Kraja v trgovini

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 10. Jun. 2009 8:13

Meni po posnetku ful deluje, da je kradu. Nevem no, če bi jst sprobala, če gre za hlače (LOL :D ), ne bi pol še majce lepo čez dala in šla. Bi pač dala za pas in potem nazaj vn in v roki odnesla. Men je to čudno.

Plus tega tut nevem zakaj bi, v primeru, da je plačal, trgovina posnetek poslala v medije.

Če ni kradu ga razumem, da je popizdu, ko se je vidu na TV. Če pa je kradu se mi pa zdi edino pravilno to, da je bil posnetek javno objavljen - pomoje nikol več ne bo. Naj se ve.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 10. Jun. 2009 9:32

Če bo pokazu račun oz. če ga res ma za tistih 1235€ al kok, potem nej ga pokaže in stvar rešena :D

Vrjamem pa, da je probu če gre za pas, ker tko so tut pr nas delavci nosil, ker ko se plaziš po strehi, ni šans da bi še to držu v roki.

Jz tut nakupujem brez vozička in moj isto, kog reva recmo v Bauhaus, za tist kladiv pa res ne bom sabo vlačila košarce lol, lepo daš v roko pa je, če kej druzga gledaš pa v žep zatlačš za moment.

Big deal.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 10. Jun. 2009 10:32

Potrč naj bi zaradi tega posnetka ostal brez službe...

http://www.tocnoto.si/22152-Potrc-pristal-na-cesti
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 10. Jun. 2009 14:12

Chiqqa, si daš ti kladivo za hlače, poravnaš čez majco in greš do blagajne kjer ga vzameš ven? Rada bi te vidla, pomoje bi te čist navadno gledali vsi prisotni. :) A ni dost, če ga sam daš za pas in ga vzameš nazaj ven? On ga je nekako zakril, vsaj jst sem tak vzela.

Ne štekam pa zakaj točno je Potrč ostal (kao) brez šihta. A ni on "sam" voditelj? Pomoje je to neko prelaganje krivde.

Če kdo zasledi razplet (torej, če je tip res kradu al ni) naj sporoči. :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 10. Jun. 2009 14:38

obtožit nekoga kar tako in potem nek kvazi posnetek objaviti na tv, samo zato ker tv oddaja potrebuje neko dogajanje je znak, kako obupani so samo imenovani novinarji in na kakšnem nivoju je novinarstvo danes ... in t.i. informativne oddaje.

verjetno pa ta kamera ni edina kamera v trgovini, tako da se da kar hitro ugotoviti ali je res šlo za krajo ali ne.

v kolikor je možakar nedolžen, naj svet in kanal a izcedi kot se to spodobi :D

...

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]