kletvice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Men je še vafamcoulo(ne vem kako se napiše spljoh- kk primorc al pa italjanskogovoreči človek, help ) huda.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
Ledenka napisal/-a:miikena napisal/-a:Men je še vafamcoulo(ne vem kako se napiše spljoh- kk primorc al pa italjanskogovoreči človek, help ) huda.
Vafanculo, prebere: vafankulo. Tudi prevod rabite?
jest bi ga prosim, da bom vedla s čim zmerjam, če bom kdaj koga zmerjala
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
Mark napisal/-a:*tamalla* napisal/-a:ja pa nas ful ponizujejo ce bi pa naprimer mi kej takiga rekl bi nas pomoje tak iz sole vrgl...
Ja, pri nas je bil en stari, ko se je skoz norca delal iz drugih dijakov...Včasih je rekel idite raje na živiljsko za peke ali pa kak kombi vozit. Pol drugič spet, da si on še s tem dokazom od mature riti nebi obrisal
naša profesorca je pa stalno rekla pejd na kmete pa se ožen alpa pejd domov babici rit brisat me zanima kak bi ona reagirala če bi kdo od dijakov to njej rekel..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
dajcy napisal/-a:Mark napisal/-a:*tamalla* napisal/-a:ja pa nas ful ponizujejo ce bi pa naprimer mi kej takiga rekl bi nas pomoje tak iz sole vrgl...
Ja, pri nas je bil en stari, ko se je skoz norca delal iz drugih dijakov...Včasih je rekel idite raje na živiljsko za peke ali pa kak kombi vozit. Pol drugič spet, da si on še s tem dokazom od mature riti nebi obrisal
naša profesorca je pa stalno rekla pejd na kmete pa se ožen alpa pejd domov babici rit brisat me zanima kak bi ona reagirala če bi kdo od dijakov to njej rekel..
Nasi majo pa skoz to trznco v glavi - ker je nasa sola cist bliz ta glavni v LJ. In nm veeeedno da "nismo na trznci" pa da smo "huj k branjevke na trgu" ipd. Dans je profesorca celo pol ure prej spakirala stvari in sla vn
Sicer pa kar se kletvic tice, se mi zdi da niti ne preklinjam tok (no, se trudm da ne) sam vcasih ksna uide ... Najveckrat fak of ; aja pol k sm pa v Tu pa tam slisala k je Turcin reku "Ne me fakat" sm se neki casa to govorila
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Žaklina napisal/-a:Ledenka napisal/-a:miikena napisal/-a:Men je še vafamcoulo(ne vem kako se napiše spljoh- kk primorc al pa italjanskogovoreči človek, help ) huda.
Vafanculo, prebere: vafankulo. Tudi prevod rabite?
jest bi ga prosim, da bom vedla s čim zmerjam, če bom kdaj koga zmerjala
Dobesedno: pejt v rit, lahko pa tudi: gon*i se v r*t , no neki tazga, saj veste, da se vse ne da točno prevest.
Don't worry, be happy!!!
-
Piglet - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2005
Mah kletvice so sam besede. Pa še stvar kulture in jezika, zato jim nikol nisem pripisovala pomena. Jst preklinjam vsepovprek pa se mi ne zdi to nevemkak blazen problem. Važn je, da se lahko nadziraš takrat, ko se je treba. Drgač mi je pa beseda fuck ful dobra, ne vem zakaj, zame ma res terapevtske razsežnosti pa tut kle u Sloveniji ne velja za tok grdo besedo. Medtem ko u Angliji, šišššššššš kakšen učinek ma, če jo izrečeš na podzemni! Človk ne more verjet!
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
sam najbolj smešen je pa blo, ko je bil en srbski film na slo1 pa so najbolj preklinjal pi**a ti materna itd. , naši so pa prevedel tristo kosmatih medvedov pa jebela cesta
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst bi zmagala če bi šli tekmovat kdo večkrat zakolne......jst mam namest pike pa vejce pi*da, pa ku*ac za pomišljaj, pa vse možne no.......no zadnje čase se mal popravlam in sm se bolj navadla na bemu pa bemtiš, pa ježešna....upam da se bom držala tega....
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Pizdim v avtu, neomejeno in naglas, kadar kdo hoče izsilt al pa kadar mi kdo rine nekam, kjer sploh ni prostora. Potrobm ne, to sm ful potrpežljiva, mora bit že res bad da prtisnem, sam... kolnem pa ful, ja, ampak res... sam v avtu, ker je ful prikladno - noben te ne sliš - in zato ker v bistvu ne zgublam živcev, razen včasih na cesti res, kadar mi nič ni jasno, kaj vse en folk izvaja za volanom
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov