Klošarji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
jst tud ne dam nobenmu nč... se jih izogibam že na daleč če se le da al se pa delam da sm gluha ... tko kt je nutella rekla... večina jih ma roke in noge pa še dost mladi so pa nej grejo delat... magar krompir al pa hmelj pobirat ... vse se da če se hoče... ampak najlaži je nč počet oz. se presedat z ene klopi na drugo pa folk fehtat ...
The secret of success is consistency of purpose.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Ja nekajkrat sem res dala, pa še to samo zato,ker me je tok lepo vprašal da sem mu potem, ko sem prišla iz trgovine dala nekaj drobiža. Sej vem,da so sposobni delat, pa se sami preživljat, sam je od mene dobil samo če je bil res prijazen. Drugače pa smrkljam, in đankijem ne dam niti za povohat moje denarnice
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
Včasih se mi na Hrvaškem zgodi, da me kakšen mulc prosi za denar, oblečen v take uboge cunje, potem pa ga čez eno uro vidim v kakšnem lokalu, kako kje popiva, ves fancy oblečen...
You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
Jst jim dam pa u Lj res zmeri kej drobiža...Jebat ga sej najbrž nočjo glih tazga lifa... sm kupla zanč revijo k jo izdajajo Kralji ulice in so prov bed zgodbe not! Še zmeri so ljudje in jst se jim čist nč ne izogibam!
-
avalon - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Ljubljana
Hja, če pride do mene ves nabasan pa smrdljiv pol se delam kar mal neumno in grem mimo kot da ni nič. Če pa je to vljuden človek, pa dam keš, še posebi če mi po pravici pove da rabi za litrco
zdi se mi pa ful dobra ideja in to 100% podpiram ko prodajajo revijo Kralji ulice. tist pa vedno kupim, pa dam še kak tolar zraven...
zdi se mi pa ful dobra ideja in to 100% podpiram ko prodajajo revijo Kralji ulice. tist pa vedno kupim, pa dam še kak tolar zraven...
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Jaz klošarjem zelo redko dam denar. Če je kdo tako pijan, da se skoraj uleže name, pa še toliko prej zapustim prizorišče.
Pa že raje dam napitnino nekomu, ki se je potrudil za svoje delo, kot pa nekomu, ki se dere za mano, če mu ne dam denarja (kot da je to moja dolžnost?).
Dajem velike napitnine, ob dobrih dnevih tudi 500 sit. Nerada pa dam denar nekomu, ki odkrito teži vsakemu, ki pride mimo.
Pa že raje dam napitnino nekomu, ki se je potrudil za svoje delo, kot pa nekomu, ki se dere za mano, če mu ne dam denarja (kot da je to moja dolžnost?).
Dajem velike napitnine, ob dobrih dnevih tudi 500 sit. Nerada pa dam denar nekomu, ki odkrito teži vsakemu, ki pride mimo.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
js jim včasih dam denar... sploh če so to mali otroci... mene za tistih 300sit ne bo nič manj... js mam pač tako mišljenje...
zadnč sem se skor razjokala, ko me je na ulici prosila denar deklica, ki ZIHER ni bla starejša od 5ih let... dala sem ji denar... vem ja, da ji ga doma 100% poberejo... sam po drugi strani pa, vrjetno bi jo še pretepli, če nebi domov prinesla denarja...
js dam... ne vedno, ampak dost pogosto...
zadnč sem se skor razjokala, ko me je na ulici prosila denar deklica, ki ZIHER ni bla starejša od 5ih let... dala sem ji denar... vem ja, da ji ga doma 100% poberejo... sam po drugi strani pa, vrjetno bi jo še pretepli, če nebi domov prinesla denarja...
js dam... ne vedno, ampak dost pogosto...
My dreams are my reality...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jst sem se klošarjev v 1. letniku ful bala in sem se jih izogibala kar se da....sem do šole prehodila tud par metrov več, sam da mi ni blo treba it mim njih.
No pol v 2. se jih pa nisem več bala. Če sem imela denar, pa če so me prosil in seveda povedal po pravici da rabjo za liter vina al pa cigarete, sem jim dala kakšenga stotaka, pa včasih kakšen cigaret (jebi ga, sem usmiljeno bitje)...tko vse do sredine 4. letnika, pol so pa kar izginl iz okolice naše šole, pa jih nisem več videvala.
Edin enkrat sem srečala enga, čist slučajno, zrihtanga, v kravati pa to, ko je šetal. In (nisem mogla verjet) me je pozdravil (čeprav nobenga druzga ni). Sem se prov fajn počutila.
No pol v 2. se jih pa nisem več bala. Če sem imela denar, pa če so me prosil in seveda povedal po pravici da rabjo za liter vina al pa cigarete, sem jim dala kakšenga stotaka, pa včasih kakšen cigaret (jebi ga, sem usmiljeno bitje)...tko vse do sredine 4. letnika, pol so pa kar izginl iz okolice naše šole, pa jih nisem več videvala.
Edin enkrat sem srečala enga, čist slučajno, zrihtanga, v kravati pa to, ko je šetal. In (nisem mogla verjet) me je pozdravil (čeprav nobenga druzga ni). Sem se prov fajn počutila.
Zadnjič spremenil marateja, dne 13. Jun. 2006 3:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz klošarjem brez problema dam denar, še najrajš. Pa tut če si litrco kupjo. Zato, ker so prijazni in te vedno lepo pozdravi in ti želi lep dan, tut če mu nič ne daš.
Ne dam pa mulariji, ki kao ''fehta za bus'' in kakšnim otročkom, ki te znajo prav terorizirat, medtem, ko njihova mat v sosednjem lokalu lepo zrihtana pije kavico.
Ne dam pa mulariji, ki kao ''fehta za bus'' in kakšnim otročkom, ki te znajo prav terorizirat, medtem, ko njihova mat v sosednjem lokalu lepo zrihtana pije kavico.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Mja, tle pri nas jih skoraj ni. Sicer pa...včasih dam, včasih ne. Iskreno povedano ful rajši dam nekomu, ki vidim da nekaj dela oz. se vsaj trudi delat (recimo tisti z lutkami ali tisti ki kaj igrajo, enkrat sem vidla enega, ki je imel tehtnico...karkoli).
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Tiavanna napisal/-a:Iskreno povedano ful rajši dam nekomu, ki vidim da nekaj dela oz. se vsaj trudi delat (recimo tisti z lutkami ali tisti ki kaj igrajo, enkrat sem vidla enega, ki je imel tehtnico...karkoli).
sej to je pa res ja... tisti vsaj nekaj počnejo.. ne pa da sedijo na cesti na kolenih in prosijo...
zdej sem se spomnla, ko sem bla na maturantskem izletu v Franciji.. sem tam na ulici videla neko STAROOOO žensko.. izgledalo je, da nima noge... res se mi je zasmilila in sem ji dala nekej denarja... čez dve uri, pa sem jo srečala na ulici- hodla je!! pač, prevaranti so.. sej nemoreš pomagat!
sicer te pa ne silijo da jim daš denar!!!
My dreams are my reality...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Imam dve "stalni stranki", ki dobita od mene 100 ali 200 tolarjev, kadar imam drobiž. Ne filozofiram kaj dosti okrog tega. Pač tak način življenja imajo, ali so vanj prisiljeni ali je to njihova izbira, me niti ne zanima...
BTW- tista, da jih alkohol varuje pred mrazom, je pa bosa. Mogoče mraz manj čutijo, ko so zadeti, zmrzneš pa še prej pod vplivom alkohola.
BTW- tista, da jih alkohol varuje pred mrazom, je pa bosa. Mogoče mraz manj čutijo, ko so zadeti, zmrzneš pa še prej pod vplivom alkohola.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
mislim da vino pogreje, kakšen šnopček pa ne
drugače pa jaz še nikol nisem nobenmu klošarju nč dala.no, sej me noben tut fehtu ni. drugač je pa moj fant bolj taka usmiljena duša in tko dostkrat da če mu kdo reče.
na živce mi pa gre ko je zadnič pred šparom en mlad fant prosu za keš, češ da nima doma ... pa je bil oblečen čist modern in lepo, da ne govorim o znamkah oblačil. itak mu nisem dala, sam mu je pol moj dal 100 sit .
drugače pa jaz še nikol nisem nobenmu klošarju nč dala.no, sej me noben tut fehtu ni. drugač je pa moj fant bolj taka usmiljena duša in tko dostkrat da če mu kdo reče.
na živce mi pa gre ko je zadnič pred šparom en mlad fant prosu za keš, češ da nima doma ... pa je bil oblečen čist modern in lepo, da ne govorim o znamkah oblačil. itak mu nisem dala, sam mu je pol moj dal 100 sit .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov