kraja denarnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Moja mami je 1x pozabila denarnico na wc-ju na Brniku. In ko se js spomnla, da je nima, je laufala nazaj in je seveda ni bilo zato je šla vprašat v tist lokal zravn, če jo je mogoče kdo prinesu tja. In jo je res. Notr so bile čist vse kartice in čist ves denar - pa ni bilo mal denarja (okrog 50.000 SIT, 300 €, 300 dolarjeu).
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Oh, moja mami, baba zmešana, ma dost podobnih izkušenj..
Enkrat je pozabila denarnico na bankomatu - !!! -, v tujini in, k sreči, jo je nekdo našel in nesel na policijsko postajo, kjer jo je nazaj dobila.
1x jo je tud tko pozabila na bankomatu, ampak se k sreči po parih korakih spomnila in šla nazaj iskat.
1x je bla pa oropana, sred LJ (sicer zvečer), komplet torbico so ji izpulil iz rok. So pa na banki zelo fajn odreagiral, namreč nek zaposleni(v banki) je opazil, da probava nekdo s kartico dvignt neko velko količino denarja, kar za tist bančni račun ni bila normanla praksa in je ustavil transkacijo ter jo poklical na tel. - pa je povedala kaj je blo in bla bla, preklicala, itd.
Enkrat je pozabila denarnico na bankomatu - !!! -, v tujini in, k sreči, jo je nekdo našel in nesel na policijsko postajo, kjer jo je nazaj dobila.
1x jo je tud tko pozabila na bankomatu, ampak se k sreči po parih korakih spomnila in šla nazaj iskat.
1x je bla pa oropana, sred LJ (sicer zvečer), komplet torbico so ji izpulil iz rok. So pa na banki zelo fajn odreagiral, namreč nek zaposleni(v banki) je opazil, da probava nekdo s kartico dvignt neko velko količino denarja, kar za tist bančni račun ni bila normanla praksa in je ustavil transkacijo ter jo poklical na tel. - pa je povedala kaj je blo in bla bla, preklicala, itd.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Jaz sem enkrat izgubila celo torbico z denarnico, mobitelom, itd. itd. Prijavila sem na policijo, ampak je nikoli niso našli. Če so jo sploh iskali.
Lani pa sem glih v času nakupovanja božičnih daril tudi izgubila denarnico. Bila sem v M. Soboti v BTC-ju in sem sedela na klopi in čakala fanta, da me pokliče. V roki sem pa držala denarnico. Nakar me on pokliče in jaz odšibam brez denarnice. Še sreča, da mi je nekaj reklo, naj poiščem v torbici denarnico in je nisem našla. Šla sem vprašat na informacije, če imajo slučajno tam in na srečo so jo res imeli. Našel jo je pa varnostnik.
Lani pa sem glih v času nakupovanja božičnih daril tudi izgubila denarnico. Bila sem v M. Soboti v BTC-ju in sem sedela na klopi in čakala fanta, da me pokliče. V roki sem pa držala denarnico. Nakar me on pokliče in jaz odšibam brez denarnice. Še sreča, da mi je nekaj reklo, naj poiščem v torbici denarnico in je nisem našla. Šla sem vprašat na informacije, če imajo slučajno tam in na srečo so jo res imeli. Našel jo je pa varnostnik.
You want me to be something I can never ever be.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
haley napisal/-a:^^No super, da so še pošteni ljudje na tem svetu!
no, dons lohk še jst rečem, da je to čist res!
namreč v zadnjih dneh, čeprou nimam blagega pojma kdaj, sm očitno nekje izgubila/pozabila denarnico. Ker je pač nč nism rabla v zadnjih dneh (predvidevala da je v moji hjuđ torbi),tud nism pogruntala, do danes ko sm hotla neki ven uzet.denarnice pa nikjer.nakar me je lih čez kakšnih petnajst minut klical fotr, da je pršla domou ena pošta-paket zame in da na kuverti piše "najdeni dokumenti".Fotr odpre in glej jo, mojo veliko rdečo denarnco z vso vsebino, vključno z denarjem (par fičnkou)
pripisanga pa ni blo nobenga posvetila oziroma naslova od kod je pošiljatelj.In mi je res žal, ker bi ga zdele pelala na eno fino pico v zahvalo
Tko, da če kdo pozna koga ki je našel in poslal veliko rdečo denarnco s kupom računou notr, naj se mu iskreno zahvali.pred videvam, pa po tresoči pisavi sodeč, da je bla to kakšna babica al pa dedek.
skratka, najlepša hvala no, ful sm vesela, čeprou sploh nism vedla, da je nimam ( )
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
sej pomojem bi jo vecina vrnila. sam ce ti jo ukradejo je pa bolj mal moznosti.
prijateljici so jo ukradli skupaj z torbico, kljuci od stanovanja,...so mogli pol se doma menjati kljucavnice...
jst sm pol na a banki dala samo 4 eure
prijateljici so jo ukradli skupaj z torbico, kljuci od stanovanja,...so mogli pol se doma menjati kljucavnice...
jst sm pol na a banki dala samo 4 eure
-
love.<3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2009
v beogradu pred bolnico okol 3 popoudne so starim staršm avto ukradl. z vsemi darili, cunam, hrano, neki dnarja. dobr da sta dokumente mela sabo. avto se pa itak ni najdu.
drugač so pa mtki iz avta ukradl radio. tko al tko je radio več vredn kot njen avto, k je itak že največja kripa. heh.
razn tega nm pa pomoje niso še nč več. hvala bogu.
sm pa enkrat zgubila telefon in hvala bogu je biu en dečko tko prjazn da je poklicou mojo mami in ga je pustu na stojnci.
sm pa tut že kdaj kj najdla in sm vrnila lastniku če sm poznala, karte za bus smo tko al tko pol nesl na poslovalnce.
drugač so pa mtki iz avta ukradl radio. tko al tko je radio več vredn kot njen avto, k je itak že največja kripa. heh.
razn tega nm pa pomoje niso še nč več. hvala bogu.
sm pa enkrat zgubila telefon in hvala bogu je biu en dečko tko prjazn da je poklicou mojo mami in ga je pustu na stojnci.
sm pa tut že kdaj kj najdla in sm vrnila lastniku če sm poznala, karte za bus smo tko al tko pol nesl na poslovalnce.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
jst sm pa pršla enx v bar z mamo in njenimi prijateljicami in se usedemo v separe in na mizi debela moška denarnica, not pa ogromno keša (recimo okoli 250.000 sit). Jst jo pregledam, ugotovim, da je tip iz sosednje vasi in še darovalec organov je ( ) in sm jo tela osebno nest temu tipu al pa na polcijo al karkoli...ker punco, ki je delala za šankom sem dobro poznala in vem, da ji ni glih za zaupat. No, in so me mamine prjatlce kr napadle nej jo takoj nesem za šank kelnarci!?! Še zdej si mislm, da je una "frajerka" kej vn pokradla.
Drgač sem pa v Španiji vsa pjana zgubila celo torbico z vsem kešom k sm ga mela (dobr, da je bil predzadnji dan). Meni je blo valda vseeno...frendi&frendice so sprožli celo iskalno akcijo v diskoteki in okoli nje, vsi redarji in varnostniki so jo iskali, jst pa veselo skakala na plesišču. Valda je niso najdli...Zjutraj pa in
Drgač sem pa v Španiji vsa pjana zgubila celo torbico z vsem kešom k sm ga mela (dobr, da je bil predzadnji dan). Meni je blo valda vseeno...frendi&frendice so sprožli celo iskalno akcijo v diskoteki in okoli nje, vsi redarji in varnostniki so jo iskali, jst pa veselo skakala na plesišču. Valda je niso najdli...Zjutraj pa in
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
skoda...bols bi blo da bi jo ti dala. ponavad se kej dobis pol...
a se strinjate s tem da se tistemu ki ti jo vrne da neko malenkost?
a se strinjate s tem da se tistemu ki ti jo vrne da neko malenkost?
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Js vem d bi kej dala človeku k bi jo nazaj prnesu. Ponavad itak nimam velik denarja not tko d bi bla vesela denarnce, tut če bi denar obdržu...
Če bi jo pa js našla se pa ne bi preveč sekirala če mi ne bi un nč dal. Če bi bil od daleč bi jo poslala tko k jo je un Purple poslal al pa bi klicala, sam ne bi mi blo pa bedno če ne bi nč dobila v zahvalo. Če bi, bi pa pač veselo sprejela, kaj pa!
Drugač pa moje prjatlce skos izgubljajo denarnice (vsaj men se tko zdi), pa jih večinoma dobijo nazaj, ljudje so kr pošteni. No, kdaj si kdo kej vzame vn, sam js mislm da si to že prej kdo, pa jo pač vrže nazaj kjer jo je našel. Itak ti pa navadno več pomenjo dokumenti pa to kot pa tist drobiž notr.
Če bi jo pa js našla se pa ne bi preveč sekirala če mi ne bi un nč dal. Če bi bil od daleč bi jo poslala tko k jo je un Purple poslal al pa bi klicala, sam ne bi mi blo pa bedno če ne bi nč dobila v zahvalo. Če bi, bi pa pač veselo sprejela, kaj pa!
Drugač pa moje prjatlce skos izgubljajo denarnice (vsaj men se tko zdi), pa jih večinoma dobijo nazaj, ljudje so kr pošteni. No, kdaj si kdo kej vzame vn, sam js mislm da si to že prej kdo, pa jo pač vrže nazaj kjer jo je našel. Itak ti pa navadno več pomenjo dokumenti pa to kot pa tist drobiž notr.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
^^jst bi tud dala.No, denarnice še nikoli nism najdla, sm najdla pa pred leti za takratne čase ful dober in prekleto drag mobitel na tleh pred šolo.In sm pobrskala po imeniku, našla telefonsko od "mami" in poklicala tisto mami, da sm našla telefon in da naj mami, ker drugemu telefona ne dam v roko, pride po mobitel.
No, umes je bla še cela pi*darija, ker sm mela sošolce zraven in so vsi težili naj njim dam ta telefon, naj ga prodam in blablabla.Eden mi ga skorejda ni hotu vrnt ko sm mu ga dala za pogledat.
No, potem sva se pa z "mami" zmenile, mi je opisala kako njena hči zgleda, da pride hčerka (lastnica mobitela) po telefon.Sva se dobile, in mi je prnesla tavelko gorenjka čokolado (una dvataužnt, pet kilska al kolk je bla).
nebi mogla več spat, če jim nebi vrnila telefona
In enako mi je bedno tud zarad tele denarnce zdele, ker nevem kdo jo je poslal z veseljem, bi mu častila eno pico Vrnila bi pa usako najdeno stvar.Nimam vesti, da bi karkoli ukradla oziroma obdržala.
No, umes je bla še cela pi*darija, ker sm mela sošolce zraven in so vsi težili naj njim dam ta telefon, naj ga prodam in blablabla.Eden mi ga skorejda ni hotu vrnt ko sm mu ga dala za pogledat.
No, potem sva se pa z "mami" zmenile, mi je opisala kako njena hči zgleda, da pride hčerka (lastnica mobitela) po telefon.Sva se dobile, in mi je prnesla tavelko gorenjka čokolado (una dvataužnt, pet kilska al kolk je bla).
nebi mogla več spat, če jim nebi vrnila telefona
In enako mi je bedno tud zarad tele denarnce zdele, ker nevem kdo jo je poslal z veseljem, bi mu častila eno pico Vrnila bi pa usako najdeno stvar.Nimam vesti, da bi karkoli ukradla oziroma obdržala.
-
jst sem ji dala rafaelo...vec itak nisem mogla ker sem imela ves denar in kartice v denarnici
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]