Klošarji

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 18. Sep. 2006 14:07

No jest tut ponavadi ne dam, ampak to iz tega razloga ker bi šu to takoj zapravit in kupit vin..to pa ni šans! Rajš mu grem kupt kej za jest, pa bi se stokrat bolš počutila. Mi je pa kr mal nelagodno it mem, k vidm že nadelč da ga pijejo. Ma sej to k ne vemo iz kerih razlogov je na cesti.
Za dežjem vedno posije sonce!!
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 18. Sep. 2006 15:06

Jaz jim nikol ne dajem denarja.Preprosto ignoriram jih...Naj gredo raje delat ne pa prostit za vino.
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 18. Sep. 2006 16:19

tud jaz nikoli ne dam nič denarja klošarjem
Uporabniški avatar
pikica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica83 » 18. Sep. 2006 16:30

Men se tud smilijo, včasih dam kej, ampak itak tud sama nimam. Drugače pa v Celju je bil en klošar, ki se je celo hotel zaposlit in so ga eni zaposlili, v bistvu na tak način, da živi nad tisto trgovino al kaj je že, pa za jest mu dajo, on jim pa v zameno pomaga pri opravilih. Pospravla, pometa listje, pozimi sneg kida.
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
rastalove
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a rastalove » 18. Sep. 2006 18:35

Jst jih srečam bl poredko, kadar pa jih, jim nič ne dam, ker za te ljudi bi mogla poskrbet država, ker so njihov "greh".. Pa da ni Slovenija revna država? Pa jaaaaaaaaaaaa deeee.... sicer ma pa vsak vse pogoje za službo, sam flaše bi se moral rešit...
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 18. Sep. 2006 21:57

rastalove napisal/-a:...sicer ma pa vsak vse pogoje za službo, sam flaše bi se moral rešit...

se strinjam s tem... ;) drgač pa jih ne srečujem veliko, ker jih pač tuki ne, kdaj so bli ampak zdej ne več...
Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: koroška

Neprebrana objavaNapisal/-a jeanitte » 19. Sep. 2006 9:58

Js dam občasno kak kovanec le tistim, ki igrajo ali plešejo na Čopovi, pač za njihov trud.
...if there are roses, they will blossom...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Sep. 2006 13:38

Men sesmiljo in jim običajno vedno dam kaj drobiža, ker me un pogled zadane v srece :cry: Sj si jz tud mislem, da naj grejo delat ipd., sam ni to tko lahko kot rečt. Pač niso vsi sami krivi, da so pristal na cesti, zato jim pomagam, če le lahko. Pa tud vem, da gre večino keša za pjačo, sam kaj nej, zanga je to tko kot zame hrana. Tko da mi unih par 100 sit ni težko dat
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 03. Dec. 2007 17:34

Mene pa zanima kaj bi storile, če bi izvedele, da je bil nekoč vaš fant klošar?

Ne mislim tako, da je fehtal za alkohol in se mu ni dalo delat. Ampak v bistvu, da je bil revež, ki ni imel službe, denarja, strehe nad glavo?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 03. Dec. 2007 17:50

Kaj bi storila?
ja nič, kaj pa naj? :) Če bi ga imela rada me nebi brigalo kaj je bilo takrat, ker to je preteklost in v preteklost se pač ne vtikujem, razen če ni kaj takega kar bi lahko vplivalo name oziroma na najin odnos.
Uporabniški avatar
stalky
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a stalky » 03. Dec. 2007 17:54

Jaz jim nikoi ne dajem denarja.Preprosto ignoriram jih...
...vsaka solza pokaže smrtnikom eno resnico...
Uporabniški avatar
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a diamond girl » 03. Dec. 2007 17:58

nekateri klošarji se mi zelo smilijo,ker si niso sami krivi, da živijo na tak način,samo jih je pa absolutno preveč in to ne maram da po lj kamor koli se obrneš na vsakem vogalu so že klošarji,samo to je država veliko kriva.
kakšnim starim rada dam denar,ker itak bodo za vedno tako živeli in nimajo druge izbire in jim dam pa tudi če grejo kupit alkohol,kupim tudi včasih tole revijo kralji ulice,zdi se mi super da so začeli prodajat da niso samo vsak dan do konca pijani in čkajo kdaj jih bo ''pobral'' tako so vsaj kaj naredili.
samo mladim pa ne dam,ker mladi imajo pa še vedno možnost da si najdejo kakšno delo ne pa da so zadrogerani,to ful ne rada vidim,zato mladim ne dajem denarja.
nekateri klošarčki ki so že bolj ''znani'' v lj so prijazni in te nasmejijo in takim sploh rada pomagam.

če pa bi zvedela,da je bil moj fant revež me nebi motilo,važno da se je zdaj pobral na noge in bi mu samo rekla svaka čast da si šel ven iz tega in da živiš normalno in bi mu pomagala če bi rabil mojo pomoč.
ne bi pa imel fanta,če bi zvedela da je bil včasih ful v drogi in alkoholu,bilo bi super da je našel pot ven iz tega,samo ne bi rada živela v strahu če se bo vrnil v to,ker nikakor ne bi mogla imeti fanta ki se drogera ali je diler.mam kolega ki dost poha in snifa in me zelo skrbi zanga,samo ni tako da bi zdej bil non stop zadet,drugače je zelo fajn in zgleda super in dela in vse samo za zabavo to dela,samo jaz tega pri njemu ne odobravam in ne maram da to dela in me zelo skrbi da bo nastradal enkrat,zato tudi nebi mogla imeti fanta s tako preteklostjo kaj šele sedanjostjo.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 03. Dec. 2007 18:25

Ena je odgovorila enmu klošarju: "A ti zgledam bogata?" .. tip je sam utihnil..

Js nisem še dala denarja nobenemu.. ker jih na srečo tu kjer živim itak ni:)

Nevem.. meni se zdijo v Lj, npr. na železniški prav srhljivi tisti mladi fantje.. šit.. grejo 100x mimo tebe, te mogoče vprašajo za drobiž.. potem pa še silijo vate.. če je kaj narobe ipd. ... Nevem, jaz grem najraje čim dlje od takih ljudi.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 03. Dec. 2007 18:26

Nihče ne ve kaka bo prihodnost, zato se tudi na preteklost ne preveč ozirat.
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 03. Dec. 2007 18:41

Poznam primer, ko je k ženski pristopil klošar in jo seveda prosil za denar, ki naj bi ga porabil za hrano. Ženska mu namesto denarja pomoli pravkar kupljen sendvič, on pa jo grobo zavrne in ji navrže še kletvico ali dve. Taki primeri so sicer redki, so pa prav gadni.
Če bi imela denar, bi jim ga dala (določenim), ga pa še zase nimam vedno, tako da žal, jim ga pač ne. Je pa res, da bi raje dala kak evro komu, ki igra kak inštument ali poje..
Tudi sama sem mnenja, da so mladi ljudje, ki fehtajo, ali so brezdomci, ki se ga zapijajo na cesti preprosto navadni lenuhi (ok, so tudi kaki problemi v ozadju, ampak to ni izgovor), ki se ne spravijo delat in se raje uničujejo.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]