Letni casi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Vsak letni čas je po svoje lep ...
Sama imam najraje pomlad, ko se vse prebuja. Jesen je lepa, ampak me nekako navdaja z otožnostjo, ker je nekako čas zamiranja.
Poletje imam rada tja do julija, kasneje pa saj vidite, kakšno je.
Zima bi mi pa bila bolj všeč, če mi ne bi bilo treba skrbeti, kako se bom znašla na cesti, pa še bolj "zmrznjene sorte" sem.
Sama imam najraje pomlad, ko se vse prebuja. Jesen je lepa, ampak me nekako navdaja z otožnostjo, ker je nekako čas zamiranja.
Poletje imam rada tja do julija, kasneje pa saj vidite, kakšno je.
Zima bi mi pa bila bolj všeč, če mi ne bi bilo treba skrbeti, kako se bom znašla na cesti, pa še bolj "zmrznjene sorte" sem.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Vsi...
Zima, ker snegec pobeli, drevesa, pa ceste, pa strehe..Če ga je še veliko veliko, je še toliko lepše
zima tudi zaradi vseh tistih zlatih, rdečih, frjolčnih, modrih, novoletnih bunkic, z lučkami (kičasto) okrašene ljubljane, božičnih darilc, smučarije in mojega rojstnega dneva, zlo hitro po tem ko odbije novo leto
Spomlad, ker je začetek poletja, ker rastejo zvončki, trobentice, petelinčki, veternice in žafrančki, ker spet ptički čivkajo na vejah po dolgem zatišju in ker je vse tako sveže in ker posijejo prvi topli sončni žarki.
Poletje, zaradi sonca, morja, plaže, sprehodov ob obali v dvoje, nabiranja školjk pod vodo, pikniki, lahkotna oblačilca, japanke, kavice na prostem brez da bi me motil kadilski zakon...
jesen, ker jo sestavljajo prelepe barve dreves, sprehodi v dvoje po gozdovih polnih listja, čakanje na zimo in na prvi sneg...
Skratka, vsak letni čas ima svoje čare in nobenega nebi zamenjala.
Zima, ker snegec pobeli, drevesa, pa ceste, pa strehe..Če ga je še veliko veliko, je še toliko lepše
zima tudi zaradi vseh tistih zlatih, rdečih, frjolčnih, modrih, novoletnih bunkic, z lučkami (kičasto) okrašene ljubljane, božičnih darilc, smučarije in mojega rojstnega dneva, zlo hitro po tem ko odbije novo leto
Spomlad, ker je začetek poletja, ker rastejo zvončki, trobentice, petelinčki, veternice in žafrančki, ker spet ptički čivkajo na vejah po dolgem zatišju in ker je vse tako sveže in ker posijejo prvi topli sončni žarki.
Poletje, zaradi sonca, morja, plaže, sprehodov ob obali v dvoje, nabiranja školjk pod vodo, pikniki, lahkotna oblačilca, japanke, kavice na prostem brez da bi me motil kadilski zakon...
jesen, ker jo sestavljajo prelepe barve dreves, sprehodi v dvoje po gozdovih polnih listja, čakanje na zimo in na prvi sneg...
Skratka, vsak letni čas ima svoje čare in nobenega nebi zamenjala.
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Hm...pomlad je lepa zato, ker se vse prebuja, vse začne zelenet, prvi zvončki, trobentice...mal tud hormoni ponorijo...ma nevem tak lep občutek je ,ko se zjutraj zbudim pogledam skozi okno in po dolgem času vidim vse zeleno...ne rabim več rokavic..šala...itn. pomlad ima nekaj v sebi...nekaj kar mi je pri njej všeč
no potem pride poletje...pooooočitnice, plavanje, dolgi sprehodi, vidiš prijatelje, ki jih morda že dolgo nisi..seveda tu je tudi morje..itn..ja tud ta letni čas je lep..
in zima..ko viši prvi sneg, prve snežinke ki padajo z neba..ti pa sediš v topli sobici...ooo ja to je res lepo..in nato se zjutraj zbudim in vidim veliko snežno odejo, ki je prekrila pokrajino...zvečer dolgi sprehodi..potem pa ogrevanje ob toplem čaju ali kavi...ima tud zima tisti svoj čar..aja pa še božič je tu...obožujem ga..vse tiste lučke, darila, božično drevo...
težko bi izpostavila najljubši letni čas..morda je v rahli prednosti zima, no pa tud poletje je super, pa tud pomlad...no pa saj vsi so fajn
aja razen jesen..te pa nevem zakaj, samo ne maram je..vse tiste čudne barve...veliko dežja..nič posebnega se ne dogaja, konec počitnic, konec morja....ah ne ta letni čas pa mi sploh ni všeč!
no potem pride poletje...pooooočitnice, plavanje, dolgi sprehodi, vidiš prijatelje, ki jih morda že dolgo nisi..seveda tu je tudi morje..itn..ja tud ta letni čas je lep..
in zima..ko viši prvi sneg, prve snežinke ki padajo z neba..ti pa sediš v topli sobici...ooo ja to je res lepo..in nato se zjutraj zbudim in vidim veliko snežno odejo, ki je prekrila pokrajino...zvečer dolgi sprehodi..potem pa ogrevanje ob toplem čaju ali kavi...ima tud zima tisti svoj čar..aja pa še božič je tu...obožujem ga..vse tiste lučke, darila, božično drevo...
težko bi izpostavila najljubši letni čas..morda je v rahli prednosti zima, no pa tud poletje je super, pa tud pomlad...no pa saj vsi so fajn
aja razen jesen..te pa nevem zakaj, samo ne maram je..vse tiste čudne barve...veliko dežja..nič posebnega se ne dogaja, konec počitnic, konec morja....ah ne ta letni čas pa mi sploh ni všeč!
-
Sundaysmile - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2008
meni je jesen najljubši letni čas nevem zakaj večini ni všeč...meni je ful všeč,...listje odpada...ni več tok toplo...veter piha....lepš ne bi moglo bit
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 11:23, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Pomlad, definitivno. V prvi vrsti zato, ker imam rojstni dan na prvi pomladni dan, 21. 3., ker se začne vsa narava prebujat, trava ozeleni, drevesa ozelenijo, sonce, ravno prav toplo, folku pa začne prav vidno dogajat....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Meni je glede na temperaturo všeč takšno vreme kot je zdaj. Ja, čudna sem Ne prenašam poletja, bedno mi je ker je vroče (všeč pa mi je da takrat vse dogaja). Obožujem tudi zimo, pomlad...vse samo da ni vročine.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]