Letni casi

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kateri letni cas vam je najljubsi?

Glasovanje se je zaključilo dne 09. Feb. 2006 18:15

Pomlad
9
21%
Poletje
31
72%
Jesen
0
Brez glasov
Zima
3
7%
Skupaj glasov : 43

Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 16. Jan. 2008 20:32

Poletje... kot večini :D. Obožujem morje, sonce, izležavanje na plaži, vonj po kremi za sončenje, sladoled, zagorelost, ne rabi se mi oblačt 100 let kot pozimi, oblačila so bolj poceni, takrat ni nč šole, lahko delam kar hočm, takrat grem ponavadi v kako tujo deželo...

Drgač pa ma vsak letni čas svoj čar, sam zima mi ponavadi preveč časa traja, meni bi bil 1 mesc zadosti, isto velja za jesen, pomlad pa je moj 2.najljubši letni čas.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 16. Jan. 2008 21:28

Mislm, da mi ni treba preveč poudarjat, da je to summer tiiiime :freude: ...

Sm čist poletno dekletce, obožujem lahkotne, frfotave cunce, pisanih barv, hibiskuse, zvezdice, školkice, rada caplam bosa in mam prašne noge, absolutno zalublena u morje in use kar se v in ob njem počne (srfanje, wejkanje, plavanje, veslanje), rada dirkam z gliserjem in se valam na soncu, ljubim eksotične dežele brez letnih časou, kjer se skos furajo kratke hlače, obožujem zagorelo pout (na seb in drugih) in blond pramene od sončka, veselo pijem koktejle u bambusovih naslonjačih, dišijo mi poletne nevihte in iglce borouceu, zakon so mi tisti "poletni" ptiči k pojejo že ful zgodi zutri in zjanje galebou, zalublena sm u Poletje v školjki, ... ah, poletje, pridi hitroooo :flower: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 16. Jan. 2008 21:54

In the summer time nagi fantje so fajn, če pa nagih ni slečemo jih mi, lalalala.. :lach:

Poletje it is. Sonček od jutra do večera, vročina, čakanje avtobusov s klimo, ugotavljanje kater avto ima klimo in kater ne, morje, plaža, sončni zahod, kampiranje, pijačke z ledom, minike, sladoled (čeprav ga ne maram preveč ampak ok), Portorož, sprehodi po mestu / ob morju,..

Tut svojga fanta sem spoznala poleti na morju, tako da poletje pri meni definitivno zmaga.

Slika Slika Slika
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 16. Jan. 2008 22:46

Najraje imam prehod s pomladi na poletje...Jeeej...Komaj čakam da bo pomlad, in za njo poletje... :P
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 16. Jan. 2008 23:55

poletjeeeeeeeeee,itak :cool:
sonce,morje,sladoled,nic faxa,daljsi dnevi,...joj...komi cakam :cool:
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 16. Jan. 2008 23:59

poletjeeeeeeeeee,itak cool
sonce,morje,sladoled,nic faxa,daljsi dnevi,...joj...komi cakam

ah kako se vidi takoj kdo je s Primorske :D . Ni ga čez poletje, sonce, morje, najboljše žurke, svoboda...kaj češ lepšega :supercool:
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 17. Jan. 2008 12:50

Js mam v bistvu vsak letni čas po svoje rada ... zima mi je všeč ker mi je ful lepo ko je vse zasneženo, pa ker mam rada smučanje, jesen ker mam takrat rojstn dan :D, pomlad ker je že fajn toplo ampak ne pa tist preveč vroče, pa še maj mi je najljubši mesec :D, no ampak vseen mi je pa nekak poletje še zmeri najljubše in najbolj od vsega obožujem tople večere in poletne sončne zahode. :hearts:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 17. Jan. 2008 13:16

Poletje, če ne za drugo ker mam takrat rojstni dan. morje, plaže, sonček,... komej čakam

ja pa zato ker mi je ljubše, če mi je toplo kot pa mraz, zato zime ne prenašam prav dobro. bi se kar odselila kam bolj na toplo.

podpišem, da je celo leto 35 stopinj, no pozimi jih je lahko 25. lih da se malo ohladi.
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
Vylynk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vylynk@ » 17. Jan. 2008 14:11

poletjeeeeeeee :D komaj čakam ;)
Uporabniški avatar
Ronnie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ronnie » 17. Jan. 2008 20:29

Poletje in zima. :D
Poleti mi je všeč, ker sem lahko skos na morju in uživam na soncu, feštam, pa malo barve dobim :P.
Zimo mam pa rada, ker je mrzlo in sneg.
Je pa res, da je vsak letni čas po svoje poseben in lep. :)
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sabinca:) » 17. Jan. 2008 20:52

Jst fuul ne maram jeseni in zime, fuul mam pa rada pomlad pa poletje..prou čutim razliko, k sm jeseni pa po zimi vedno zamorjena, spomladi pa poleti mam pa čist drugačno razpoloženje..maybe zarad tega k ne prenašam mraza...aha, pa tut poletna oblačila so mi zakon! :D
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 6. 2007
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objavaNapisal/-a star7 » 17. Jan. 2008 21:20

poletje...tko toplo, cele dneve zuni, dolgi dnevi, prosti cas, uzivanjee :D
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 17. Jan. 2008 21:28

glede na to, da sem na svet prijokala pozimi, sem že po duši zimsko dete. ni lepšega kot zasnežena okolica (okej, ona brozga mi ni več tak simpatična), pa ko celi zadekani hodimo naokoli, pa vse kar spada zraven. sej ma v bistvu vsak letni čas svoj čar, ampak vseeno raje vidim, da me zebe (pol mam vsaj razlog, da se lahko stiskam :P ), kot pa da mi je vroče in vsa prešvicana skačem naokoli.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 17. Jan. 2008 21:31

Moj letni čas je definitivno poletje :) takrat mi je najbolj všeč, da sem tko u izi oblečena, da ni treba pretiravat, seveda da imam počitnice, da nešteto dni z dragim preživiva na morju (kjer se ne mažem, sem lahko cel dan tok nesexy, pa on še zmer pali itd. :D), toook rada mam sladoled pa tople kraje :hearts: Sploh letošnje poletje res komaj čakam, ker bom takrat konec z maturo in bom frej.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 18. Jan. 2008 18:20

poletje. sicer ima vsak letni čas svoj čar, pa vendar.... pa če je zima, mora bit sneg, da je res to to. Sicer pa prisegam na tople, dolge dneve ;)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov