kraja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
padme6 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2005
- Kraj: maribor
jaz sem pa bla glih danes v mestu z mojo prijateljico oz sosolko in prijateljico in ko sva prisle iz dm in potem iz h&m mi je pokazala prstane pa za veke je kr vkradla jaz sem pa jo samo gledla in nisem mogla verjet kak si je sploh upala kaj iz h&m vkrast...kriza..
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
Lejča napisal/-a:enkrat k sm bl amejhna sem v trgovini "ukradla" čokolado...sam potem je mami to vidla in sva šle nazaj v trgovino in plačale čokolado...tko mi je pokazala da to ni prov
drugač pa ne kradem...me niti ne mika
ja pri men je blo isto! in tud ne pride mi na kraj pameti, da bi še kaj kaj vkradla.....
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
¤MajC¤ napisal/-a:cudno....ko pv ny piska tut cve gres tri metre mimo vrat z majco al necim pač
Ej, se je tut men zdel čudn, da nism opazla, da bi kej piskal, al pa da ni noben nč reku, sam pač.. Piska pa res skooz tm... Ma dobr..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Tudi jaz sem enkrat ukradla pepelnik iz kafane, k je bil tok leeep. To je bilo pa edino.
Okradena sem bila pa že velikokrat. Če bi vedla kdo mi krade, bi ga s hlač stresla. Dobro da je šlo ponavadi za malenkosti. Največ kar so mi ukradli so bile teniske za telovadbo v garderobi.!!
Okradena sem bila pa že velikokrat. Če bi vedla kdo mi krade, bi ga s hlač stresla. Dobro da je šlo ponavadi za malenkosti. Največ kar so mi ukradli so bile teniske za telovadbo v garderobi.!!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
2x... Enkrat eno staro igračko pri babici, 1x sem pa vzela iz novoletnega dreveščka v lokalu 500 tolarjev.
Ja, kaj pa dajejo keš na drevešček in ga postavjo zraven šanka...
Ja, kaj pa dajejo keš na drevešček in ga postavjo zraven šanka...
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Ledenka napisal/-a:Nikoli nisem kradla, ker nimam jajc za to! Pa bi mi bilo full grozno, če bi me dobili. Meni bi sigurno, že pri prvem poskusu, razkrinkali.
ja enako... mogoče sem kvečemu kakšno tuš kapo al pa pribor za šivanje s kakšnga hotela vzela...
-
padme6 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2005
- Kraj: maribor
ja nevem jaz ne da jih ne spostujem jaz jim zaupam dovolj da vem da mi nebi nic vkradle ker kradejo samo iz trgovin lip glose parfume pa taksne stvari pa cote iz h&m pa newyorkera tak da mislim da si nebi upale meni al pa tak nic vkrast...sej drugace so zlo vredu..
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
enkrat sem vzela čokolado, za katero sem vedla, da je ukradena, to je u bistvu tko kot da bi jo sama ukradla. usaj počutla sm se pol tko...in še zmer mam slabo vest k pomislm na to... tko da res mislm da ne bom ponovila napake.
to infinity and beyond!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov