kletvice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 173 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
kr.ena napisal/-a:Nekaj me zanima ... ko sem malo prebirala temo o BB.
A vi res dobesedno jemljete, če nekdo reče "jebemtimater"? Da je pa to res višek in huda žalitev, če ti nekdo je*e lastno mamo?
Ne vem, meni je to taka avtomatična besedna zveza, ki jo vržeš ven, če te nekaj res ujezi ... zdaj vidim, da imam srečo, da me ni kateri od tistih norih šoferjev, ki so mi kdaj prileteli v škarje, slišal.
Ker nikoli nisem imela namena imeti nikakršnih odnosov z nikogaršnjo materjo.
Pa tudi če to kletvico izreče tip, je jaz ne jemljem dobesedno.
Zgleda pa, da nekateri jo.
Jst se zaradi tega ne bi počutila užaljeno do te mere, da bi šla nekomu klofuto prmazat, ampak sliši se pa zeeeelo grdo!!! In glede na to, da je že ogromno folka skoraj glavo rizkiralo zaradi te besede, je jst nikoli pri nobenemu ne uporabljam! Zaradi lastne varnosti
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
zadnjič sem slišala:
- dreka baka
- kurca palca
jaz pred starši tudi ne preklinjam, v bistvu se pri nas doma ne preklinja (razen če si kje sam pa veš da te nihče ne sliši ). drugače pa ful preklinjam (jebote, k***c od ovce, marš u pičko materino, P***a...)
- dreka baka
- kurca palca
jaz pred starši tudi ne preklinjam, v bistvu se pri nas doma ne preklinja (razen če si kje sam pa veš da te nihče ne sliši ). drugače pa ful preklinjam (jebote, k***c od ovce, marš u pičko materino, P***a...)
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Najbolj domiselna kar sem jo slišala:
- Piss coming from my ass.
Drugače pa ne preklinjam (nadomestek za angelčka)
- Piss coming from my ass.
Drugače pa ne preklinjam (nadomestek za angelčka)
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
kr.ena napisal/-a:A vi res dobesedno jemljete, če nekdo reče "jebemtimater"?
Da je pa to res višek in huda žalitev, če ti nekdo je*e lastno mamo?
Ne vem, meni je to taka avtomatična besedna zveza, ki jo vržeš ven, če te nekaj res ujezi ...
Men je to ful ful grdo in tega pomoje še nikol nisem rekla, tud drugače ne preklinjam v družbi, še največkrat sama pri sebi alpa pred tipom kakšno p***a, drugače pa ne; nazadnje sem pred sestro to ven spustila in je bla čist šok, kaj da jaz govorim, hehe...
najgrš mi je pa, da v družinah odkrito kolnejo "avtomatsko", kot temu nekateri rečete.
pr mojmu bivšemu recimo je blo navadno, da so vsi po mili volji govorili pizdumater, P***a, pizdarija (se oproščam ) itd....
Ne vem, men je blo to grozno poslušat od njegove mame pred celo družino...Pa kr tko mal, za brezveze...
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Uhhh, jaz pa klejem ko strgan dohtar. Skos. Mi je že sestra rekla, čigava sem, ko tak govorim, ker u naši familiji lih ne kleje nuben (razen mene svda, ko klejem za vse )
Ko sem slabe volje, razpičkana ali karkoli iz mojih ust leti vse živo, včasih kletvice kar združim skupaj in klejem, brez dihat .
Ahhh...
Jebem ti mater kletvica mi je zlo žaljiva in znorim, če jo slišim, tako osebo bi bla po mojem tut prpravljena zadabit, če bi mi to reko z napačnim tonom. Sprejemljiva mi je milo milo mater, jebem ti mater pa le, če je izgovorjena z pravim tonom.
Ko sem slabe volje, razpičkana ali karkoli iz mojih ust leti vse živo, včasih kletvice kar združim skupaj in klejem, brez dihat .
Ahhh...
Jebem ti mater kletvica mi je zlo žaljiva in znorim, če jo slišim, tako osebo bi bla po mojem tut prpravljena zadabit, če bi mi to reko z napačnim tonom. Sprejemljiva mi je milo milo mater, jebem ti mater pa le, če je izgovorjena z pravim tonom.
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
jaz preklinjam, tudi pred starši...ampak pač tiste besede (jebote, jebat ga, spizdi, p***a ei...) drugače v družbi tudi...včasih mi še v šoli kaka besede pobegne...recimo zadnič smo dobli teste nazaj, pa reče prfoksa 20 negativnih...jaz pa na glas..u jebemtii
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Redko preklinjam, še največ "sama sebi" ko mi kaj dol pade...nikoli pred starši. Drugače pa ene moje kolegice ful ful preklinjajo ampak me to ne moti nekaj ekstra...niti ne registriram.
Za tisto pri BB pa sem jaz razumela da Dejanov oče ni bil prisoten pri njegovem odraščanju in je imel samo mamo ob sebi, zato verjamem, da je posebej občutljiv na take kletvice.
Za tisto pri BB pa sem jaz razumela da Dejanov oče ni bil prisoten pri njegovem odraščanju in je imel samo mamo ob sebi, zato verjamem, da je posebej občutljiv na take kletvice.
Houd de wereld tegen
Prvi neprebran prispevek • 173 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov