Letni casi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
marakeech napisal/-a:Pa se opravicujem ce je taka tema ze bla... jo pa zbriste
Kok je to lahko napisat...
Nebi blo lažje uporabit iskalnik in jo sploh odpret ne?
Pa še bedna tema je!
Zadnjič spremenil steLLcy, dne 26. Jan. 2006 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Pomlaad!
Ker mi temperaturno najbolj ustreza - poletne vročine ne prenašam najboljš, ker je tako lepo zjutraj, ko je zunaj vse sveže in se sonček kaže, najraje imam pa (čist resno) vonj pokošene trave, ki me spomni na moje otroštvo!
Pa še rojena sem spomladi, bolj pozno, sicer, pa vseeno.
Ker mi temperaturno najbolj ustreza - poletne vročine ne prenašam najboljš, ker je tako lepo zjutraj, ko je zunaj vse sveže in se sonček kaže, najraje imam pa (čist resno) vonj pokošene trave, ki me spomni na moje otroštvo!
Pa še rojena sem spomladi, bolj pozno, sicer, pa vseeno.
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Definitivno poleje...ker sovražim mraz, ker ljubim vročino...in sonce in poležavanje na plaži...pa kiklice in vroče majčke
HASTA LUEGO
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Odločila sem se za poletje, čeprav sta mi tudi pomlad in jesen zelo ljuba. Vsak letni čas je po svoje lep, čeprav meni zimski čas ni ravno najljubši. Pomlad mi je všeč ker sem se takrat zaljubila v fanta, poletje ker sem se takrat poročila z njim, jesen ker sva bila na poročnem potovanju,.. skratka hočem povedat da je zame vsak letni čas nekaj posebnega,ker ga povezujem z dogodki ki so se mi takrat zgodili, kaj lepega, nepozabnega,...
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
poletje!! ker je vroče,ker sem na korju,ker imam rojstni dan,ker se mi ni treba ful napravlat,ker lahko jem sveže morske sadeže. ma obožujem poletje!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Jst mam pa kar se klime tice najrajs tiste nevtralne letne case. Da ni prevec vroce pa da ni prevec mrzlo. Torej pomlad in jesen. Narava pa to mi je pa najlepsa pozimi, ko je vse belo. Tista zimska idila mi je tok romanticna. Za dol past
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov