Letni casi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 112 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Jesen.
Zato ker ne prenašam vročine in ne hladnosti - začetek jeseni pa mi je takšen romantičen, pa kasneje že vse bolj zaspano. Pa vse se spravlja k počitku. Kak sem to zdaj zaspano napisala.
Zato ker ne prenašam vročine in ne hladnosti - začetek jeseni pa mi je takšen romantičen, pa kasneje že vse bolj zaspano. Pa vse se spravlja k počitku. Kak sem to zdaj zaspano napisala.
-
Fatal*T - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
poletje... zarad vsega kar se takrat dogaja, počitnic, morja, poletnih oblačil, k se ti no treba tulk zadekat k pozimi k ne wes al bi se deko dal na sebe, da te ja ne bo zeblo vzuni...čeprav mi je pa čist vsak letni čas po svoje všeč...pomlad zato ker začne vse cvetet in se razvitat, po hladnem obdobju zacne soncek gret in jesen zato ker listje odpada pa je vseh barv in mi je tko romantično po tistem šetat, pa tut zima...da lahka kirga nakepam
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Jaz imam pa vse letne čase rada, no jesen in zimo mogče najmanj.
poletje- toplo, veliko prostega časa
jesen- ne mrzla, ne topla, dež
zima- moj B.day, božič, vonj po božičnem pecivu, sneg, lučke, kepanje
pomald- dež, bolj topla, zelenje, rože,...
poletje- toplo, veliko prostega časa
jesen- ne mrzla, ne topla, dež
zima- moj B.day, božič, vonj po božičnem pecivu, sneg, lučke, kepanje
pomald- dež, bolj topla, zelenje, rože,...
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Takrat, ko je +30 stopinj zunaj pol pa tut, če je to sred zime ... najraje mam tiste letne čase, ko je sonček --> se pravi number 1 je poletje pol pa pomlad in jesen. Sam, da nič ne pada z neba pa sem vesela , predvsem pa obožujem vročino.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
monika11 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2007
* poletje in zima
poletje zato, ker je vroče, več ali manj skoz sonček, počitnice na morju,
kratka krila, japonke,..itd.
zima zato, ker je božični čas, vonj po pecivih, sladkarijah, snežinkah,..skratka veseli december..( sicer imam zimo rada samo decembra, pol januarja, februarja se mi že ful vleče.. čeprov imam tudi jaz r.d. pozimi, mi je ta poletni čas všeč samo zaradi praznikov..
sicer pa je zadnje čase zima bolj podobna jeseni..nč snega pa dokaj tople temperature.. ah, kje so že cajti, k je blo veeelliiikoo snega??
poletje zato, ker je vroče, več ali manj skoz sonček, počitnice na morju,
kratka krila, japonke,..itd.
zima zato, ker je božični čas, vonj po pecivih, sladkarijah, snežinkah,..skratka veseli december..( sicer imam zimo rada samo decembra, pol januarja, februarja se mi že ful vleče.. čeprov imam tudi jaz r.d. pozimi, mi je ta poletni čas všeč samo zaradi praznikov..
sicer pa je zadnje čase zima bolj podobna jeseni..nč snega pa dokaj tople temperature.. ah, kje so že cajti, k je blo veeelliiikoo snega??
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Najbl mi je všeč pomlad.
Zakaj ?
--ker takrat ni ne prevroče, ne premrzlo
--ker začnejo rožice rasti (obožujem trobentice) in ptički čivkati in se prav fajn prileže po zimi, ko narava spet oživi
--ker imam spomladi rojstni dan
--ker je moj najlepši mesec spomladanski mesec maj
Zakaj ?
--ker takrat ni ne prevroče, ne premrzlo
--ker začnejo rožice rasti (obožujem trobentice) in ptički čivkati in se prav fajn prileže po zimi, ko narava spet oživi
--ker imam spomladi rojstni dan
--ker je moj najlepši mesec spomladanski mesec maj
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Jesen
Zato, ker dobim največ navdiha za risanje pa sprehodi so mi najlepši...ni prevroče in ni premrzlo!! Pa lahko sem oblečena še bolj lahkotno ne pa čist poletno...pulovarčki pa to!
Zato, ker dobim največ navdiha za risanje pa sprehodi so mi najlepši...ni prevroče in ni premrzlo!! Pa lahko sem oblečena še bolj lahkotno ne pa čist poletno...pulovarčki pa to!
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Vsi letni časi so mi všeč...Da začnemo kar po vrsti ...
Zima: ker so v tem času prazniki in je vse tako praznično razpoloženo...in sama tudi...Pa se mi zdi, kot da smo vsi nekako povezani med sabo...
Pomlad: ker me razganja do konca
Poletje: ker je tako prijetno toplo, morje, sonce, plaža, še bolj temna barva na koži
Jesen: ker imam takrat rojstni dan
Zima: ker so v tem času prazniki in je vse tako praznično razpoloženo...in sama tudi...Pa se mi zdi, kot da smo vsi nekako povezani med sabo...
Pomlad: ker me razganja do konca
Poletje: ker je tako prijetno toplo, morje, sonce, plaža, še bolj temna barva na koži
Jesen: ker imam takrat rojstni dan
Prvi neprebran prispevek • 112 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov