Klepetalnica #115

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Maj. 2021 21:45

Lol, kak tuš, jaz nisem po tem spraševala ...ok kakorkoli, če nočeš odgovatjat na to ali ti ni prijetno, nima veze. Ok pol mogoče so kakšni posebni lubricirani kondomi in je to to..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 22. Maj. 2021 22:23

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 17:04, skupaj popravljeno 1 krat.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 23. Maj. 2021 0:40

Glede na to, da se imaš za poznavalca tega potem najbrž veš kateri sta znani stavbi na Viču in v Šiški s tem, plus v katerem hotelu v centru se najemajo sobe v ta namen. Troll gor ali dol, to ve 3/4 Ljubljane.

Sicer pa precej žalostno vse skupaj, da si mora človek nabirati "izkušnje" s prostitutkami, da ni zmožen drugačnega odnosa.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 23. Maj. 2021 6:44

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 17:05, skupaj popravljeno 1 krat.
"Tema je tvoja svetloba.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 23. Maj. 2021 9:27

Sam dobronameren nasvet, drži to zase pa bodi tiho.

Dva moja sodelavca sta se za*ebala ker sta samo omenila nekje, pa je potem to čez leta prišlo nazaj ko sta bila oba v zvezah.

V glavnem, oba sta izgubila rešpekt od partneric, si pripravila lajf očitkov in morala nekajkrat iti na teste.

Moje mnenje je samo da, je težko vedeti kje je tvoje prispevanje k temu da je svet večji k*rac. Svet je poln drog, raznih zlorab v otroštvu in z*ebanih familij, poleg tega ima lahko tudi zvodnika, ki je povezan s širšim kriminalom, in potem si mislim, je to da ga namočm vredno tega da prispevam k temu da je svet bolj zjeban in disfunkcionalen.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 23. Maj. 2021 9:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 23. Maj. 2021 9:31

V primeru da to zadržiš zase, je edino fer, da se pred prvim seksom s kandidatko za resno zvezo testiraš.

Js razumem zakaj so ženske znorele.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Maj. 2021 9:35

Meni je pa bolj slabo/ negativno, če partner takšne stvari prikriva in da ni popolne iskrenosti med partnerjema. Sklepam, da posledično potem so tudi pri seksu stvari,ki se jih zamolči in ni popolne iskrenosti in še kje drugje.

Se mi zdi že skoraj malo 'too much', da bi bila prostitucija v 21. stoletju tak tabu. Medtem, ko en kup žensk ima onlyfans profile, takšne in drugačen stvari in služijo preko tega, sklepam, se ne spoznam preveč..

Jaz sem tudi, za svojega prvega fanta vedela, da je šel 1x, ne v Lj, ampak nekje na primorskem.., en njegov prijatelj pa mislim da večkrat, pa je imel žensko in kasneje ženo, v času, ko sva midva s prvim bila skupaj..

Potrjujem pa izjavo, ki jo je nedavno dal mmm, da so seksualni odnosi praviloma bolj higienski in urejeni kot pri marsikaterem moškem, ki ima onsje v kakšnih (Lj.) klubih, ali kogarkoli, ki išče seks prek tinderja, taknih in drugačnih internetnih straneh...
Posebi če neko običajno ceno plačaš, ne 20 eur, jaz od prvega fanta tudi vem da je bila cena okrog 200 eur. Za higieno je poskrbljeno, prostitutke priskrbijo posebne kondome, zaščito same..
Zadnjič spremenil hayley, dne 23. Maj. 2021 9:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 23. Maj. 2021 9:36

Sarissima napisal/-a:V primeru da to zadržiš zase, je edino fer, da se pred prvim seksom s kandidatko za resno zvezo testiraš.

Js razumem zakaj so ženske znorele.

Sej to, pač pojdi na test in je to to.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Maj. 2021 10:02

Moj nasvet za mmmja bi pa bil, naj ne prikriva ali laže o nobenih takšnih stvareh, kot je koriščenje prostitucije, spolnih uslug, ampak naj ima raje normalen, odrasel pogovor na to temo. (Ne ga kvarit, LZ!!) Mislim, da se tudi partnerja bolj zbližata, ko se o raznih bolj - mejno tabu, kontroverznih temah diskutirata.

Jaz bi rekla, da če je neke ženske tako zelo šokiralo, da je moški bil pri prostitutki, je tukaj nek velik prepad med tem, kako se ti moški navzven pokažejo pred partnerico in tem, kaj v resnici razmišljajo in kakšni so.
Ne vem, a so ženske enako šokirane, če izvejo, da je moški imel kakšno krajšo avanturo z žensko, ki je ni poznal pred njimi...
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 23. Maj. 2021 10:16

hayley napisal/-a:Jaz bi rekla, da če je neke ženske tako zelo šokiralo, da je moški bil pri prostitutki, je tukaj nek velik prepad med tem, kako se ti moški navzven pokažejo pred partnerico in tem, kaj v resnici razmišljajo in kakšni so.
Ne vem, a so ženske enako šokirane, če izvejo, da je moški imel kakšno krajšo avanturo z žensko, ki je ni poznal pred njimi...

Morda se jim navzven kažejo kot neki pridni, zgledni katoliki.

Za svojega vem,da je imel avanture, me ne moti. Ampak, če bi izvedela, da je hodil k prostitutkam, bi me to odvrnilo. Čisto iskreno povem, da zato, ker bi me razjedalo česa ne vem o njem, kaj mi skriva in zakaj ni sposoben na drug način dobiti ženske.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Maj. 2021 10:25

Ne velja za vse, da ne morejo na drug način dobiti ženske. Za mmmja bi rekla, da velja. Oz kaj vem, ali pa njega zanimajo samo ne vem kakšne modelke vizualno in se rad samo s takšnimi ukvarja, saj je skos neke hostese bolj omenjal. Iz pogovorov z njim lahko potrdim, da bolj gleda na videz ženske, kako je urejena, kot večina moških, s katerimi sem imela opravka.

Nekateri gredo samo zato, da sprobajo, kako je, nekateri pa pač, da grejo v miru, so tam 'postreženi' in se jim ni treba trudit/ se ukvarjat z nobeno žensko in njenimi kapricami.. Mogoče nekateri vidijo to že kot nek status, ker si tega mogoče ne morejo vsi privoščiti, kaj vem. Ne bi pa rekla, da hodijo samo takšni, ki ne morejo najti žensk, mogoče v večini, nisem zdaj več kot toliko razmišljala o tem..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Maj. 2021 12:32

Ko napišeš, da se jim ne da dajati s kapricami žensk-tudi to je pokazatelj izogibanja odraslih odnosov. Kot človek v partnerstvu slej kot prej prideš do točke, kjer rešuješ konflikte. Če ti je pa ženska spolni objekt, ki ima zraven tudi usta in govori in s tem kvari pot do seksa, je pa to kar znak nezrelosti v mojih očeh.
Nek povprečen moški lahko pride do seksa brez, da plača. Tudi do veze.
The world is as you are.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 23. Maj. 2021 14:11

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 17:05, skupaj popravljeno 2 krat.
"Tema je tvoja svetloba.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Maj. 2021 14:39

mmm napisal/-a:Hkrati pa mi je začinila, če me ni nič strah, da bo kar k meni prišla

Zakaj bi te bilo strah? Koliko so te sugarbabys stare, neke ženske okol 20, malo čez 20, v starosti študentk? Najbrž te bolj zafrkava, če/ ker si malo prestrašen deloval.. :D
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 23. Maj. 2021 15:18

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 17:05, skupaj popravljeno 1 krat.
"Tema je tvoja svetloba.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov