Ko prvič reče mama..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yanc - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
Kaj so bile vaše prve besede..ali pa besede vaših otrok?
Moj ati vedno reče da sem jaz že ko sem se rodila znala rečt mama pa ata, samo m pa t sta mi delala probleme
Drugače pa vem da sem rekla:aji, papo, mami , edi(fredi naš muc) gagole(jagode)...
Moj mali škrat ko ga čuvam pa je reko prvo: bajbi, nana(banana),maminka,macik(medvedek),...pred par dnevi pa je rekla..ana ma picing (janja ima pircing )
Moj ati vedno reče da sem jaz že ko sem se rodila znala rečt mama pa ata, samo m pa t sta mi delala probleme
Drugače pa vem da sem rekla:aji, papo, mami , edi(fredi naš muc) gagole(jagode)...
Moj mali škrat ko ga čuvam pa je reko prvo: bajbi, nana(banana),maminka,macik(medvedek),...pred par dnevi pa je rekla..ana ma picing (janja ima pircing )
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
prvi zvoki mojega nečaka so bili gi gi, zato ga kličem Gigi. drugače bi ga pa morali slišati, kako je pri dveh letih in še malo prepeval kekčevo pesem!
no, meni so mati samo rekli, da ko je rekla "ni za otroke" sem odgovoril z "nike toke"!
no, meni so mati samo rekli, da ko je rekla "ni za otroke" sem odgovoril z "nike toke"!
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Ja jst sem baje najprej rekla ata, čeprav sem se velikrat drla mamamama, sam to je blo tko am-am-am. ja lačna sem bla
Moja tamala je pa ful smešna ko še kr včasih meša h in f, tko da imamo mufe in žirahe . R je pa itak zlo težka črka in dela probleme večini otrok.
Moja tamala je pa ful smešna ko še kr včasih meša h in f, tko da imamo mufe in žirahe . R je pa itak zlo težka črka in dela probleme večini otrok.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men so se pa baje ful smejal, k sem namest mandarina rekla pomarinda
Drgač sm pa pr dveh letih baje bla čist nora na uno pesem od Danijela "Julie" in sm jo skoz pela, da sm šla že vsem na živce
Moja polsestrca je pa najprej rekla "Mona"...to sm bla kao jst, Jasmina
Polbratec je pa prbil enmu (tud pr enih dveh al pa treh letih) "ko te bebe tebe!" , kao ko te jeb* tebe!
Drgač sm pa pr dveh letih baje bla čist nora na uno pesem od Danijela "Julie" in sm jo skoz pela, da sm šla že vsem na živce
Moja polsestrca je pa najprej rekla "Mona"...to sm bla kao jst, Jasmina
Polbratec je pa prbil enmu (tud pr enih dveh al pa treh letih) "ko te bebe tebe!" , kao ko te jeb* tebe!
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jaz sem tudi nekak začela z amamam pa tatata
Bolj se spomnim naše tamale, ki dolgo ni mogla povedat črke K - in pol sem bla vedno, ko sem jo jezila - TOZA!
Pa od kolega tamala, ki ji 'kečap' nikakor ne uspe in zdaj smo se že vsi od nje nalezli besede 'kepač'
Bolj se spomnim naše tamale, ki dolgo ni mogla povedat črke K - in pol sem bla vedno, ko sem jo jezila - TOZA!
Pa od kolega tamala, ki ji 'kečap' nikakor ne uspe in zdaj smo se že vsi od nje nalezli besede 'kepač'
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ja moja mami pa men še zdj "ne oprosti" da je prva beseda k sm jo rekla taka (traktor) in ne mami..ja no kaj čmo takrat smo žvel v hiši pa so mel pač pr sosedih tak ful živo rdeč traktor.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov