kletvice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Mam obdobja ko preklinjam več, ampak nasploh se zadržujem, ker mi ni preveč lepo če kdo preveč preklinja, zato tudi sama nočem. Ko se pa vozim v avto pa preklinjam u p***u m***r, ker mi grejo na k***c nesposobni vozniki in gužve in rdeči semaforji,... zato kar naprej komu j***m m***r, zato se najraje vozim sama, da me sliši čim manj ljudi.
Vozite strpno
Vozite strpno
pa pa
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Jst pa dost preklinjam, mogoče v šol ne tolk, pa v javnosti, sam doma pa kr... najbojša kletvica mi je pa 'pič kumar', ki v bistvu sploh ni taka gda kletvica
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
se trudim šim manj preklinjati, najpogostejša je pa piiiiiiiiiiiiiismo ali pa prekprokleto ... no v glavnem na kaj koli sem jezna, vse je pp!!!
samo mi je pa zelo grdo preklinjati in ni je grše stvari, kot da vidiš kakšno urejeno damo, ki skleje ne vem koga zarad nevem česa.... kriza
samo mi je pa zelo grdo preklinjati in ni je grše stvari, kot da vidiš kakšno urejeno damo, ki skleje ne vem koga zarad nevem česa.... kriza
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
MissBitch napisal/-a:se trudim šim manj preklinjati, najpogostejša je pa piiiiiiiiiiiiiismo ali pa prekprokleto ... no v glavnem na kaj koli sem jezna, vse je pp!!!
enako ... ampak, ko sem pa zelooooooo jezna, pa spreklinjam vse kar mi pride na pamet ...
čeprav bi se zeloooo rada odvadila tega in se mi to ne zdi prav nič lepo ...
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
js pa pi*da.. zlo velikrat to recem, ze skor podzavestno.
Aja, Slovenci nimamo svoje kletvice.
Ce jo kera pove, castim pir!
Aja, Slovenci nimamo svoje kletvice.
Ce jo kera pove, castim pir!
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
jess napisal/-a:sej mislim da nikomur ni lepo!! ampak kaj moreš!
ja se strinjam.
Pa pred starsi ne preklinjam, ker je moja mami zlo alergicna ker je sama zlo proti temu. Ce rece tristo kosmatih, je ze konec sveta..
E una vita sola non pu bastare,
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Če sem jezna mi kletvice kar letijo ven....ni važn kva, važen da je na p al pa k, sploh nima veze. Mi pa sem pa tja tud kaka zleti iz ust tud takrat k to sploh ni potrebno, ampak se počas odvajam takih izpadov
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
pičku materinu, ko te napravijo takvog.. idijote jedan, mrš u pizdu koja te rodila takvog
... ampak to zgodi tako rekdo, da prav pogrešam te besede
... ampak to zgodi tako rekdo, da prav pogrešam te besede
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov