Ko prvič reče mama..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
moje prve besede so ble "Kaj je?" pri devetih mescih... pol pri dveh letih sem menda znala cele pesmce na pamet... fak zdej sm pa bl tih ko ne
ampak opazujem našo tamalo (nečakinja, 2 leti bo zdele stara) in je ful na hitr en mesc nazaj kr začela stavke oblikvat. svašta. zlo rada reče "itak" al pa "valjda", ker jo js navajam na take brezvezne reči. sevede se to pr njej mal popačeno sliš ampak je hudo. js sm bla neki časa Luka, al pa Luši (urši), zdej ponavad brez l-ja izgovarja.
iii otročki
ampak opazujem našo tamalo (nečakinja, 2 leti bo zdele stara) in je ful na hitr en mesc nazaj kr začela stavke oblikvat. svašta. zlo rada reče "itak" al pa "valjda", ker jo js navajam na take brezvezne reči. sevede se to pr njej mal popačeno sliš ampak je hudo. js sm bla neki časa Luka, al pa Luši (urši), zdej ponavad brez l-ja izgovarja.
iii otročki
- tjask
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
- Kraj: Domžale
mojih prvih besed ne vem, mi je pa mami povedala, da k sm bla mejhna pa sta me vozila v vrtc, da sm se pol tud med vikendi ob 6h zbujala pa plezala po mamic, pa govorila: mami, tan, odpli učke... pa sm ji odperala učke tko da še med vikendom ni mela miru, da bi loh mal dl spala...
- fatima
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
- Kraj: Novo mesto
Hmmm prov prve besede se ne spomnim. Vem da sm govorila postince namest stopnice, pa ko so me prašal kaj bom jedla sva z bratom v en glas rekla jusico pa kufa in mami je šla delat ribano kašo pa kruh nujno zravn. moj brat (dvojčka sva) ful dolgo ni mogel izgovorit r in šumnike in sičnike pa se je slisalo tako, oci glemo gol...aja pa ko smo se igrali na ulci (so bli starši zravn k smo mel ene 3, 4 leta)moj sosed je reku mami mami avto gle, brat pa nazaj ne ni avto ampak pejcek---> to je edini avto k ga je poznal takat, kako to pa ne vem. pa ful dolgo je govoru pudnik,
pa še to: k so mi kupil eno punčkop sem ji dala ime čerkica, pa mi mat engrat pravi čerkica sm ji rekla da mi ni tako ime, pa mi razloži da to ni ime, jst pa ful, kako je pa moji čerkici ime? hihi
pa še to: k so mi kupil eno punčkop sem ji dala ime čerkica, pa mi mat engrat pravi čerkica sm ji rekla da mi ni tako ime, pa mi razloži da to ni ime, jst pa ful, kako je pa moji čerkici ime? hihi
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
jst vem da sem govorila(ubistvu so mi povedal da je blo tko) namest purman kam kam(kam greš) sm govorila kurman pam pam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov