Ko lahko neznancu polepšamo življenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
tole je pa link zanjo na forumu biagia antonaccija, kjer so vse informacije, zbrane v zvezi z njo in njenim tourom iz italije, komentarji, linki na youtube iz koncertov (ko je biagio govoril o njej na koncertu), slike iz koncertov itd, itd. Tudi za ta link Rocio ne ve (oz. naj ne bi vedela), izvedela bo, ko se vrne domov in imela bo kaj prebrati in videti. namreč tudi za ta video, ki sem ga jaz prilepil, ona ne ve oz. ne bi smela vedeti...
še tole... tudi tale naš topic na cosmoforumu se bo znašel kot link na antonaccijevem forumu kot dokaz, da smo tudi slovenci glasovali zanjo...
ampak zdaj še ne, kajti italijanski forumovci ne vedo, da rocio pripravljamo tole zadevo v Livornu, ker ko pride do možnosti srečanja z Biagiom, bi verjetno prišlo do egoizma!
zato bo cosmo link naknadno prilepljen!
torej če zna kdo špansko ali italijansko, lahko napiše kaj temu dekletu, ker bo verjetno prebrala!
hvala vsem!
aja, http://www.punto.it/img/spaziofoto/spac ... 063936.JPG
tole je Rocio!
še tole... tudi tale naš topic na cosmoforumu se bo znašel kot link na antonaccijevem forumu kot dokaz, da smo tudi slovenci glasovali zanjo...
ampak zdaj še ne, kajti italijanski forumovci ne vedo, da rocio pripravljamo tole zadevo v Livornu, ker ko pride do možnosti srečanja z Biagiom, bi verjetno prišlo do egoizma!

torej če zna kdo špansko ali italijansko, lahko napiše kaj temu dekletu, ker bo verjetno prebrala!

hvala vsem!

aja, http://www.punto.it/img/spaziofoto/spac ... 063936.JPG
tole je Rocio!

-
any_any - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2005
metuljčica* napisal/-a:Jochie, a se da kje videti, koliko glasov ima ona, koliko pa ostali, ki tekmujejo? Tako, za primerjavo...
Drugače je pa nekaj klikov tudi mojih.
Pod VOTA piše 436 voti ricevuti. Toliko glasov ima zdej trenutno ko jaz gledam.
Za pogledat koliko imajo pa ostali ki tekmujejo pa poglej proti dnu strani, tam kjer pise I piu recenti, I migliori,... in izberi I piu votati. Kot bos videla, prvi je clanek od Rocio, drugi pa je tisti, ki se zacne s caro biagio in ima trenutno 113 glasov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov