Letni casi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Poletje... kot večini . Obožujem morje, sonce, izležavanje na plaži, vonj po kremi za sončenje, sladoled, zagorelost, ne rabi se mi oblačt 100 let kot pozimi, oblačila so bolj poceni, takrat ni nč šole, lahko delam kar hočm, takrat grem ponavadi v kako tujo deželo...
Drgač pa ma vsak letni čas svoj čar, sam zima mi ponavadi preveč časa traja, meni bi bil 1 mesc zadosti, isto velja za jesen, pomlad pa je moj 2.najljubši letni čas.
Drgač pa ma vsak letni čas svoj čar, sam zima mi ponavadi preveč časa traja, meni bi bil 1 mesc zadosti, isto velja za jesen, pomlad pa je moj 2.najljubši letni čas.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Mislm, da mi ni treba preveč poudarjat, da je to summer tiiiime ...
Sm čist poletno dekletce, obožujem lahkotne, frfotave cunce, pisanih barv, hibiskuse, zvezdice, školkice, rada caplam bosa in mam prašne noge, absolutno zalublena u morje in use kar se v in ob njem počne (srfanje, wejkanje, plavanje, veslanje), rada dirkam z gliserjem in se valam na soncu, ljubim eksotične dežele brez letnih časou, kjer se skos furajo kratke hlače, obožujem zagorelo pout (na seb in drugih) in blond pramene od sončka, veselo pijem koktejle u bambusovih naslonjačih, dišijo mi poletne nevihte in iglce borouceu, zakon so mi tisti "poletni" ptiči k pojejo že ful zgodi zutri in zjanje galebou, zalublena sm u Poletje v školjki, ... ah, poletje, pridi hitroooo .
Sm čist poletno dekletce, obožujem lahkotne, frfotave cunce, pisanih barv, hibiskuse, zvezdice, školkice, rada caplam bosa in mam prašne noge, absolutno zalublena u morje in use kar se v in ob njem počne (srfanje, wejkanje, plavanje, veslanje), rada dirkam z gliserjem in se valam na soncu, ljubim eksotične dežele brez letnih časou, kjer se skos furajo kratke hlače, obožujem zagorelo pout (na seb in drugih) in blond pramene od sončka, veselo pijem koktejle u bambusovih naslonjačih, dišijo mi poletne nevihte in iglce borouceu, zakon so mi tisti "poletni" ptiči k pojejo že ful zgodi zutri in zjanje galebou, zalublena sm u Poletje v školjki, ... ah, poletje, pridi hitroooo .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
In the summer time nagi fantje so fajn, če pa nagih ni slečemo jih mi, lalalala..
Poletje it is. Sonček od jutra do večera, vročina, čakanje avtobusov s klimo, ugotavljanje kater avto ima klimo in kater ne, morje, plaža, sončni zahod, kampiranje, pijačke z ledom, minike, sladoled (čeprav ga ne maram preveč ampak ok), Portorož, sprehodi po mestu / ob morju,..
Tut svojga fanta sem spoznala poleti na morju, tako da poletje pri meni definitivno zmaga.
Poletje it is. Sonček od jutra do večera, vročina, čakanje avtobusov s klimo, ugotavljanje kater avto ima klimo in kater ne, morje, plaža, sončni zahod, kampiranje, pijačke z ledom, minike, sladoled (čeprav ga ne maram preveč ampak ok), Portorož, sprehodi po mestu / ob morju,..
Tut svojga fanta sem spoznala poleti na morju, tako da poletje pri meni definitivno zmaga.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Najraje imam prehod s pomladi na poletje...Jeeej...Komaj čakam da bo pomlad, in za njo poletje...
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
poletjeeeeeeeeee,itak cool
sonce,morje,sladoled,nic faxa,daljsi dnevi,...joj...komi cakam
ah kako se vidi takoj kdo je s Primorske . Ni ga čez poletje, sonce, morje, najboljše žurke, svoboda...kaj češ lepšega
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js mam v bistvu vsak letni čas po svoje rada ... zima mi je všeč ker mi je ful lepo ko je vse zasneženo, pa ker mam rada smučanje, jesen ker mam takrat rojstn dan , pomlad ker je že fajn toplo ampak ne pa tist preveč vroče, pa še maj mi je najljubši mesec , no ampak vseen mi je pa nekak poletje še zmeri najljubše in najbolj od vsega obožujem tople večere in poletne sončne zahode.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
Poletje, če ne za drugo ker mam takrat rojstni dan. morje, plaže, sonček,... komej čakam
ja pa zato ker mi je ljubše, če mi je toplo kot pa mraz, zato zime ne prenašam prav dobro. bi se kar odselila kam bolj na toplo.
podpišem, da je celo leto 35 stopinj, no pozimi jih je lahko 25. lih da se malo ohladi.
ja pa zato ker mi je ljubše, če mi je toplo kot pa mraz, zato zime ne prenašam prav dobro. bi se kar odselila kam bolj na toplo.
podpišem, da je celo leto 35 stopinj, no pozimi jih je lahko 25. lih da se malo ohladi.
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
Vylynk@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
poletjeeeeeeee komaj čakam
huda spletna igra http://www.travian.si/?uc=si1_25925
- sabinca:)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 9. 2007
Jst fuul ne maram jeseni in zime, fuul mam pa rada pomlad pa poletje..prou čutim razliko, k sm jeseni pa po zimi vedno zamorjena, spomladi pa poleti mam pa čist drugačno razpoloženje..maybe zarad tega k ne prenašam mraza...aha, pa tut poletna oblačila so mi zakon!
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
glede na to, da sem na svet prijokala pozimi, sem že po duši zimsko dete. ni lepšega kot zasnežena okolica (okej, ona brozga mi ni več tak simpatična), pa ko celi zadekani hodimo naokoli, pa vse kar spada zraven. sej ma v bistvu vsak letni čas svoj čar, ampak vseeno raje vidim, da me zebe (pol mam vsaj razlog, da se lahko stiskam ), kot pa da mi je vroče in vsa prešvicana skačem naokoli.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Moj letni čas je definitivno poletje takrat mi je najbolj všeč, da sem tko u izi oblečena, da ni treba pretiravat, seveda da imam počitnice, da nešteto dni z dragim preživiva na morju (kjer se ne mažem, sem lahko cel dan tok nesexy, pa on še zmer pali itd. ), toook rada mam sladoled pa tople kraje Sploh letošnje poletje res komaj čakam, ker bom takrat konec z maturo in bom frej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov