koga mislite, da poznate v živo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
*hox* napisal/-a:renatka_ napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:
so pa mene ene 3 prepoznale, v city parku, ampak sam ena me je direkt na licu mesta prašala če sm nia
Evo, to je ful dobr.
Če mene kera tkole zahakla če sem *hox* , pomoje kr zbežim.
Js isto. Zato je tud men mal žal (kot je rekla Aloha) da sm dala slike na forum pa se praktično čist razkrila, ker bi mi res bla ful neprijetna kakšna taka situcija. Al pa to, da bi se srečala s ktero s foruma, pa bi me ona prepoznala, men se pa sanjal ne bi o tem. Drugač tega, da bi me kdo prepoznal tle na forumu (nekdo, ki me pač osebno pozna), se pa ne bojim, ker nč takga ne pišem, kar bi skrivala, al pa česar bi se sramovala. Me je pa enkrat ena "razkrinkala" na tk zanimiv način, no v bistvu je bla fora da se sploh nisma poznale, ona je sam vedla za mene (js pa ne za njo), ampak sma si potem ful začele pisat, najprej prek ZS-jev, potem prek mejlov, potem sma se doble ... tk da je v bistvu super. No js pa še nism razkrinkala nobenga.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Mrs Beauty - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Sicer sem že nekaj časa v kozmo grupi na FB, tako da jih nekaj "poznam" na videz preko profilov, ne pa tudi v živo. Drugače pa ne da bi vedela za koga (znanko, kolegico...) sodeč po objavah. Če pa kdo ve kdo sem jaz, pa tudi ne vem. V končni fazi nimam česa skrivat, saj sem samo jaz in moji posti.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
-
mariposa18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Jaz tudi poznam eno...sva bili sošolki v OŠ
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
je kera iz maribora, letnik 1987 +/- 2 leti? drugač zaenkrat ne vem za nobeno da bi jo poznala.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
''prepoznala'' sem ene tri osebe iz različnih tem. ena je mela link do bloga pa sm prek tega zvedla, ostali dve pa čist tko po naključju. zase pa dvomim, da bi ktera vedla kdo sem, ker mi ravno anonimnost najbolj paše in nekih slik al pa osebnih podatkov nism gor dajala/pisala - vsaj mislim, da ne
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Js ne poznam nikogar in (mislim da) zaenkrat nihče ne pozna mene. Očitno ni gor nikogar iz moje bližine. Ali pač?
Po slikcah pa se vas nekaj spomnim sam ni rečen, da bi vas na cesti prepoznala.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Skrat potepuh napisal/-a:Js ne poznam nikogar in (mislim da) zaenkrat nihče ne pozna mene. Očitno ni gor nikogar iz moje bližine. Ali pač?
Očitno si nismo tok delč, sam poznamo se ne. Al pač sam ne vemo, da se.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov