kolko vas ma otroka???

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 07. Nov. 2007 12:51

Jest sm stara 25 let pa tut približno ne razmišljam o dojenčkih oz. me ta misel prej straši. Bomo vidl pol po 30. letu, če se mi bo sploh prebudil materinski čut oz. želja po otroku.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
m-3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a m-3 » 07. Nov. 2007 13:36

metuljčica* napisal/-a:
m-3 napisal/-a:[včas je 80 al kolk procentov (zlo velik v glavnem) mel otroka pred 30.. dons ga ene 15% nima pred 30..

Pravkar si napisal, da je razlika med nekoč in danes samo 5 %.
:D

ja no, vse skor v glavnem po 30em :P

lp
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 07. Nov. 2007 13:40

Sej si prou napisou ;) učas jih je melo 80& pred 30, zdej pa še 15% ne ;)
Usaj tko sm jst razumela ;)
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 07. Nov. 2007 13:42

zaenkrat nimam ne partnerja ne otroka, bi pa mela tam pred 30 vsaj prvega otroka.

no ja, v končni fazi je pa treba prej najdit še kandidata za očeta oz to niti ni tako težko. kandidata za očeta, ki bo dejansko prisoten pri vzgoji in razvoju otroka. očeta na papirju lahko dobiš takoj.
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 07. Nov. 2007 14:02

Damyanchyka napisal/-a:Sej si prou napisou ;) učas jih je melo 80& pred 30, zdej pa še 15% ne ;)
Usaj tko sm jst razumela ;)

Jazsem pa razumela, da jih samo 15 % nima otroka že pred 30. letom (torej 85% pa jih ima, ali kako?) Zdaj sem še 1x prebrala in se res lahko razume na 2 načina. :D

Jaz pa še nisem 25 in se recimo da počutim pripravljeno, da bi se ''spopadla'' s to vlogo. Kar pa očitno še ne bo kar kmalu. :?
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 07. Nov. 2007 22:41

Zaenkrat sva še samo midva, čeprav si oba želiva, da bi bili kmalu trije. :) Če se zgodi, ne bo imel noben nič proti, prav načrtno pa se nekak še ne spravljava zraven, ker še vedno mislim, da bi blo fajn prej narediti fax do konca, ampak glede na želje bo morda že prej kaj s tega. :D

Slika

(tole slikico enostavno moram dodati, ker je mali za popapcat!)
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 09. Nov. 2007 12:17

Samo moža, otroci bodo še nekaj časa počakali :wink:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
*°mermaid°*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *°mermaid°* » 09. Nov. 2007 12:47

Nimam še otroka, sam se ga pa ne bi branila :D No dobr zdele je še mal kmal, ker še nimam redne službe, ampak čez kake dve leti bi ga pa full mela. Edino me mal skrbi, ker moj ni navdušen glih nad to idejo. Po njegovo bi blo fajn met tam nekje pri 30-ih. Sam jst si full želim otroka prej.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 09. Nov. 2007 15:59

jst hocem met otroka,ko bodo razmere za njega (oz. hope the baby is a she)..se pravi sluzba oz.financna neodvisnost in ta prav moski ob meni.
jst hocem svojmu otrocku nudit vse kar je v moji moci.in dokler to ne bo mogoce,pac ne bom mela otroka..
mam pa ze zdej kr mocen materinski nagon :) komi cakam,da bom mamica..sam zgleda,da bo treba se precej cakat :?
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 09. Nov. 2007 18:18

Zaenkrat sva sama, bejbija bomo pa po možnosti pridelali v naslednjih nekaj letih. Mojga sicer že zdaj na momente prime, da bi ga mel, samo.... A-A. :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 09. Nov. 2007 19:07

Foxy-lady napisal/-a:
Jaz tudi nocem biti stara okoli 30 pa komaj pri teh letih imeti otroka. Meni je to grdo, ne vem. Kaj pa ce bom jih imela 6? Bom potem zadnjega imela, ko bom stara 50?? Ne gre mi skupaj.

Jaz sem stara 27 let in imela bova otroka, takrat ko bova mi2 rekla, da zdej je pa čas. Pa če bova oba starejša kot 30 let, kdo si ti da obsojaš take bodoče starše? Kaj pa tisti, ki jih prej nikakor ne morejo imeti? So zate slabi starši? :stupid:

Foxy-lady napisal/-a:Aloha - ne pretiravaj, lepo prosim!
To je pac moje osebno mnenje. Meni pac ni fajn, da novopecena mamica ima ze vidne gube na obrazu.

A ti ljudi sodiš po gubah? :stupid: :roll:
Upam, da boš stara kokoš ko boš imela 6-tega, pa upej da ti bo naklonjeno imeti prvega pred 30-tim letom :roll:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 09. Nov. 2007 19:57

:D :lol:

Hvala za lepe želje. ;) Zelo sem vesela, da sem jih prav od tebe "slišala", kajti to sem si želela vso življenje. ;)
And yes - i love you too :P
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 09. Nov. 2007 20:01

Hja, vi eni pac mislite, da se zivljenje konca, ko imas enkrat otroka. Ste se kdaj vprasali, ce je res tako? A res ne mores vec uzivat, ko imas otroka? Jaz mislim, da se bolj. In res ne razumem, zakaj cakate do dolocenega leta, da boste zaceli delat na otroku?? Zato ker "uzivate dokler lahko"?? Meni je to totalno zgresena misel. Ko pa enkrat pride otrok na svet, se boste pa sprasevali: "Zakaj pa ga ze prej nismo naredili?"

LARIKA pazi da ne bo tako pri tebi. Bog ne daj, ne zelim ti nic slabega, ampak da si polna zlobe pa tudi ni fajn.

V pravilniki piše:
# Na forumu ni dovoljeno žaljenje oz. blatenje sogovornikov in podpihovanje k spolni, rasni, narodnostni ali verski nestrpnosti. Za debato raje uporabljajte argumente!

Kazni so tudi, tako da previdno z besedami...
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 09. Nov. 2007 20:24

Boh ne daj da povem svoje mnenje a ne?
Sej ne da bi ti hotela slabo, ampak nimaš pojma kaj govoriš! Ravnokar držimo pesti za eno prijateljico, ki ne more imeti otrok, da bi se končno prijelo in da se ji uresniči največja želja. Imeti otroka. In ja ona je stara več kot 30 let in ni sama kriva da ga ne more imeti.
To da boš stara ko boš imela 6-tega pa ne moreš zanikat. Stara si 22 let in preden ti bo uspelo narediti vseh 6, bo preteklo ogromno vode. In lahko se ti zgodi, tako kot mnogim, da ne boš mogla imeti pred 30-tim zaradi takšnh ali drugačnih razlogov.
In vsak od nas se sam odloči, kdaj je zanj primeren čas za otroka. Ali ne? Boš ti živela mojega otroka in plačevala moj kredit? Ne boš, a ne? Torej pšššš dokler nisi v moji koži :roll:
In ne podpihujem ne rasne, ne verske,...jadajdjajaj

Še dodajam NACI na kreganje za mano :wink: in se držimo teme
Coco Chanel
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 09. Nov. 2007 20:36

Foxy-lady napisal/-a:Jaz tudi nocem biti stara okoli 30 pa komaj pri teh letih imeti otroka. Meni je to grdo, ne vem. Kaj pa ce bom jih imela 6? Bom potem zadnjega imela, ko bom stara 50?? Ne gre mi skupaj.

jst v tem postu ne vidim nobenega obsojanja :gruebel:

midva sva tudi še sama, ko končam faks pa najprej poroka, potem bo pa treba delat še na tem :D
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]