Klošarji

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 14. Jun. 2006 8:48

Včasih sem dosti hodila skozi park nasproti sodišča in tam je bil "stalni obiskovalec" Tone in njemu sem vedno dala drobiž, če sem ga seveda imela (več ali manj se je vsakič našlo kaj malega). Tole prosjačenje pred trgovinami, na pumpah mi je čist mim
Čebela19
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Čebela19 » 14. Jun. 2006 9:05

Ni šans, da bi jim dajala denar. Mislim, da ima vsak v življenju možnost, da se odloči, kako bo živel in če oni obupajo nad sabo in svojim življenjem, jim jaz definitivno ne mislim daja podpore.
Življenje redkih je pravljica pa zato ne obupamo, ampak se trudimo po svojih najboljših močeh.
Za dežjem pride blato...
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 14. Jun. 2006 9:09

Čebela19 napisal/-a:...Življenje redkih je pravljica pa zato ne obupamo, ampak se trudimo po svojih najboljših močeh.

točno tako... to je res lepo povedano :) ... trudimo se ne da bi pri tem fehtali druge...

je pa tako, da ne fehtajo samo na pumpah ipd. ampak že skor pred vsako štacuno... včer recimo je en stal pred merkurjem v btc-ju in fehtaril :evil: ... pa to ne kak star in bolan, ampak čist zdrav in mlad dec
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 14. Jun. 2006 10:57

js dam včasih kak tolar kakim klošarjem ja! najrajš dam tem ko kaj špilajo,ker ti si res nekak zaslužjo. drgač pa z lubijam dava dostkrat tm enim starcem,ko vedno sedijo pred ero-trgovino,jim dava kak kovanc!drgač pa mi grejo najbl na živce kaki teli cigani pa ciganke.tle po mbju vedno šeta ena z neko bjondasto punčko,ki ni prov nič ciganske krvi. :evil: pa taka luškana punčka je :cry: ne vem,pač nimajo pristopa ta pravga. al,pa oni ko sam sedijo na tleh pa držijo roke tko v šalčko narjene.joooj teli mi grejo najbl na živce!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 14. Jun. 2006 11:08

jaz živim v enem takem majhnem mestecu, kjer ni veliko brezdomcev. :) sta le 2 in ta sta res vljudna. vedno pozdravljata, sta vedno dobre volje... če bi ju prvič videl, bi si mislil: "lej, to sta le 2 revna starčka!" oba iščeta po smetnjakih, ampak ne prosjačita!
tudi, če bi jima ponudil denar, bi zavrnila.
tako, da jaz nimam negativnih izkušenj s klošarji. :P

če pa sem v ljubljani ali mariboru pa je seveda drugače.
v ljubljani me najbolj razžalosti, ko vidim starko, ki leži na klopci ( posebej pozimi ) in je pokrita s časopisom. :( ali pa ko dežuje in vlači tisti voziček sem ter tja in išče zavetje. :cry:
takim bi z veseljem dala denar. če imam dovolj denarja za vse te modne revije, pol me ne bo ubilo, če si je enkrat ne bom kupila. tistih 600 sit raje dam starki, pa me briga zakaj jih bo porabila. mogoče bo živela dan dlje.

najbolj pa me razkurijo tisti klošarji, ki pridejo v europark in prosjačijo. ljudem, ki tam nakupujejo sploh ne dajo miru. pa če jim daš denar, gredo k naslednjemu in prosjačijo! :evil: in nihče jih ne odstrani z europarka. ne vem no, to ne bi smelo biti tako. in zavohaš kako smrdijo po alkoholu.

sem že kr veliko denarja dala za njih, samo mi ni žal. če imamo denar, zakaj bi ga obdržali samo zase? :)
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 14. Jun. 2006 12:28

Ne dam jim nič, pa prov nadležni so mi. :!: :roll:
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
sonček=)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2006
Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...

Neprebrana objavaNapisal/-a sonček=) » 14. Jun. 2006 13:51

sofia83 napisal/-a:Hja, jst tud nisem neki blazno radodarna, kar se tiče klošarjev ... Včasih dam, še posebi pozimi - takrat se mi ekstra smiljo, k tko ponoč po snegu zmrzujejo zuni ... Pa kakšnim starim pijančkom na Prešercu al pa pr Maksiju tud stisnem kazga stotaka. Pa enkrat sem tud kupila Kralje ulice in mi je bla zadeva kar všeč - se mi zdi super ideja!

Kar se pa tiče mladih, ko klošarjo, je pa men to isto grozno in to kar popizdim ... P***a, težek lajf gor al pa dol, vsi mormo delat! In mi gre najbolj na jetra, k se mi en mulc tok star k jst naguzi pred mojga Merkiča tle v Murglah in fehta noč in dan, še posebi, ko je lepo vreme. (Zdej ga sicer že neki časa ni blo)Eni so pa prov agresivni ... Fani, recimo, če kdo pozna - fak no, nje se človk prov ustraš :? Pa enkrat sem šla na Petrol neki kupt zvečer in je ena ful mlada zabrita ženska fehtala spredi in ko sem šla ven, sem slišala, kako se pogovarja s kolegico o eni gospe, k je glih šla mim: "Lej ker avto ma p***a, pa ne more dat 200 sit." Fak? :? Kok bi take okole kepe, ejjjj ... :roll:

moja mami tma dela, in jo je prov strah v štacuno hodt. vs cajt govori kk je vidla, da so se neki dogovarjal, pol so se pa z avti čakal, mal prosil za keš, pol pa šli. grozno :!:

jewst bi dala dnar sam tistim k se mi zdijo res potrebni, ne pa kakim kretenom, k se ne morjo potrudt, pa kej zaslužt, če se že na morjo za kruh, nej se pa za tist kar jim velik pomen=)mamila, alko, čike.....
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 14. Jun. 2006 14:10

Joj men grejo pa na zivce tiste fine gospodicne tuki gor k majo dost kesa za fensi cunce pa za vse najnovejse pa najboljse maskare pa pudrcke pa sencke pa lakce pa za revije pa za internet pa za telefoncke k so cist mini pa cist oh in sploh kjutkani pa nevem kaj se vse. Skoda vam je dat pa 100sit za enga klosarja k itak nima nc druzga vec u lajfu kot pa litr vina pa skatlo ciku na dan. A kao ce mu pa vi ne boste dale vasih dragocenih 100sit pa ne bo vec pil al kaj! God damn!

Ja jst jim pa skoraj vedno dam. Ne dajem samo mladim, ki so dobro obleceni. Ce jim bom dala 100sit ne bom zarad tega broke. Ce jim jih pa ne bom jst dala, bojo pa dobil kje drugje... tko da do svoje litre bojo vsekakor prisli.

Verjamem pa, da je tlele gor vecina deklc tok oh in sploh, da se jim gnusijo. JOOOJ

Grr
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 14. Jun. 2006 16:24

^^Meni se ne gnusijo, pa jim vseeno ne dam. Raje dam ta denar za zavrzene zivali ;) Ti pa ce imas, pa jim kar daj.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 30. Avg. 2006 17:36

men se smiljo..prou nočem jih gledat ker se bi mi preveč zasmill..ker do zdj nism nč dala nobenmu dnarja..ker se ponavad govori, da vseskp zapijejo..raj bi mu kupila kilo kruha pa mu ga nesla..to pa verjamm, da ne bi uzel!!!

je pa res..da mam kolega..k je že jurja dau za njih, je pač odbra dušca..ampk je pol ugotovu, da je dau ves denar njemu in ni imel za vlak do doma!!! vidte..kle se pa najde problem.. :eek:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 30. Avg. 2006 18:07

Jaz jim dostkrat dam. Še posebi enemu staremu gospodu, k hod tuki pri nas v Rožni po hišah, damo skoz. Za veliko noč je dobu še jajca pa potico. :)

Včasih če nimam, pač rečem da nimam. Pa če mi je zoprn, tut ne dam.
Uporabniški avatar
Mihaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Mihaa » 30. Avg. 2006 23:08

Sm glih par dni nazaj dau 200 flik enmu klošarju na Bledu k je harmonko igrou. Takam dam rd k neki dela pa se trud, oke igra, tut to je treba znt. Na živce mi grejo tisti k sedijo s klobukam u rok pa te prou naumn gleda, alpa k laufa za tabo pa reče za avtobus rabm, si mislm to bo ja, če bi po resnic povedu da rabš za litr vina k brez alkohola ne morš živet, bi mu pa še dau :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 31. Avg. 2006 0:19

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 15:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 18. Sep. 2006 9:52

Ma sej se mi po en stran smiljo, sam k nkol ne veš, kaj je biu razlog, da je člouk na cesti. Punavad ne dam nč, k vem, da ga bo pol zapravu za čike pa vin...čeprou sm parkrat že dala. Sam so pa ful nesramni, še posebi pr unm merkatorju u na kongrescu-tm ti kr zamori, da mu morš dt, se ga komi znebiš :evil:
Tud u Grčiji je dost teh mamc z otroci na cesti...k sva šla s tipom na morju tm po pločniku, je tko ena tamala kr pred njega skočila in rekla z grozečim glasom "money, money, money"-js sm kr pogledala WTF, kr ustrašla sva se je no... :eek: :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Sep. 2006 12:33

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 17:04, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov