kraja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
k sm že označla da nism nikol nč ukradla sm se pa spomnla da sm lan usen iz jedilnce u ddtju odnesla en nož ker sm pač u sob mela nutello nism pa mela noža. drgač da bi pa iz štacune al pa skerkol drge kej ukradla to pa ne. poznam pa tt osebke ka pridejo iz dma z pohn kozmetke al pa clo iz h&ma s kkšno cuno . nwm men je to cist out ker pač če nimaš keša da bi si kej kupu pač tok cajt počakaš da že dobiš denar in greš tisto stvar poj tt kupt.
mi gre pa recimo na živce ka ns srednješolce več al mn usi mečejo u isti koš in k prideš u mullerja mal prfume povonjat mal mn da una baba z lupo za tabo skače. dobr sej ne rečem da mal pogleda sam da non stop bul tm vate je pa tt že mal to much.
mi gre pa recimo na živce ka ns srednješolce več al mn usi mečejo u isti koš in k prideš u mullerja mal prfume povonjat mal mn da una baba z lupo za tabo skače. dobr sej ne rečem da mal pogleda sam da non stop bul tm vate je pa tt že mal to much.
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Nikoli nisem, nikoli ne bom, ker to pa je res ena taka grda stvar, da bi se pomoje sama sebi zagabla, če bi kdaj to nardila
Kot pa so se že pogovarjale punce, tudi meni gre na živce, če pridem v trgovino in varnostnik/-ca za mano lazi in mi pod prste gleda če se mi to zgodi 2. v trgovini rečem, če se mi lahko umakne, da v miru pogledam, ali pa me ne vidijo več tam. Ne vem, zakaj naj bi mlajše osebe (najstniki, pa tudi tisti, ki so že malo čez 20) kr vse po vrsti kradle
Kot pa so se že pogovarjale punce, tudi meni gre na živce, če pridem v trgovino in varnostnik/-ca za mano lazi in mi pod prste gleda če se mi to zgodi 2. v trgovini rečem, če se mi lahko umakne, da v miru pogledam, ali pa me ne vidijo več tam. Ne vem, zakaj naj bi mlajše osebe (najstniki, pa tudi tisti, ki so že malo čez 20) kr vse po vrsti kradle
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Jst nism (no razn k sm bla mejhna, sm kak čigumi - Bazuko stegnla kdaj) so pa znanke dost v srednji šoli. Še posebi iz DMa. Sm si šla kupit puder, par "kolegic" za mano ves čas..pridemo vn...in odprejo torbe. Od vložkov, barv za lase, pudrov, lakov, maskar, senčil, tamponov, lakov za lase. Jst pa tud opazla nism da bi sploh kera kej vzela lol Prov celo torbo so mele nabasane.
Pr men je pač tko, če nimam keša ne hodm po štacunah, ko mam pa grem in kupm. Mi ne pride na misu da bi hodila krast nekam.
Pr men je pač tko, če nimam keša ne hodm po štacunah, ko mam pa grem in kupm. Mi ne pride na misu da bi hodila krast nekam.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hmm a kraja sladkarij med bratci in sestricami steje? Ker to sva delala oba..
Drgac sem pa jst dvema prijateljicama velikokrat ukradla kke malenkosti, ko sem bla stara 5,6 let.. Ker so mele obe pouno sobo igrac, use je blo po tleh in sm si pac rekla da itak nebodo opazle ce jim manjka kak par ceveljckov od barbike sem pa eni ukradla neke vijola skarje za barbikam stisnit okraske v lase, ce se kera spomni? No, zanje je hitro ugotovila da ji manjkajo ker se je izkazalo da so ble cist nove, in me je tud vprasala ce sem jih uzela, pa me je blo prevec sram da bi ji priznala se danes ji nisem, pa se pogostokrat vidmo..
Iz trgovine nisem se nikoli nic, priznam pa, da me je ze parkrat zamikalo ampak si ne upam.. A ve kera ksno dobro tehniko? joke..
Ah.. recimo da si zaenkrat lahko se placam uhane iz h&m-a, tko da nimam potrebe
Drgac sem pa jst dvema prijateljicama velikokrat ukradla kke malenkosti, ko sem bla stara 5,6 let.. Ker so mele obe pouno sobo igrac, use je blo po tleh in sm si pac rekla da itak nebodo opazle ce jim manjka kak par ceveljckov od barbike sem pa eni ukradla neke vijola skarje za barbikam stisnit okraske v lase, ce se kera spomni? No, zanje je hitro ugotovila da ji manjkajo ker se je izkazalo da so ble cist nove, in me je tud vprasala ce sem jih uzela, pa me je blo prevec sram da bi ji priznala se danes ji nisem, pa se pogostokrat vidmo..
Iz trgovine nisem se nikoli nic, priznam pa, da me je ze parkrat zamikalo ampak si ne upam.. A ve kera ksno dobro tehniko? joke..
Ah.. recimo da si zaenkrat lahko se placam uhane iz h&m-a, tko da nimam potrebe
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Jst sm sam enkrat pa še to zato,ker sm bla stara 8 let in me je moj brat in njegovi kolegi prepričal v to...Reku mi je nej grem ukrast smokije in nej jih dam pod pulover in valda jst nardim to sam s tem,da so bli smokiji eetaq skor večji od mene pa se je valda vidl...Prodajalka je mojo mami poznala in me takoj peljala k njej uni so pa spizdil in se skril,men pa eetaq noben ni verjel,da so to oni rekl nej nardim mejhna nedolžna punčka hahahahaa od takrat nikol več
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov