletje mi je itk ql.. zima je tud fain (darilaaa.. ), bordanje, kepaje.. pomlad & poletje pa sta itk posebna letna časa že sama poseb..
drgač je pa itk usak letni čas nek posebnga (usaj men) .. poletje mi je itk ql.. zima je tud fain (darilaaa.. ), bordanje, kepaje.. pomlad & poletje pa sta itk posebna letna časa že sama poseb..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
-
*tamalla* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
- Kraj: celje
pomlad:
mi je všeč zato ker je tak lepo ko začne vse cvetet in ptički pet...joj vse je tak romantično se mi zdi...pa še ni preveč vroče tak glih prav...
poletje:
ja to pa itak zato ko je fajn vroče...vse maš lahka oblečen,počitnice so in smo brez skrbi...
jesen:
je tak romantično obdobje v letu...mi je tud všeč...
zima:
mi je všeč ker mam takrat rojstni dan...pa če ni preveč snega da je glih mal bel je tak lepo...
mi je všeč zato ker je tak lepo ko začne vse cvetet in ptički pet...joj vse je tak romantično se mi zdi...pa še ni preveč vroče tak glih prav...
poletje:
ja to pa itak zato ko je fajn vroče...vse maš lahka oblečen,počitnice so in smo brez skrbi...
jesen:
je tak romantično obdobje v letu...mi je tud všeč...
zima:
mi je všeč ker mam takrat rojstni dan...pa če ni preveč snega da je glih mal bel je tak lepo...
-
mikena77 - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
men je pa itak nabolj všeč poletje ! sj pomlad je tud cool kr mam rojstn dan takrat, ampak poletje zmaga !!!!!!!!!!!!!
Sonce, morje, večerni sprehodi .. Ma vse pred mano, ki so ble za poletje .. Se strinjam z njimi !!!!!!!!!!
Sonce, morje, večerni sprehodi .. Ma vse pred mano, ki so ble za poletje .. Se strinjam z njimi !!!!!!!!!!
Fight for your right!!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Men tut poletje ampak ne tako kot smo ga meli letos ( ) more bit vsaj +30C --> jest prov uživam na vročini še posebej, če je voda zraven mene (nisem ena tistih k vidi sonce pa beži v senco )
Tut jesen pa pomlad sta mi sicer všeč sam zime pa nemaram sploh
Tut jesen pa pomlad sta mi sicer všeč sam zime pa nemaram sploh
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
lil_boo - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Il.bistrica - koper
Najlepše je spomladi. sonček začne bolj sijat, toplo je lih zadosti ni prevroče, vse cveti, spomladanska utrujenost pride in uživaš 100 na uro , pa ptički pojejo,ljubezen je v zraku , vse je zeleno (klopov pa ne maramo!!!)
Here we, go here we go again, now you tellin me that she is just a friend
Then why she's callin you at 3 o'clock in tha mornin, I cant take this no more...
Then why she's callin you at 3 o'clock in tha mornin, I cant take this no more...
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
men je usak letn čas neki posebnga....!
POMLAD- lih taprava temperatura, vse tako romantično......
POLETJE- yeeey, morje, sonce, plaže....!!!
JESEN- šumenje listja pod našimi nogami....
ZIMA- praznično vzdušje, sneg....
ampak, za moje pojme...zmaga POLETJE!!!
POMLAD- lih taprava temperatura, vse tako romantično......
POLETJE- yeeey, morje, sonce, plaže....!!!
JESEN- šumenje listja pod našimi nogami....
ZIMA- praznično vzdušje, sneg....
ampak, za moje pojme...zmaga POLETJE!!!
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
*Poletje:
× visoke temperature....vsaj +30°C
× morje, sonce, plaža,...
× so počitnice
× ni skrbi takrat
× kratka oblačila
× visoke temperature....vsaj +30°C
× morje, sonce, plaža,...
× so počitnice
× ni skrbi takrat
× kratka oblačila
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
Zima mi je najljubši letni čas, kr me veže ful dogodkov na ta čas. Res da ne maram mraza, sam mi je tud ful lepo k je vse belo pa k padajo snežinke.
Na drugm mestu mi je pomlad, zard zvončkov (k sm bla mejhna sm jih ful rada trgala ). Pa zard tega k ni ful vroče niti ful mrzlo.
Na tretjm pa jesen.. Dž mi ni glih kej preveč ok, sam me ful pomiri pa ful se zamislm k ga gledam.
Poletje pa ..Drgač ga sploh ne prenesm k je prevroče. Sploh ne vem kaj je vm vsm tok kul poleti
Na drugm mestu mi je pomlad, zard zvončkov (k sm bla mejhna sm jih ful rada trgala ). Pa zard tega k ni ful vroče niti ful mrzlo.
Na tretjm pa jesen.. Dž mi ni glih kej preveč ok, sam me ful pomiri pa ful se zamislm k ga gledam.
Poletje pa ..Drgač ga sploh ne prenesm k je prevroče. Sploh ne vem kaj je vm vsm tok kul poleti
Prvi neprebran prispevek • 112 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov