Klepetalnica #115
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ooo, kok lepo ("slika = ljubezen" pa itak!)positive vibration napisal/-a:purple rain, evo, veš da sem se danes na tebe spomnila. In ti namenjam to fotografijo

Dej povej, kako je pa kej s cestami/pločniki in vožnjo? Ker mene je v mokrem vremenu najbolj strah ravno tega, da rado zdrsava (poleg tega, da je mraz...zdej pa mam, ko pozimi hodim po krajih, kjer je že jan./feb. skor 20°C, potem pa pridem nazaj na 0°C in nočem več ven!).
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ A že nazaj? Kak blo? Kak blo? Kolk je sploh stopinj zdej tam?
Hvala še enkrat
Hvala še enkrat

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^wiiii, ma luštno mesto je!
OK, mal pretiravam s tistim "skor 20°C", je pa res že zjutraj skoraj 10, čez dan pa med 15 do 18 bilo.
OK, mal pretiravam s tistim "skor 20°C", je pa res že zjutraj skoraj 10, čez dan pa med 15 do 18 bilo.

- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ni nobenga favorita, sam Maja Keuc mogoče mal izstopa. Sam če bojo v angleščino, bojo mogl popravt Like Vanillia- malo čudno.
Sam temu Alešu Klinarju more en razložit da so dnevi Agropopa mimo.
Sam temu Alešu Klinarju more en razložit da so dnevi Agropopa mimo.

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov