koga mislite, da poznate v živo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Če poveš, koga si prepoznal preko objav, tvegaš, da te prepozna tudi on-a. Prepoznala sem sošolko s faxa, ker ima nick isti, kot ime in tudi napisala je, kaj študira. Njeni posti pa so mojo tezo potrdili.
Drugače pa si večkrat želim, da bi koga iz foruma spoznala, glede na poste.
Aja, poznam pa nekaj punc iz mitinga, pa če bi vsi dali svoje slike gor, bi verjetno še koga prepoznala.
Drugače pa si večkrat želim, da bi koga iz foruma spoznala, glede na poste.
Aja, poznam pa nekaj punc iz mitinga, pa če bi vsi dali svoje slike gor, bi verjetno še koga prepoznala.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz sem prepoznala eno bivšo sošolko- v temah ko je pisala o maturi in predmetih ki jih je opravljala... (zdej ne sodeluje več že skoraj 2 leti; je pa ona mene prepoznala že preden sem jaz njo, ampak mi ni nič omenila )... potem smo šle enkat na kavo po dolgem času..
Pa s cimrom sva prepoznala eno njegovo kolegico, ki je objavla tut svojo sliko... Ona me je pa videla samo enkrat, tako da dvomim da me "pozna"..
Pa s cimrom sva prepoznala eno njegovo kolegico, ki je objavla tut svojo sliko... Ona me je pa videla samo enkrat, tako da dvomim da me "pozna"..
-
beretta - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2008
majchy84 napisal/-a:beretta napisal/-a:majchy84 napisal/-a:"Razkrinkala" sem samo beretto
js pa tebe - ravnokar
zarad slike - dojenčka na FB, pa sm mal povezala
Ni bila lih težka naloga ane
ma pol mi je kr v eni sekundi kapnil
koko si me pa zahaklala - zarad zdravja?
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Nism razkrinkala (še) nobene, mi je pa učasih žou, da sm se slikouno identificirala, ko mi kšna s tle namigne, da me je zanč vidla tm pa tm, medtem k jst seveda pojma nimam, kako ta druga zgleda ... priznam, kr mal neprijetno mi rata.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
hehe, Aloha, jez bi se kak teden nazaj na prelepi sončni dan skori s kolesom zaletela v tebe, mi je pa šele kasneje potegnilo da si bila najverjetneje ti
ravno zato jez tuki ne popam svojih slik, ker me je mal groza tega da kake sošolke, s katerim nisem v dveh letih spregovorila pet besed, berejo kaj pišem o fafanju in podobno
ravno zato jez tuki ne popam svojih slik, ker me je mal groza tega da kake sošolke, s katerim nisem v dveh letih spregovorila pet besed, berejo kaj pišem o fafanju in podobno
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ajaaaa?! Viš, ni fer, ti si mene vidla, jst tebe najbrž tut, ti veš, da sm bla jst, jst pa pojma nimam, da (in kera) si bla ti ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]