Klošarji

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 12. Jun. 2006 14:42

jst tud ne dam nobenmu nč... se jih izogibam že na daleč če se le da al se pa delam da sm gluha :twisted: ... tko kt je nutella rekla... večina jih ma roke in noge pa še dost mladi so pa nej grejo delat... magar krompir al pa hmelj pobirat ... vse se da če se hoče... ampak najlaži je nč počet oz. se presedat z ene klopi na drugo pa folk fehtat :evil: ...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 12. Jun. 2006 17:50

Ja nekajkrat sem res dala, pa še to samo zato,ker me je tok lepo vprašal da sem mu potem, ko sem prišla iz trgovine dala nekaj drobiža. Sej vem,da so sposobni delat, pa se sami preživljat, sam je od mene dobil samo če je bil res prijazen. Drugače pa smrkljam, in đankijem ne dam niti za povohat moje denarnice :evil:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
**bonita**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a **bonita** » 12. Jun. 2006 20:11

Včasih se mi na Hrvaškem zgodi, da me kakšen mulc prosi za denar, oblečen v take uboge cunje, potem pa ga čez eno uro vidim v kakšnem lokalu, kako kje popiva, ves fancy oblečen...
You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 12. Jun. 2006 20:57

Jst jim dam pa u Lj res zmeri kej drobiža...Jebat ga sej najbrž nočjo glih tazga lifa... sm kupla zanč revijo k jo izdajajo Kralji ulice in so prov bed zgodbe not! Še zmeri so ljudje in jst se jim čist nč ne izogibam!
Uporabniški avatar
avalon
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a avalon » 12. Jun. 2006 22:04

Hja, če pride do mene ves nabasan pa smrdljiv pol se delam kar mal neumno in grem mimo kot da ni nič. Če pa je to vljuden človek, pa dam keš, še posebi če mi po pravici pove da rabi za litrco Slika
zdi se mi pa ful dobra ideja in to 100% podpiram ko prodajajo revijo Kralji ulice. tist pa vedno kupim, pa dam še kak tolar zraven...
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 13. Jun. 2006 0:15

Jaz klošarjem zelo redko dam denar. Če je kdo tako pijan, da se skoraj uleže name, pa še toliko prej zapustim prizorišče.
Pa že raje dam napitnino nekomu, ki se je potrudil za svoje delo, kot pa nekomu, ki se dere za mano, če mu ne dam denarja (kot da je to moja dolžnost?).
Dajem velike napitnine, ob dobrih dnevih tudi 500 sit. Nerada pa dam denar nekomu, ki odkrito teži vsakemu, ki pride mimo.
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 13. Jun. 2006 0:57

js jim včasih dam denar... sploh če so to mali otroci... mene za tistih 300sit ne bo nič manj... js mam pač tako mišljenje...

zadnč sem se skor razjokala, ko me je na ulici prosila denar deklica, ki ZIHER ni bla starejša od 5ih let... dala sem ji denar... vem ja, da ji ga doma 100% poberejo... sam po drugi strani pa, vrjetno bi jo še pretepli, če nebi domov prinesla denarja...

js dam... ne vedno, ampak dost pogosto...
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 13. Jun. 2006 1:48

Jst sem se klošarjev v 1. letniku ful bala in sem se jih izogibala kar se da....sem do šole prehodila tud par metrov več, sam da mi ni blo treba it mim njih.
No pol v 2. se jih pa nisem več bala. Če sem imela denar, pa če so me prosil in seveda povedal po pravici da rabjo za liter vina al pa cigarete, sem jim dala kakšenga stotaka, pa včasih kakšen cigaret (jebi ga, sem usmiljeno bitje)...tko vse do sredine 4. letnika, pol so pa kar izginl iz okolice naše šole, pa jih nisem več videvala.

Edin enkrat sem srečala enga, čist slučajno, zrihtanga, v kravati pa to, ko je šetal. In (nisem mogla verjet) me je pozdravil (čeprav nobenga druzga ni). Sem se prov fajn počutila.
Zadnjič spremenil marateja, dne 13. Jun. 2006 3:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 13. Jun. 2006 2:45

Ne dam nikoli nic.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 13. Jun. 2006 6:46

Jaz klošarjem brez problema dam denar, še najrajš. Pa tut če si litrco kupjo. Zato, ker so prijazni in te vedno lepo pozdravi in ti želi lep dan, tut če mu nič ne daš. :wink:
Ne dam pa mulariji, ki kao ''fehta za bus'' in kakšnim otročkom, ki te znajo prav terorizirat, medtem, ko njihova mat v sosednjem lokalu lepo zrihtana pije kavico. :evil:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 13. Jun. 2006 9:09

Mja, tle pri nas jih skoraj ni. Sicer pa...včasih dam, včasih ne. Iskreno povedano ful rajši dam nekomu, ki vidim da nekaj dela oz. se vsaj trudi delat (recimo tisti z lutkami ali tisti ki kaj igrajo, enkrat sem vidla enega, ki je imel tehtnico...karkoli).
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 13. Jun. 2006 22:41

Tiavanna napisal/-a:Iskreno povedano ful rajši dam nekomu, ki vidim da nekaj dela oz. se vsaj trudi delat (recimo tisti z lutkami ali tisti ki kaj igrajo, enkrat sem vidla enega, ki je imel tehtnico...karkoli).

sej to je pa res ja... tisti vsaj nekaj počnejo.. ne pa da sedijo na cesti na kolenih in prosijo...

zdej sem se spomnla, ko sem bla na maturantskem izletu v Franciji.. sem tam na ulici videla neko STAROOOO žensko.. izgledalo je, da nima noge... res se mi je zasmilila in sem ji dala nekej denarja... čez dve uri, pa sem jo srečala na ulici- hodla je!! pač, prevaranti so.. sej nemoreš pomagat!

sicer te pa ne silijo da jim daš denar!!!
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 13. Jun. 2006 23:09

Imam dve "stalni stranki", ki dobita od mene 100 ali 200 tolarjev, kadar imam drobiž. Ne filozofiram kaj dosti okrog tega. Pač tak način življenja imajo, ali so vanj prisiljeni ali je to njihova izbira, me niti ne zanima...

BTW- tista, da jih alkohol varuje pred mrazom, je pa bosa. Mogoče mraz manj čutijo, ko so zadeti, zmrzneš pa še prej pod vplivom alkohola.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 13. Jun. 2006 23:59

kr.ena tlele se pa nebi strinjala..alkohol greje, povem ti iz lastnih izkušenj...
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 14. Jun. 2006 5:21

mislim da vino pogreje, kakšen šnopček pa ne :wink:

drugače pa jaz še nikol nisem nobenmu klošarju nč dala.no, sej me noben tut fehtu ni. drugač je pa moj fant bolj taka usmiljena duša in tko dostkrat da če mu kdo reče.
na živce mi pa gre ko je zadnič pred šparom en mlad fant prosu za keš, češ da nima doma ... pa je bil oblečen čist modern in lepo, da ne govorim o znamkah oblačil. itak mu nisem dala, sam mu je pol moj dal 100 sit :roll: .

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov