koga mislite, da poznate v živo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
classy napisal/-a:Kaaaaaj, kako pa ti ves?? Ti mas vseen se 1x vec postov k js, pa js nikol nc pametnega ne napisem hahaha. Aaaam, ja vse k sm vas napisala poznam s....hm, kako bi se rekl, se trudmo, da ohranjamo skrivnost in obdrzimo stvar v preteklosti....recimo temu zjh Jasno?
hehe, jz sploh ne vem kako vem kdo si, ker že ful dolg vem, sam se ne spomnim od kje.... a si mogoče dala kakšno sliko kdaj? al pa si napisala kej tuki isto kot tm pa sm tko ugotovila...res ne vem več. hehe... ja no zdj mi je use jasno jz vem iz istega razloga še za sončk... druzga pa nobenga ampak še vedno ne vem kako veš za mene, ker nikol nism dala slike, nobenih takih osebnih podatkov, prou trudla sm se... ker nočm da bi pol kdo bral kšne osebne stvari ki jih kle pišem sm bla kr mal šokirana, ampak ok zdj je kul
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
nekej jih poznam, ker smo se prek foruma spoznali. Drgač sva se pa enkrat z Lariko "ošvignle",Migreno sem dvakrat "srečala" pri nakupovanju sam je nism hotla motit, pa Aloho sm tud vidla na eni nautični prireditvi.
aja, pa vem, da je tud ena biuša sošolka tlele gor prjavljena, sam nevem kakšn nick ma
aja, pa vem, da je tud ena biuša sošolka tlele gor prjavljena, sam nevem kakšn nick ma
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Nadine, kdo si ti?
Jst sm tko prek foruma porajtala *janch* in classy, pa še ene par, ki ne vejo, da jih poznam. Aja, pa saarijarvi poznam na nek način...
Sm pa vesela, da ne pišem v raznorazne teme o seksu, intimnih frizurah in te fore, ker se mi zdi to res mal osebno. Razlog za to je pa glih dejstvo, da me kr dost ljudi na forumu očitno pozna in bi mi blo rahlo nerodno.
Jst sm tko prek foruma porajtala *janch* in classy, pa še ene par, ki ne vejo, da jih poznam. Aja, pa saarijarvi poznam na nek način...
Sm pa vesela, da ne pišem v raznorazne teme o seksu, intimnih frizurah in te fore, ker se mi zdi to res mal osebno. Razlog za to je pa glih dejstvo, da me kr dost ljudi na forumu očitno pozna in bi mi blo rahlo nerodno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov