kletvice

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 08. Maj. 2005 19:47

Men je še vafamcoulo(ne vem kako se napiše spljoh- kk primorc al pa italjanskogovoreči človek, help :D) huda. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchi » 08. Maj. 2005 19:50

Jz pa ne govorim grdo in zato ne uporabljam kletvic. :D Jih res ne potrebujem. :angel:
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 09. Maj. 2005 0:10

miikena napisal/-a:Men je še vafamcoulo(ne vem kako se napiše spljoh- kk primorc al pa italjanskogovoreči človek, help :D) huda. :)

Vafanculo, prebere: vafankulo. Tudi prevod rabite?
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Žaklina » 09. Maj. 2005 19:38

Ledenka napisal/-a:
miikena napisal/-a:Men je še vafamcoulo(ne vem kako se napiše spljoh- kk primorc al pa italjanskogovoreči človek, help :D) huda. :)

jest bi ga prosim, da bom vedla s čim zmerjam, če bom kdaj koga zmerjala :wink:
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2004
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 09. Maj. 2005 19:51

Mark napisal/-a:
*tamalla* napisal/-a:ja pa nas ful ponizujejo ce bi pa naprimer mi kej takiga rekl bi nas pomoje tak iz sole vrgl... :motz:

Ja, pri nas je bil en stari, ko se je skoz norca delal iz drugih dijakov...Včasih je rekel idite raje na živiljsko za peke ali pa kak kombi vozit. Pol drugič spet, da si on še s tem dokazom od mature riti nebi obrisal :? :D

:lol: naša profesorca je pa stalno rekla pejd na kmete pa se ožen :o :) alpa pejd domov babici rit brisat :D me zanima kak bi ona reagirala če bi kdo od dijakov to njej rekel..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 09. Maj. 2005 19:59

dajcy napisal/-a:
Mark napisal/-a:
*tamalla* napisal/-a:ja pa nas ful ponizujejo ce bi pa naprimer mi kej takiga rekl bi nas pomoje tak iz sole vrgl... :motz:

Ja, pri nas je bil en stari, ko se je skoz norca delal iz drugih dijakov...Včasih je rekel idite raje na živiljsko za peke ali pa kak kombi vozit. Pol drugič spet, da si on še s tem dokazom od mature riti nebi obrisal :? :D

:lol: naša profesorca je pa stalno rekla pejd na kmete pa se ožen :o :) alpa pejd domov babici rit brisat :D me zanima kak bi ona reagirala če bi kdo od dijakov to njej rekel..

Nasi majo pa skoz to trznco v glavi - ker je nasa sola cist bliz ta glavni v LJ. In nm veeeedno da "nismo na trznci" pa da smo "huj k branjevke na trgu" ipd. :? Dans je profesorca celo pol ure prej spakirala stvari in sla vn :?
Sicer pa kar se kletvic tice, se mi zdi da niti ne preklinjam tok (no, se trudm da ne) sam vcasih ksna uide ... Najveckrat fak of :/ ; aja pol k sm pa v Tu pa tam slisala k je Turcin reku "Ne me fakat" sm se neki casa to govorila :mrgreen:
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 09. Maj. 2005 21:27

odvajam se od preklinjanja :oops:
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 10. Maj. 2005 14:00

Žaklina napisal/-a:
Ledenka napisal/-a:

jest bi ga prosim, da bom vedla s čim zmerjam, če bom kdaj koga zmerjala :wink:

Dobesedno: pejt v rit, lahko pa tudi: gon*i se v r*t , no neki tazga, saj veste, da se vse ne da točno prevest. :twisted:
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 10. Maj. 2005 14:04

PORKO MONDO!!!, a je na tem forumu še kaka zanimiva tema???
Bolj ne! :D
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 10. Maj. 2005 15:41

prevečkrat in to sočne da je kar hudo. in me je pošteno sram da kolnem kre se za ženko ne spodobi,v bistvu je grdo ne glede na to kater spol preklinja. grdo,grdo,si bom usta kar z žajfo sprala,če bo kaj zaleglo
Uporabniški avatar
Piglet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Piglet » 10. Maj. 2005 17:49

Mah kletvice so sam besede. Pa še stvar kulture in jezika, zato jim nikol nisem pripisovala pomena. Jst preklinjam vsepovprek pa se mi ne zdi to nevemkak blazen problem. Važn je, da se lahko nadziraš takrat, ko se je treba. Drgač mi je pa beseda fuck ful dobra, ne vem zakaj, zame ma res terapevtske razsežnosti pa tut kle u Sloveniji ne velja za tok grdo besedo. Medtem ko u Angliji, šišššššššš kakšen učinek ma, če jo izrečeš na podzemni! :eek: Človk ne more verjet!
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 10. Maj. 2005 17:51

Joj zadnje čase pogosto uporabljam Je*** ti mater :oops: :D
This too shall pass.
Uporabniški avatar
**bonita**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a **bonita** » 11. Maj. 2006 10:18

sam najbolj smešen je pa blo, ko je bil en srbski film na slo1 pa so najbolj preklinjal pi**a ti materna itd. , naši so pa prevedel tristo kosmatih medvedov pa jebela cesta :D :D :D :lol: :razz: :cry:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Maj. 2006 10:49

jst bi zmagala če bi šli tekmovat kdo večkrat zakolne......jst mam namest pike pa vejce pi*da, pa ku*ac za pomišljaj, pa vse možne no.......no zadnje čase se mal popravlam in sm se bolj navadla na bemu pa bemtiš, pa ježešna....upam da se bom držala tega.... :)
Uporabniški avatar
SETA II
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SETA II » 11. Maj. 2006 11:06

Pizdim v avtu, neomejeno in naglas, kadar kdo hoče izsilt al pa kadar mi kdo rine nekam, kjer sploh ni prostora. Potrobm ne, to sm ful potrpežljiva, mora bit že res bad da prtisnem, sam... kolnem pa ful, ja, ampak res... sam v avtu, ker je ful prikladno - noben te ne sliš - in zato ker v bistvu ne zgublam živcev, razen včasih na cesti res, kadar mi nič ni jasno, kaj vse en folk izvaja za volanom :help:
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov