kolko vas ma otroka???

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Nov. 2007 21:31

Foxy-lady napisal/-a:
*purple* napisal/-a:imam fanta, nimam otroka (ga pa pričakujem v kratkem roku :P ) ako bog da :D

iiiiiiiii delata na tem?? kak fajn, komaj cakam ka boš ga mela ;)

no, zame je kratki rok, tam nekje da v roku dveh/treh let zanosim ČE uspem najdt redno zaposlitev in se vpisat v fax, i si ga želim.
trenirava pa kar pogosto ja :D
Mogoče se je tole čudno slišal, sam zame je deset let preeedeleč in predooolgo-takrat bom že stara :) Tam okoli 25 recimo če pač bo bog dal srečo in ljubezen in tapravo seme in zdrava jajca :)
Stara sem pa 21, hmal 22 :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 05. Nov. 2007 22:06

Huh, boh ne dej (še) ... :?

Upam, da ne preveč OT:
Se mi je zanč (spet!) sanjal, tokrat sm dejansko mela otroka, ga prenašala s kupom enga pliša po stanvajnu, vrgla na pojslo in presenečeno ugotovila, da je biu revež umes ... Pršla je mami, js pa pobegnla u kopalnco, ždela tm in ne upala vn, kr nism vedla, kako postopat ... Zadn prizor je z dojenčico u naročju - gledala sm jo k kup nesreče, glede na to, da sm mela vedno u mislih blond fantka, tle je bla pa črnolasa punčka, plavih oči ... ista k moj desc!! Ne bom pozabla, kako zgroženo, rahlo grozljivo me je ta dojenčica pogledala predn sm se (hvala mobitelu) zbudla :? :D . Mnja, mojga tale zgodbica zlo zabava in kr ne neha zezat na usakmu koraku. Oooo, ne, nč ne bo. :!: No, do tridesetga sigurn ne.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 05. Nov. 2007 22:54

*purple* napisal/-a:
Foxy-lady napisal/-a:
*purple* napisal/-a:imam fanta, nimam otroka (ga pa pričakujem v kratkem roku :P ) ako bog da :D

iiiiiiiii delata na tem?? kak fajn, komaj cakam ka boš ga mela ;)

no, zame je kratki rok, tam nekje da v roku dveh/treh let zanosim ČE uspem najdt redno zaposlitev in se vpisat v fax, i si ga želim.
trenirava pa kar pogosto ja :D
Mogoče se je tole čudno slišal, sam zame je deset let preeedeleč in predooolgo-takrat bom že stara :) Tam okoli 25 recimo če pač bo bog dal srečo in ljubezen in tapravo seme in zdrava jajca :)
Stara sem pa 21, hmal 22 :)

Jaz tudi nocem biti stara okoli 30 pa komaj pri teh letih imeti otroka. Meni je to grdo, ne vem. Kaj pa ce bom jih imela 6? Bom potem zadnjega imela, ko bom stara 50?? Ne gre mi skupaj.

Ja saj treba trenirat :D
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 05. Nov. 2007 23:15

Grdo (?) je met otroka pr 30ih? Svašta :roll: .
Je mogl pa blazno grdo zgledat, k je mami mela mene pr 31, huh, strašno. In k ga bom js mela takrat bo še grš. Wuhu!

Ti, lisica, pa morš že kr zdej začet, da ti bo znesla velka cifra do 30ga.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 05. Nov. 2007 23:30

Foxy-lady napisal/-a:Jaz tudi nocem biti stara okoli 30 pa komaj pri teh letih imeti otroka. Meni je to grdo, ne vem. Kaj pa ce bom jih imela 6? Bom potem zadnjega imela, ko bom stara 50?? Ne gre mi skupaj. Ja saj treba trenirat :D

Pravzaprav lahko 6 otrok (teoreticno, ce ni zdravstvenih tezav) rodis v 5 letih. Tako da, ce zacnes zdaj lahko nehas ze pri 27ih. In ce predpostavljas, da se najmlajsi odseli nekje okoli 25. leta, pri 52. lahko zacnes spet zapravljat denar za svoje oblekce. :D

Sama otrok se ne nacrtujem, saj jim v trenutni situaciji ne bi mogla zagotovit vsega - od ljubezni se namrec bolj tezko zivi.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 06. Nov. 2007 16:18

Aloha - ne pretiravaj, lepo prosim!
To je pac moje osebno mnenje. Meni pac ni fajn, da novopecena mamica ima ze vidne gube na obrazu. Drugace pa - res se je treba prej preskrbet, drugace ne gre skozi financo. Itak da bomo hotele nasim otrokom dati vse in brez zagotovljenih sluzb pac to ne gre.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 06. Nov. 2007 18:43

Jez mam tudi sam tipa zaenkrat, ma se mi pa vedno bolj prebuja materinski čut... Tudi jez bi rada mela otročka v roku 2-največ 4-ih let, stara sm pa 23. Tudi meni ni ušeč vidt žensko z otrokom, ko ne veš ali mu je mama al stara mama, sam kaj, če ne rata prej... važno, da je otrok zdrav in ljubljen.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 06. Nov. 2007 19:35

Ah, kje pa...stara sem 28, moj partner 38, pa o otrocih ne razmišljava sploh oz. le v smeri, kako jih NE BI imela, kaj vse bi to pomenilo, odrekanja, prilagajanjaitd.

Sva pač bolj uživača, usmerjena malo bolj egoistično od večine in se imava prav fino, otrok si dejansko ne želiva,
ne vidim enega razloga, v kakšnem smislu bi bilo to dobro zame/naju, ker nama nič ne manjka.
Do nadaljnjega bo tako tudi ostalo :wink: .

Seveda pa nihče ne ve, kaj naju zagrabi čez 5 let ali več :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 06. Nov. 2007 20:39

om
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:19, skupaj popravljeno 1 krat.
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2006
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objavaNapisal/-a mimikad » 06. Nov. 2007 22:05

~NIA~ napisal/-a:dons je težko met otroka sploh pred 28im letom

Otroka je težko met pri 20 ali pa pri 40. :!: Čist odvisno od osebe. Nekateri ne začutijo materinskega občutka, druge spet čakajo da naredijo faks, nakatere želijo uspet v karieri...vsaka si naj naredi kakor njej paše. Sama znam da bi bila rada okoli 25 leta mamica. Če bom sama čakala da bom finančno priskrbljeno...potem bi mogla celo življenje čakat, ker se vedno nekaj najde da bi rada imela stanovanje, pa potem avto, in še tisoč stvari bi bilo nazadnje pred naraščajom.
m-3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a m-3 » 06. Nov. 2007 22:16

Aloha napisal/-a:Grdo (?) je met otroka pr 30ih? Svašta :roll: .
Je mogl pa blazno grdo zgledat, k je mami mela mene pr 31, huh, strašno. In k ga bom js mela takrat bo še grš. Wuhu!

Ti, lisica, pa morš že kr zdej začet, da ti bo znesla velka cifra do 30ga.

včas je 80 al kolk procentov (zlo velik v glavnem) mel otroka pred 30.. dons ga ene 15% nima pred 30..

tko da ja, najbol plodne ste pred 30, je treba v akcijo pa odrast :P

lp
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 06. Nov. 2007 22:50

m-3 napisal/-a:[včas je 80 al kolk procentov (zlo velik v glavnem) mel otroka pred 30.. dons ga ene 15% nima pred 30..

Pravkar si napisal, da je razlika med nekoč in danes samo 5 %.
:D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 07. Nov. 2007 0:56

Joj bog ne daj, da bi imela otroka.

Jz sploh ne vem, če si jih bom kdaj žežela, sj so mi luštni pa rada jih imam. Samo jz ne bom imela otroka dokler mu ne bom mogla nudet vsega kar rabi in seveda tud une plus stvari. Samo, če bom mela pa keš, om pa skoz delala. Ne mislim pa imet otrok zato, da jih imam in jih potem pustit varuški.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 07. Nov. 2007 12:19

Hm jst bi tud mela otročka, da bi se lahk z njim ukvarjala, ga vozla okoli, kupovala ko zmešana ... sam zaenkrat ni partnerja s katerim bi si lahka to privoščila ... mi je prioriteta da ima otrok in mami in atija, ker pomankanja lahk pripelje do kasnejših psiholoških težav, sama pa vem, da bi mu zlo težko nadomestila očeta, čeprav bi mi pomenil vse na tem svetu.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 07. Nov. 2007 12:37

Jst bi ga mela pa v roku treh let, pa mislm, da ne bo šanse za to :( Dobr, ko bo, pač bo, sam jst si v bistvu že zdj želim met bebico ob seb, ne pa čez deset let al pa več. Bomo vidl, kk bo pa kdaj bo :)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov