kletvice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
limonca - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
tamala82 napisal/-a:Hm.. jst največkrat uporabljam pi*da..ampak zarad bontona tisti "z" največkrat izpustim.. tko da ptide ven "pida" in "pidarija"
če mi gre pa kdo res na živce in mi najeda mu pa največkrat reče: je'l si ti stvarno glup/glupa ili ti to vežbaš svaki dan? .. ampak temu stavku se skušam ognit
Hehehehe, pidarija!!!!! Huuuudddoooo!!! No pri meni se pa največkrat sliši "matrvola", ker se nekak skušam odvadit govort P***a pa fak, pa šit...
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
eh dandanes je tezko govorit lepo....sam poglej 6 letnike.....mu kj reces pa ti fakica nazaj pokaze
pa ne sam to....tamali ti ze u rit pa u joske gledajo
sm sur d bo moj tamal ze pr treh letih kleu k vlki....sploh ce se bo druzu z mojim bratrancem
pa ne sam to....tamali ti ze u rit pa u joske gledajo
sm sur d bo moj tamal ze pr treh letih kleu k vlki....sploh ce se bo druzu z mojim bratrancem
can you keep up
baby boy
baby boy
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
tamala82 napisal/-a:Hm.. jst največkrat uporabljam pi*da..ampak zarad bontona tisti "z" največkrat izpustim.. tko da ptide ven "pida" in "pidarija"
Jz mam pa pidu matel..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Joj teh je v mojem besednem zakladu.. ogromnoooooooooo Ne vem, tako sem se navadila.. najveckrat slisana..ti P***a; ne morem si pomagati..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
*tamalla* napisal/-a:ja pa nas ful ponizujejo ce bi pa naprimer mi kej takiga rekl bi nas pomoje tak iz sole vrgl...
Ja, pri nas je bil en stari, ko se je skoz norca delal iz drugih dijakov...Včasih je rekel idite raje na živiljsko za peke ali pa kak kombi vozit. Pol drugič spet, da si on še s tem dokazom od mature riti nebi obrisal
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
Jaz mam pa take bolj motene ... Zmeri na koncu rata kaksna : bemti dile, smotana k zajla al pa ko hocem zapiszdit ( beri v smeri pi**e in ku**a ) recem neko neumestno besedo : pomaranca, kuli .... karkol mi pade na pamet
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]