kletvice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lara - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
puma napisal/-a:pičku materinu, ko te napravijo takvog.. idijote jedan, mrš u pizdu koja te rodila takvog
Uuuu, ta je ful dobra

Sicer pa se mi je "jebo vam pas mater u usta i to svima kolektivno" iz enega videospota (!!!) tudi vsedla v srce

-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Ne da bi bla sploh priblizno ponosna na to, ampak "v uporabi" so te:
- P***a ti materna
- P***a
- jebi se
- ma goni se...
Pa to...
- P***a ti materna
- P***a
- jebi se
- ma goni se...
Pa to...
Hello, 911. I''m on fire!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ah jest pa prov moram kdaj kšno kletvico izustit, ker me kr mal sproščajo... si ne predstavljam, da bi me kej razjezilo pa nebi mofla rečt pi*da!
Največ pa uporabljam:
1. Pi*da
2. Fu*k off
3. Ne se/me je*at
4. pi*ka

Največ pa uporabljam:
1. Pi*da
2. Fu*k off
3. Ne se/me je*at
4. pi*ka
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
vcasih mi kaksna zleti .. ponesreci..
ko me pa kdo res raskuri totalno pol pa ne izbiram besed, res me je vcasih sram kaj vse lahko recem
samo to mi pa res mora fajn na zulj stopit hehe
ko me pa kdo res raskuri totalno pol pa ne izbiram besed, res me je vcasih sram kaj vse lahko recem

Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
uf
jst kr dost kolnem.že tko se skos neki "razburjam" in ko se "razburjam" od mene leti vse živo: od pi*de matrne, pi*de, ku*rac, je*i se, gnoj, kreten, motenc, je*emti vse po spisku, mamicu ti spržim (
), mrš u ku*arc, budala,....Ko sm pa najbolj razp*zdena pa res letijo od mene
je pa en kolega enkrat izjavu eno res tako, da smo vsi skor pomrl od smeha: marš u pi*ku maternu, da bog da sva tvoja djeca hodala rikverc; majmune jedan
pa kolegica ko se je kregala z mtko sredi busne bostaje v centru (je pa bosanka); o majko, šta si me rodila, makar me u školjku bacila, bolje bi bilo

jst kr dost kolnem.že tko se skos neki "razburjam" in ko se "razburjam" od mene leti vse živo: od pi*de matrne, pi*de, ku*rac, je*i se, gnoj, kreten, motenc, je*emti vse po spisku, mamicu ti spržim (

je pa en kolega enkrat izjavu eno res tako, da smo vsi skor pomrl od smeha: marš u pi*ku maternu, da bog da sva tvoja djeca hodala rikverc; majmune jedan

pa kolegica ko se je kregala z mtko sredi busne bostaje v centru (je pa bosanka); o majko, šta si me rodila, makar me u školjku bacila, bolje bi bilo

-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
ena pač napisal/-a:Uhhh tud men kdaj letijo iz ust grde besede...sam se probam kontrolirat,da ne govorim grdo v javnosti,kr to mi je pa res grdo,sploh za žensko. Ko sem pa sama in me kaj razkuri,te pa si dam duška.
A tipi pa lahko al kaj? Hej hej

Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst preklinjam bol k sm sama, drgač se poskušam brzdat, ker mi ni lh lepo slišat nekoga, ki preklinja...moje najbol pogoste pa so:
jebo ti pas mater, jebem te u usta, jebo ti usta svoja, p***a ti materna, jebo te Hitler, jebo te Ante, jebo te Šaban (to so pr men standardna imena pr kletvicah
); pa pol priložnostni jebem te mutavog, jebem te čoravog in jebem te nepismenog, pa pol seveda kšn fuck off, jebi se, P***a in podobno...uglavnem grozna sm :unknown:
jebo ti pas mater, jebem te u usta, jebo ti usta svoja, p***a ti materna, jebo te Hitler, jebo te Ante, jebo te Šaban (to so pr men standardna imena pr kletvicah

-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
ja itak
pa vsaj ženske bi lahko bile pametne, pa ne bi kadile, pile, ponočevale in prehitro vozile, ker ženska s pirom v roki ipd. izgleda mnogo grše kot moški. v bistvu najbolje, da smo doma in štrikamo, ker nam to še najbolj pristoji.
kaj če bi se vsaj danes vzdržale takšnih seksističnih posploševanj o tem, kaj se za žensko spodobi in kaj ne?

kaj če bi se vsaj danes vzdržale takšnih seksističnih posploševanj o tem, kaj se za žensko spodobi in kaj ne?

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov