Krstiti otroka: da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
WhiTe_ŁaDy - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Maribor
sicer pa ma več ko 90% duhovnikov lubice (tudi po 3 ali več!!) pa nezakonske otroke, samo tega ni v javnosti ker znajo dobro skrit... hudiči so, ni kaj
-
*cheRry* napisal/-a:WhiTe_ŁaDy napisal/-a:sej... potem pa ko se ne smejo poročat pa posiljujejo boge male otroke... tega je vedno več... groza
Ja, groza. In ne sam to, da se to dogaja v cerkvah, pri veroukih... Seveda družba obsoja pedofilijo (in prov je tako), še bolj to ki se dogaja v cerkvi.
Torej WhiTe_ŁaDy, misliš da bi duhovniki kej manj zlorabljal otroke, če bi bli poročeni? Kaj pa vsi ti pedofili, ki so poročeni, pa to vseen delajo? Kaj pa ti ki to delajo lastnim otrokom? Se ti res zdi da je zlorabljanje otrok s strani duhovnikov pogojeno s tem, da niso poročeni?
ne da niso poročeni... ampak da je prepovedano imeti kakršnekoli spolne stike z žensko al pa hehe z moškim sej, večina pedofilov je duhovnikov, tisti ki so v družinah pa itd- teh je dosti majn... so pač bolani
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
*cheRry* napisal/-a:misliš da bi duhovniki kej manj zlorabljal otroke, če bi bli poročeni?
Pedofilov med duhovniki bi bilo bistveno manj. In to iz enega preprostega razloga. Oni morajo zavoljo vere zadrževati svojo potrebo. In to ima posledice.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
WhiTe_ŁaDy napisal/-a:sicer pa ma več ko 90% duhovnikov lubice (tudi po 3 ali več!!) pa nezakonske otroke, samo tega ni v javnosti ker znajo dobro skrit... hudiči so, ni kaj
In od kje ti statistični podatki (90%, 3 ljubice..). So delal anketo in duhovniki so lepo povedal kulk jih majo, al te je sam kdo "napumpal" s takimi? Ker mal pa že pretiravaš. Ja, majo nezakonske otroke. Majo ljubice-se strnjam. Sam ziher jih nima 90% duhovnikov. Mene ne moti če jih majo, bolj obsojam da majo ljubice poročeni moški z otroki.
V našem kraju smo mel duhovnika, ki se je zapletel z domačinko. Ko je ona zanosla je izstopil iz cerkve in se z njo poročil. In zdej je župan v tem istem kraju. Ker je dober človek, ker ga majo ljudje radi. In noben ga ne obtožuje zarat tega, včasih se le mal nasmehnemo ko srečamo to družinico na sprehodu
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
freaky napisal/-a:*cheRry* napisal/-a:misliš da bi duhovniki kej manj zlorabljal otroke, če bi bli poročeni?
Pedofilov med duhovniki bi bilo bistveno manj. In to iz enega preprostega razloga. Oni morajo zavoljo vere zadrževati svojo potrebo. In to ima posledice.
Pa se ti zdi da so pedofili zato ker so potrebni in se jim lušta sexat? Da če bi mel ženo, ki bi jim dala, pa se to ne bi dogajal? Hočm sam povedat, da dvomim v to, da je za pedofilijo kriv celibat.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
WhiTe_ŁaDy napisal/-a:sicer pa ma več ko 90% duhovnikov lubice (tudi po 3 ali več!!) pa nezakonske otroke, samo tega ni v javnosti ker znajo dobro skrit... hudiči so, ni kaj
Sovraštvo do Cerkve in vere ti je zameglilo jasno presojo. Ti podatki so zrasli na tvojem zelniku, ane?
Ja, so duhovniki z ljubicami in otroki in so duhovniki pedofili. Ampak; morali bi obsojati njih osebno zaradi njihovih dejanj in ne celotne religije na podlagi nekaj posameznikov.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
WhiTe_ŁaDy napisal/-a: sej, večina pedofilov je duhovnikov, tisti ki so v družinah pa itd- teh je dosti majn... so pač bolani
Navedi vir, na katerega opiraš to trditev, ali pa vzemi nazaj.
S posti na takem nivoju, ki so polni posplošitev in izmišljenih statistik, si delaš medvedjo uslugo, ker te nihče ne bo jemal resno in tisti, ki želijo resno debato o določeni temi, se v izmenjavo mnenj s teboj sploh ne bodo spuščali.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
*cheRry* napisal/-a:Pa se ti zdi da so pedofili zato ker so potrebni in se jim lušta sexat? Da če bi mel ženo, ki bi jim dala, pa se to ne bi dogajal? Hočm sam povedat, da dvomim v to, da je za pedofilijo kriv celibat.
Mogoče sem pozabila omenit, da ni nujno, da je poročen. Celibat pa na splošno prepoveduje spolne odnose, da ne govorim o samozadovoljevanju. To pa je zatiranje potreb. Ni seveda poglaviten razlog, sem pa mnenja, da veliko pripomore.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
a je ta tema mal zašla...??
no jez bom krstila svoje otroke, ker sem pač vzgojena v tej veri...
no jez bom krstila svoje otroke, ker sem pač vzgojena v tej veri...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
jullia_ napisal/-a:WhiTe_ŁaDy napisal/-a: sej, večina pedofilov je duhovnikov, tisti ki so v družinah pa itd- teh je dosti majn... so pač bolani
S posti na takem nivoju, ki so polni posplošitev in izmišljenih statistik, si delaš medvedjo uslugo, ker te nihče ne bo jemal resno in tisti, ki želijo resno debato o določeni temi, se v izmenjavo mnenj s teboj sploh ne bodo spuščali.
samo to še... statistike niso nič izmišljene... kvečjemu sem premalo % napisala... dejstvo je da ti ljudje niso normalni ker nimajo zadovoljene ene osnovnih potreb. potem pa jasno da se jim zmeša. v nemčiji so v enem katoliškem samostanu vrgli ven vse nune in jih zamenjali s prostitutkami. vir: zloženka od društva proti cerkvi (malo si preberi, mogoče bi blo fajn).. drugače pa mi je vseeno
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
g00fy_qa napisal/-a:Ja, so duhovniki z ljubicami in otroki in so duhovniki pedofili. Ampak; morali bi obsojati njih osebno zaradi njihovih dejanj in ne celotne religije na podlagi nekaj posameznikov.
tema je zašla,ampak samo še en mali OT
kot sem že napisala še zdaleč niso vsi duhovniki pedofili.zelo pa obsojam RKC,da v primerih pedofilije med duhovniki, ta le-te zaščiti pred sodnim pregonom,saj jih v ponavadi pokličejo v Vatikan kjer jim potem organi pregona države v kateri se je to zgodilo ne morejo nič.vse morebitne dokaze pa pošljejo nunciju,ki ima imuniteto in do teh dokazov ne more nihče.duhovnike pa samo premestijo,po možnosti spet nekam kjer so veliko v stiku z otroci.poleg je tega RKC v preteklosti že izplačevala milijonske vsote denarja družinam žrtev in si s tem kupila njihov molk.je še potrebno kaj dodati?
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
WhiTe_ŁaDy napisal/-a:jullia_ napisal/-a:WhiTe_ŁaDy napisal/-a: sej, večina pedofilov je duhovnikov, tisti ki so v družinah pa itd- teh je dosti majn... so pač bolani
samo to še... statistike niso nič izmišljene... kvečjemu sem premalo % napisala... dejstvo je da ti ljudje niso normalni ker nimajo zadovoljene ene osnovnih potreb. potem pa jasno da se jim zmeša. v nemčiji so v enem katoliškem samostanu vrgli ven vse nune in jih zamenjali s prostitutkami. vir: zloženka od društva proti cerkvi (malo si preberi, mogoče bi blo fajn).. drugače pa mi je vseeno
A vidiš, spet en kup praznih trditev brez dokazov. Če statistika ni izmišljena, prosim za vir. Kakšna raziskava je to bila, kdo jo je naredil, kakšen je bil vzorec. In "društvo proti cerkvi" ni nič, ime društva povej, da bom lahko poiskala kakšne informacije o njem.
EDIT: Čakam namreč na dokaz tvoje teze, da večina pedofilov opravlja poklic duhovnika. In močno me zanima, kako boš to sploh argumentirala, glede na to, da je pri spolnih deliktih polje raziskanosti največje in da večina tovrstnih zločinov sploh ni prijavljenih.
-
ahh... ki se jas spomnim kak se društvu reče... neka brošurica je bla pa noter so pisale kr zanimive in šokantne stvari.. neko društvo za zaščito žrtev cerkve al nekaj takega...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov