kraja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- shy_grl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2005
Jochie napisal/-a:imam eno vprasanje....nekaj vas je napisalo, da imate prijateljice, sosolke, ki kradejo. zanima me, kako jim zaupate??? ce bi imel jaz prijatelja, ki krade, bi se verjetno zelo odtujila, ker mu ne bi vec zaupal, hkrati pa ga tudi ne bi vec dovolj spostoval...
ej nevem...sj itak tko men še nč ni nubena okradla...sam vem pa da po štacunah kradejo......in to ena moja sošolka k majo doma dnarja da se z nega ne vidjo
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Jst v stiski ukradem labelo.
Ubistvu to nardim, k sm recimo na morju pa se mi moja labela stopi in je neuporabna, če mi pade v vodo in potone ali pa če mi jo nepričakovano zmanjka in takrat trenutno nimam dnarja pri sebi.
Ubistvu si najprej na usta mažem karkoli mi pride pod roke, sam sčasoma ugotovim, da rabim labelo z oljem, ker drugače sem čist boga in izsušena. Kr trest se začnem.
Pa u trgovini jo ukradem tko, da je čist opazno in se že v sami trgovini začnem mazat z njo Ne morm počakat, da pridem vn ... Pač, zasvojena sm, kaj čm.
Sej pol zvečer zmolim dva oče naš-a pa eno zdravo marijo, tko da je kul. Mi vsi oprostijo in je stvar rešena
Ampak vseen --> pššštttttt!!
Ubistvu to nardim, k sm recimo na morju pa se mi moja labela stopi in je neuporabna, če mi pade v vodo in potone ali pa če mi jo nepričakovano zmanjka in takrat trenutno nimam dnarja pri sebi.
Ubistvu si najprej na usta mažem karkoli mi pride pod roke, sam sčasoma ugotovim, da rabim labelo z oljem, ker drugače sem čist boga in izsušena. Kr trest se začnem.
Pa u trgovini jo ukradem tko, da je čist opazno in se že v sami trgovini začnem mazat z njo Ne morm počakat, da pridem vn ... Pač, zasvojena sm, kaj čm.
Sej pol zvečer zmolim dva oče naš-a pa eno zdravo marijo, tko da je kul. Mi vsi oprostijo in je stvar rešena
Ampak vseen --> pššštttttt!!
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Hehehehe..sej eni ste prou hecni Sam to more bit grozno, ena moja prijateljica je bla zasvojena s tem in je mela resne probleme, kradla je sodelavkam, prijateljicam..tudi meni..ampak ji nism nč zamerla al pa kej..ker to razumem...kleptomanija je bolezen in rabiš nekoga da ti pomaga iz tega, ker sam sigurno ne zmoreš..
Enostavno se mi zdi ful hinavsko, k so se kašne nehale pogovarjat z njo in trobit to naokoli...mislm hallo? To je pač ena vrsta zasvojenosti in takim ljudem je treba pomagat...
Drgač mam občutek, da je ta tema nastala pač o navadnih krajah in ne o tistih, ki so povezane z globjimi vzroki, ker se razlikujeta ogromnooo in tega bi se use več ljudi moglo zavedat..ma pa sem vseeno napisala.
Enostavno se mi zdi ful hinavsko, k so se kašne nehale pogovarjat z njo in trobit to naokoli...mislm hallo? To je pač ena vrsta zasvojenosti in takim ljudem je treba pomagat...
Drgač mam občutek, da je ta tema nastala pač o navadnih krajah in ne o tistih, ki so povezane z globjimi vzroki, ker se razlikujeta ogromnooo in tega bi se use več ljudi moglo zavedat..ma pa sem vseeno napisala.
How blind can you get and still have eyes?
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jah izkušnje.........
V drogeriji Dm sem imela pol leta šolsko prakso sedaj delam tam med počitnicami.
Ta naša poslovodkinja, ko pride notr kaka mlada punca (take kot me) gre takoj gledat. še posebno pri dekorativi in parfumih (no parfume imamo zaklenjene). Čeprav se potem nekateri jezijo ane. No sedaj glih buli ne ampak gleda pa ane. Nč ni fino če odnese par maskar pa senčke za oči ven iz trgovine.
Tako, da par kradljivk smo že dobl. Enkrat je bila ravno policija zunaj pri vratih in smo že hotle ponje it ampak nismo šle.
Opozorili smo jih. Tako, da zelo merkamo.
Meni se to ne zdi pošteno in pravično. Nevem kako ljudje lahko kradejo. Nevem čeprav je veliko takih ampak ne samo najstnice in najstniki ampak tudi to se je že zgodilo, da si videl žensko blizu 30 let in bla prava dama, ko sem na koncu opazila da je čudno živčna in da ima proti celulito pod pazduho pod plaščem skrito škatlo. Tako da je bla takoj akcija (seveda poslovodja).
Ni prav, da se krade in da je nepoštenje na svetu.
Jaz sem proti.
Ta naša poslovodkinja, ko pride notr kaka mlada punca (take kot me) gre takoj gledat. še posebno pri dekorativi in parfumih (no parfume imamo zaklenjene). Čeprav se potem nekateri jezijo ane. No sedaj glih buli ne ampak gleda pa ane. Nč ni fino če odnese par maskar pa senčke za oči ven iz trgovine.
Tako, da par kradljivk smo že dobl. Enkrat je bila ravno policija zunaj pri vratih in smo že hotle ponje it ampak nismo šle.
Opozorili smo jih. Tako, da zelo merkamo.
Meni se to ne zdi pošteno in pravično. Nevem kako ljudje lahko kradejo. Nevem čeprav je veliko takih ampak ne samo najstnice in najstniki ampak tudi to se je že zgodilo, da si videl žensko blizu 30 let in bla prava dama, ko sem na koncu opazila da je čudno živčna in da ima proti celulito pod pazduho pod plaščem skrito škatlo. Tako da je bla takoj akcija (seveda poslovodja).
Ni prav, da se krade in da je nepoštenje na svetu.
Jaz sem proti.
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst tut še nikoli nism nč ukradla...nikoli nisem čutila potrebe po tem
So pa moje sošolke in to kr mimgrede...sploh nisem pošinla in pol pridemo vn iz dm-ja pa reče a rabš tole..... jst sm sam gledala
So pa moje sošolke in to kr mimgrede...sploh nisem pošinla in pol pridemo vn iz dm-ja pa reče a rabš tole..... jst sm sam gledala
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz sem imela obdobje (jasno, osnovna šola), ko sem se hotla na en način izkazat pred sošolkami (sem bila pač med geeki in so me zafrkavali), pa smo pač kradli kake malenkost (večinoma sladkarije, pa kake kozarce). Mi je bilo ful bed zaradi tega in sem bla ful srečna, ko se je OŠ zaključila. Se mi je pa s tem tudi ustrojila koža in zdaj nisem več tako občutljiva na to, kaj mislijo drugi. Aja, pa ene dvakrat sem v Millerju ukradla testerčke. No, samo zdaj sem že ene deset let clean ...
- ady
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
ja sm pri trinajstih..temu bi lahko tudi rekli, da sam bila takrat nekako zasvojena s tim pač nekakšn adrenalin....pa so me dobili enkrat, na srečo se je vse dobro izteklo...od takrat nikoli več!
sm prov jezna nase da sm to počela in mi je žou...vsaka čast za une k še niso nikol kradle
sm prov jezna nase da sm to počela in mi je žou...vsaka čast za une k še niso nikol kradle
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
nisem še nikoli, ni mi do tega, ne zdi se mi prau, pa še pomojem bi me takoj dobili kr bi me blo tak strah...tak da ne!
ok razn enkrt se mi je zgodilo da sem šla v h&m ko je deževalo in sem mela en ful lep nov dežnik in ga valda dam v stojalo za dežnike (kjer je blo miljon dežnikov) in pridem za 10min nazaj in izmed miljon so mogli lih mojega lepega vzet! valda sem si še jas zbrala enega lepega in z mirno vestjo odšla ker je zunaj lilo ko iz škafa.
ok razn enkrt se mi je zgodilo da sem šla v h&m ko je deževalo in sem mela en ful lep nov dežnik in ga valda dam v stojalo za dežnike (kjer je blo miljon dežnikov) in pridem za 10min nazaj in izmed miljon so mogli lih mojega lepega vzet! valda sem si še jas zbrala enega lepega in z mirno vestjo odšla ker je zunaj lilo ko iz škafa.
as if.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
hmmm... ne, nism ne...
no, v grciji je lubi eno silt kapco na stantu odnesu... pa sm bla zravn, pa sm mu vrecko dala, da not vrze...
to je pa vse... ne cutm potrebe po tem drgac...
no, v grciji je lubi eno silt kapco na stantu odnesu... pa sm bla zravn, pa sm mu vrecko dala, da not vrze...
to je pa vse... ne cutm potrebe po tem drgac...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Ne kradem in mislim, da tudi nikoli ne bom.
Mam pa 2 sošolki, ki kradeta - večinoma kakšno kozmetiko. Enkrat je šla ena druga sošolka z eno od njiju v trgovino in ko je vidla, da krade, je bla čist paf! No, od takrat tud jst ne hodm več v trgovino z njima
Mam pa 2 sošolki, ki kradeta - večinoma kakšno kozmetiko. Enkrat je šla ena druga sošolka z eno od njiju v trgovino in ko je vidla, da krade, je bla čist paf! No, od takrat tud jst ne hodm več v trgovino z njima
HASTA LUEGO
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
hm..ya neki sm pa res..enkrt sva šle z sušolko u trgovino ..brez keša..in sva ukradle...2 testrčka ..p eno labelo...sam pol je pa blo...da sva srečale prjatlce in se puguvarjale z nimi in ble ful doug časa notr..so postal pozorn na naju...varnostnik pršu ..in zdej mam kartoteko ... zato nnkol več...k me vedn k grem iz trguvine stisne..pa čeprou wem da nism nč kupla...če pa mam kej sm pa to kupla...zdi se mi k da bo neka moja druga osebnost kej uzela...uf..strah me je same sebe... dont judge me...please
umiram.</3
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
v 1 letniku smo mele kolegice neko obdobje ko smo šle v dm pa vzele kaki tester al pa gloss .... samo nas nikoli niso dobili .. hvalabogu ..
eno kolegico pa je malo zaneslo kasneje in je hotla vzet ene hlače iz neke trgovine , pa so jo dobili .. hvalabogu nima kartoteke ..
mlade in nore ... nikoli več ..
eno kolegico pa je malo zaneslo kasneje in je hotla vzet ene hlače iz neke trgovine , pa so jo dobili .. hvalabogu nima kartoteke ..
mlade in nore ... nikoli več ..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov