koga mislite, da poznate v živo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
*cheRry* napisal/-a:Zaenkrat je renatka_ edina, ki jo "poznam" tudi v živo, če ne bi vidla njenih slikc, mi niti slučajno ne bi prišlo na misel, da vem kira je
Uuu zanimivo! Ktera si pa ti? Javi mi na ZS!
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Libido. a ni to ena prav zanimiva tema?
Tut na podlagi tega se lahko ful novih prijateljstev ustvari, al pa kako staro obnovi. Svet je pa itak mali in ni hudič, da ne bi vsaj kdo koga spoznal.
Tut na podlagi tega se lahko ful novih prijateljstev ustvari, al pa kako staro obnovi. Svet je pa itak mali in ni hudič, da ne bi vsaj kdo koga spoznal.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst drgač ne poznam nobene, prepoznala sm pa 3, k sm vidla njihove slike, pa brala njihove bloge, pol sm jih pa tud v živo kje tko srečala. To so pa Lejla86, ANGEL girl (zdj je nosečka) in Lorelai20. Pomojem je to vse.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Yazmeen napisal/-a:Jst drgač ne poznam nobene, prepoznala sm pa 3, k sm vidla njihove slike, pa brala njihove bloge, pol sm jih pa tud v živo kje tko srečala. To so pa Lejla86, ANGEL girl (zdj je nosečka) in Lorelai20. Pomojem je to vse.
A nima ANGEL girl že bejbija, skor zihr sem da je to ona. In ma prelepga fantka , pa ne pretiravam res je eden najlepših dojenčkov kar sem jih vidla.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst sm jo kšn mesec nazaj vidla v Mullerju, pa se mi je zdel, da ima trebuh Kdaj je pa rodila? Mogoče ji je še ostal od poroda. Kje si pa vidla slikce od njenga fantka??? Jst bi tud
edit: Sm že zvohala slikce Luškan je, ja
edit: Sm že zvohala slikce Luškan je, ja
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
classy napisal/-a:Nadine, Giny (neki tazga), Libido., jogurt3.2(neki tazga), pa se koga bi se najdl
khm.. KAJ???
kako, od kje? wtf, sej nikol nism nič tazga napisala lih zato ker sm hotla ostat anonimna.... hahahah :unknown: zdej mi je kr mal bed in se sprašujem kdo vse še ve....
sj jz tud zate vem kera si
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Kaaaaaj, kako pa ti ves?? Ti mas vseen se 1x vec postov k js, pa js nikol nc pametnega ne napisem hahaha. Aaaam, ja vse k sm vas napisala poznam s....hm, kako bi se rekl, se trudmo, da ohranjamo skrivnost in obdrzimo stvar v preteklosti....recimo temu zjh Jasno?
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
sui napisal/-a:ha! Balenciago sem prepoznala, ravno danes
njo sem tudi že vidla..in sicer pri enem zelo neljubem dogodku. sem pol šele kasneje gor prišla, da je to bla ona
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov