kletvice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 173 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
js ne uporabljam kletvic... mogoče kdaj:
a dej ga fafat!
tristo zdepiliranih veverc!
al pa najljubša žaljivka:
streeeejt!!
a dej ga fafat!
tristo zdepiliranih veverc!
al pa najljubša žaljivka:
streeeejt!!
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
js nism lih tista, ki bi nevem kako rada preklinjala.včasih sem mal več, ampak sem se potlej odločla, da bom mal nehala, tko, da zdj sam občasno.pred starši nikol, pri kolegih pa pri lubiju pa tko, če mi lih kaj uide, sam sj poj rečm ups, pa je ql
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Jst pa ne preklinjam Vem, pravi angelček.
Včasih, ko gre kaj narobe, rečem samo BEEED!
Je bilo pa zelo zabavno zadnjič v šoli. Ena sošolka, ki sedi za mano, je imela očitno slab dan in je rekla PIZ**! Njena soseda pa njej: A se nisva zmenili, da ne bova tako govorili?
Včasih, ko gre kaj narobe, rečem samo BEEED!
Je bilo pa zelo zabavno zadnjič v šoli. Ena sošolka, ki sedi za mano, je imela očitno slab dan in je rekla PIZ**! Njena soseda pa njej: A se nisva zmenili, da ne bova tako govorili?
HASTA LUEGO
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
ma ko mam slab dan pa komi gre kdo na zivce(predvsem facki petarcki na nasi soli k se skos neki preprivajo po stopnicah d nikamor ne prides jebemu jih ) si dam duska
P***a ti materna, kurba, ma jebes jih, fak offf(pa se fakica rada pokazem)fak, pejt u PM, pa piiiiiiippp piiiiiiiip piiiiiiiiiiiiip piiiippp*
*tele piiiiip besede so pregrde za vasa usesa
P***a ti materna, kurba, ma jebes jih, fak offf(pa se fakica rada pokazem)fak, pejt u PM, pa piiiiiiippp piiiiiiiip piiiiiiiiiiiiip piiiippp*
*tele piiiiip besede so pregrde za vasa usesa
can you keep up
baby boy
baby boy
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
ojej....
eh pr nas te pa trsica grdo pogleda, pa u dnevnik zapise, po moznosti pa se opomin dobis....medtem pa ko ona lahk kleje kolk ce
mislim ke ti je kle pravica
ce bi ji fakica pokazu bi te verjetn k policiji pelala pa bi se 50 cukov mogu placa.....vse to sam zato k si ji en bogi prst pokazu
mislim haloooo? fuck them
eh pr nas te pa trsica grdo pogleda, pa u dnevnik zapise, po moznosti pa se opomin dobis....medtem pa ko ona lahk kleje kolk ce
ce bi ji fakica pokazu bi te verjetn k policiji pelala pa bi se 50 cukov mogu placa.....vse to sam zato k si ji en bogi prst pokazu
can you keep up
baby boy
baby boy
-
*tamalla* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
- Kraj: celje
baby girl napisal/-a:ojej....
ja pa nas ful ponizujejo ce bi pa naprimer mi kej takiga rekl bi nas pomoje tak iz sole vrgl...
Prvi neprebran prispevek • 173 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov