kletvice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- barbika1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2006
- Kraj: maribor
Štajerci mamo na sploh se mi zdi same močne. Jaz sem se od mojga fanta naučila klet, on je vedno hujši kar se tega tiče.
Najpogosteje izrečene pri nama:
jebemti mater, jeb* ti pes mater,včasih je kar vse kurčevo, P***a je vsaka peta izrečena beseda, kurba, majku ti spalim, včasih se hecama pa rečema bemti ašiča al pa krščen matiček al pa tristo zelenih slonov....v glavnem...to se mora končat, kaj pa ko bom v službo prišla pa ne bom znala normalno govorit?kriza ej
Najpogosteje izrečene pri nama:
jebemti mater, jeb* ti pes mater,včasih je kar vse kurčevo, P***a je vsaka peta izrečena beseda, kurba, majku ti spalim, včasih se hecama pa rečema bemti ašiča al pa krščen matiček al pa tristo zelenih slonov....v glavnem...to se mora končat, kaj pa ko bom v službo prišla pa ne bom znala normalno govorit?kriza ej
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
js tud včasih kar kako krepko izrečem sem se pa ful od mojga lubija navadla, ker prej namreč sploh nisem klela.. npr. kurba, hvala kurcu itd.
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Ful mal kolnem. Res. Dostkar recem fak ... ampak nevem zakaj je to men ze ena cist obicanjna besedica, za izrazanje posebnih razpolozenj (ce sm jezna, zalostna ... pa tud ce sm vesela). Tko da to je pogosto, drugac pa skor nic ne kolnem.
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
vrvica napisal/-a:Ful mal kolnem. Res. Dostkar recem fak ... ampak nevem zakaj je to men ze ena cist obicanjna besedica, za izrazanje posebnih razpolozenj (ce sm jezna, zalostna ... pa tud ce sm vesela). Tko da to je pogosto, drugac pa skor nic ne kolnem.
jst isto Ful mi je grdo, ce zenska veliko kolne
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst sm učasih ful preklinjala pol sm se pa počas odvadla..na srečo.
Še vedno pa največkrat uporablam besedo fak al pa pejt u pizdo.
Drgač pa doskrat "jebem ježa"...to sm se zdej ful navadla al pa hvala kurcu Uporablala sm pa tud že fuck off.
Pa neki časa sm ful uporabljala besedo majkemi ...ni pač kot kletvica sam sm jo pa govorila čist skos...pa sm šla pol že sama seb na živce pa sm se nekak odvadla
Še vedno pa največkrat uporablam besedo fak al pa pejt u pizdo.
Drgač pa doskrat "jebem ježa"...to sm se zdej ful navadla al pa hvala kurcu Uporablala sm pa tud že fuck off.
Pa neki časa sm ful uporabljala besedo majkemi ...ni pač kot kletvica sam sm jo pa govorila čist skos...pa sm šla pol že sama seb na živce pa sm se nekak odvadla
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
jst največkrat fuck uporabim(ta je bl redna, obrablena faza), drgač pa kaka P***a, jebemti, jebeš pa take...nč spešl
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
P***a, jebemti , hvala kurcu, pejt u k***c , fak no, P***a ste bedni ... kr dost jih je
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
bunnyka napisal/-a:V bistvu nisem preklinjala vse dokler nisem zacela vozit..pol pa je vcasih ze letela kaksna spicy
hehe..js isto...jooj kok človk lahk živce zgubi v avtu..
drgač pa fak je pr men pogosta beseda..če sm pa reees ful, ampak fuul jezna pa se lahk še kj druzga sliši iz mojih ust..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov